Copy
nieuwsbrief
Begin nieuw schooljaar
Op 18 augustus is de muziekschool weer van start gegaan. Alle bestaande én nieuwe leerlingen kregen inmiddels hun eerste les en hebben hun weg gevonden in de muziekschool. We heten alle leerlingen van harte welkom!

Vergeten aan te melden? Aanmelden en starten kan nog steeds: Bij diverse instrumenten is er nog plek.


Proeflessen/Oriëntatielessen
Twijfel je nog of wil je eerst een instrument uitproberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles of geef je op voor de oriëntatiecursus. Voor €50,- krijg je drie lessen op het door jou gekozen instrument. Mocht je je daarna willen inschrijven dan krijg de €50,- van de muziekschool terug. Klik hier om je aan te melden voor een proefles of oriëntatiecursus.
PopLab
Bij PopLab draait alles om de popmuziek. Spelen in een band, singer-songwriter, mixen, dancemuziek programmeren. En natuurlijk je instrument leren bespelen. In dat geval geef je je b.v. op voor PopLab piano, of PopLab zang.
 
Binnen het PopLab is er de cursus "Plug & Play": in 3 weken tijd leer je een liedje op je instrument en in de vierde week ga je dat spelen met een band. Aan het eind van het jaar heb je dan een aardig repertoire opgebouwd. Plug & Play is vooral bedoeld voor beginnende popmuzikanten vanaf 9 jaar. 
 
Je kan je nog aanmelden, de bands staan op het punt van beginnen!
Dat kan via onze site: www.poplabhengelo.nl

Muziek aan de Basis
Kun jij ook bijna niet stilzitten als je muziek hoort? Kom dan voor een gratis proefles naar de muziekschool Hengelo, op locatie KDV De Klaproos! Je mag veel instrumenten uitproberen en kunt van alles leren over hoe je samen muziek maakt.

Ben je 4 of 5 jaar? Kom dan naar de Koffer Vol Muziek op dinsdag op ons hoofdgebouw aan de Deldenerstraat 20 of op donderdag in KDV De Klaproos. Beide dagen om 15:45 uur.
Of je gaat naar Muziek en Beweging. Een swingende cursus voor iedereen die 5 of 6 jaar is. Op dinsdag aan de Deldenerstraat 20 of op donderdag in KDV De Klaproos. Beide dagen om 16:20 uur.

Ben je 6, 7 of 8 jaar? Dan kom je natuurlijk naar de Muziek Werkplaats op dinsdag in wijkcentrum De Slangenbeek om 15:30uur of aan de Deldenerstraat 20 om 17:05 uur. En op donderdag in KDV De Klaproos. Ook om 17:05 uur.
Kom vrijblijvend voor een proefles en neem een vriendje/ vriendinnetje mee! Of meld je direct aan via onze website www.muziekschoolhengelo.nl of bel 074 2917309.

Hangi Lauha
Apetrots zijn we! Op onze slagwerkdocent Folkert Buis, die afgelopen zaterdag de door hemzelf gecomponeerde Symfonie Hangi Lauha in première zag gaan in het Rabotheater. Hangi Lauha (oud Germaans voor Hengelo) laat heden en verleden van Hengelo tot leven komen via de vier elementen water, vuur, lucht en aarde.
Hulde ook aan Muziekvereniging Concordia dat, aangevuld met een bijna 80 personen tellend koor, een rockband en slagwerkgroep een indrukwekkende vertolking liet zien en horen. Hier werd geschiedenis geschreven!
 
Sweeney Todd
Ook zijn we trots op onze pianodocent Wouter Munsterman, die zaterdag niet alleen meespeelde met Concordia, maar ook als toetsenist te horen is in de gloednieuwe productie “Sweeney Todd” van de Nationale Reisopera. Een must do voor de musical en opera liefhebber!

Agenda
Concert Rosanne Philipens (viool) begeleid door Yuri van Nieuwkerk 
Zondag 21 september 2014, 12:00 uur
Waterstaatskerk Hengelo

Concert Symfonisch Blazers Collectief
Zaterdag 27 september, 20:00 uur
Waterstaatskerk Hengelo

Concert Overijssels Russisch Vrouwenkoor Radujsja
Zondag 5 oktober, 15:30 uur
Waterstaatskerk Hengelo

Lunchconcert Martina Stückler (saxofoon)
Vrijdag 10 oktober, 12:30 uur
Waterstaatskerk Hengelo

Concert Projectkoor Kanaljerood o.l.v. Iassen Raykov
Zondag 12 okbober 2014, 14:30 uur
Waterstaatskerk Hengelo

Gitaarmiddag (workshops, samenspel en optredens voor alle gitaarleerlingen van de muziekschool)
Zondag 16 november, 12 - 17 uur
info volgt binnenkort op de website
 
Muziekschool Hengelo e.o., Deldenerstraat 20, 7551 AG Hengelo, telefoon: 074 291 73 09

Email Marketing Powered by Mailchimp