Klik hier voor online versie. 
Facebook
Website
Zachte winter, winters zonnetje, genieten van je nieuwe woning

De winter zet niet echt door. Slechts paar dagen wat vorst en een enkele natte sneeuwvlok is tot nu toe de winterse oogst. Maar de bewoners van de Contreie genieten van hun nieuwbouwwoning en gloedniewe interieur. Heerlijk binnen met een kop koffie op de nieuwe bank! 
Over koffie gesproken...Op de informatiemarkt van 5 maart nodigen wij de inwoners van de Contreie uit voor een heerlijke kop koffie, vers gezet met een prachtige Kaldi-mobiel. Kunt u gelijk kennis maken met uw mogelijke nieuwe buren, die we ook uit nodigen voor deze markt. Tijdens de informatiemarkt presenteert de gemeente Oosterhout de vrije bouwkavels. Van Wanrooij geeft informatie over woningen in de Kreek.
Verder in deze nieuwsbrief: archeologie, de makelaar Klijsen, meer over de informatiemarkt, bungalowkavels en de luxueuze kavels voor royale villa's aan de Vrachelsestraat. En ook een heleboel foto's. Gewoon, omdat het zo mooi wordt in de Contreie...

 

Informatiemarkt Wonen en Bouwen in de Contreie

Op 5 maart bent u weer van harte welkom op de informatiemarkt Wonen en Bouwen in de Contreie. Van Wanrooij presenteert de woningen in de Kreek. De gemeente Oosterhout geeft informatie over zelfbouw en de kavels. Er zijn zelfbouwers aanwezig om ervaringen te delen en ook de kavelcoach is er met zijn team.
Tijd: 10.00 -13.00 uur
Plaats: Hoek Herweg - Nieuwe Herstraat
Leuk als u komt!

Kom kennis maken met de (nieuwe) buren!
Tijdens de informatiemarkt van 5 maart schenken wij een bijzonder bakje koffie en thee. Er komt een Kaldi-wagen die verse koffie, cappuccino, espresso of thee voor u zet. De koffie is voor de bezoekers van de informatiemarkt, maar zeker ook voor de inwoners van de Contreie. Kom kennis maken met uw (nieuwe) buren. De informatiemarkt is van 10.00 tot 13.00 uur. Lees meer>>
Drie bungalowkavels te koop!

Wilt u op een mooie locatie uw levensloopbestendige bungalow bouwen? Helemaal afgestemd op uw woonwensen? In de Contreie zijn vier bungalowkavels te koop: 35d, 37c, 38a. Neem eens een kijkje op de Kavelkiezer of de ligging en grootte naar wens zijn. Of kom naar de informatiemarkt op 5 maart.

Kavels te koop bij Klijsen

Vanaf 1 maart staan er ook enkele kavels te koop bij Klijsen Makelaars & Taxateurs. Neem eens een kijkje op hun website.

Start sloop pand en opstallen Herweg

Volgende week zullen de woning en de opstallen van Herweg 17 ontruimd worden. Kort daarna zal de gemeente hekken plaatsen om het perceel.Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart voor de sloop van de opstallen. Over de planning van de werkzaamheden ontvangt u in een volgende nieuwsbrief meer informatie.

Archeologisch onderzoek

Begin 2016 zijn in opdracht van de gemeente Oosterhout twee korte archeologische onderzoeken uitgevoerd op de Contreie, aan de IJzertijd. De archeologen van Antea Group hebben daarbij de resten van een gebouw uit de IJzertijd (ca. 800 – 12 v. Chr.) opgegraven. Op basis van de verdere uitwerking blijkt dat we hier een individueel erf hebben gevonden. De vondst is een aanvulling op de conclusies van de grote opgravingen die in 2010 plaatsvonden. Op basis van die opgravingen werd verondersteld dat de bewoning van de Contreie in de IJzertijd niet zo ver naar het westen doorliep. Al met al is de nieuwe straatnaam IJzertijd dus zeker op zijn plek hier!

Woonrijp IJzertijd

Veel straten beginnen hun definitieve uiterlijk te krijgen. Ook de IJzertijd wordt nu woonrijp gemaakt. Nog even en dat kunnen de modderlaarzen weer in de kast!

Kavelcoach

Maak een afspraak met onze kavelcoach, Gert-Jan Bartels. Hij kan helpen bij het maken van een keuze, de financiële mogelijkeheden en een stappenplan. Gert-Jan is ook aanwezig op de informatiemarkt van 5 maart.

 

Copyright © 2016 Gemeente Oosterhout, All rights reserved.


Gegevens wijzigen | Afmelden 

Email Marketing Powered by Mailchimp