Copy
Si no veus correctament aquest missatge, fes clic aquíMarç 2017  14

L'acte de celebració dels 5 anys de Gestió Solidària va ser tot un èxit.

L'acte va començar amb la participació de la Presidenta del Parlament de Catalunya, la M. Hble. Sra. Carme Forcadell, el President de la Taula d’Entitats del Tercer Sector, Sr. Oriol Illa, la CEO de Penguin Random House Grupo Editorial, Sra. Núria Cabutí i la nostra Presidenta, la Montse Pichot.
Seguidament va ser el torn dels Professionals Solidaris, amb la intervenció de Lluís Casado i Rosa Ortuño.
El Quim Arpí, Director d'Axxon, i la Marta Grau, Directora de RRHH de Penguin Random House Grupo Editorial, ens varen parlar del que representa ser Empresa Amiga de Gestió Solidària.
En el torn de les entitats del Tercer Sector, la Marta Masriera, Gerent de la Fundació Esclerosi Múltiple, i la Marta Obdúlia, Gerent de la Federació ECOM, van explicar als assistents la seva experiència en projectes compartits amb Gestió Solidària.
El Ricard Matas, Gerent de la Fundació Tallers, va presentar el projecte Endorphins, desenvolupat conjuntament amb Gestió Solidària.
La Marta Pous, Presidenta de l'Associació Ajudam Predegent, ens va parlar del projecte "Mira, Pensa, Recorda", un projecte fabulós dirigit als nostres grans.
Va arribar el moment de la conferència "Controvèrsia", impartida per Speaktacular, una estona molt divertida, on entre gag i gag vàrem aprendre les diferents maneres d'afrontar els canvis.
El públic va connectar de seguida amb la dinàmica de la conferència d'Speaktacular.
Després de tantes emocions va arribar la màgia: Les Fourchettes ens varen regalar un final preciós.

Moltes gràcies a tots els que
ho vàreu fer possible.

 

No oblideu que seguim, amb més empenta que mai.


En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades de contacte han estat incorporades en un fitxer del qual Associació Gestió Solidària n’és el titular. La finalitat d’aquest fitxer és la de gestionar els enviaments de la Newsletter Gestió Solidària. Vostè podrà optar per cancel·lar la seva subscripció en qualsevol moment, ja sigui clickant a l’enllaç que trobarà al peu de cada comunicació que rebi, o bé, enviant un correu electrònic a l’adreça info@gestiosolidaria.org indicant a l’assumpte del correu "Baixa Newsletter GS". Per exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei pot adreçar-se a Associació Gestió Solidària, enviant un correu electrònic a l’adreça info@gestiosolidaria.org, indicant a l’assumpte del correu "SubscripcióNewsletter GS".


This email was sent to rosa.ortuno@optimumtic.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Gestió Solidària · Consell de Cent, 382 · Barcelona, Barcelona 08009 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp