Copy
Woonbeleving in de Contreie op zondag 20 november!
Klik hier voor online versie. 
Facebook
Website
Past je huis nog bij jou(w woonwensen)?

De herfst is in volle gang en de meeste mensen zijn weer veel binnen. Vaak is dit het moment om weer eens goed naar je huis te kijken. Past je huis nog wel bij jou of bij je woonsituatie? Ben je nog tevreden over je indeling, je tuin, de inrichting of barsten je kamers en kasten uit hun voegen? 

Op zondag 20 november kun je je tijdens de woonbeleving in de Contreie laten inspireren door de beste interieurontwerpers, creatieve tuinarchitechten, opruimorganizers, nieuwbouwwoningen in de Kreek en Slot, vernieuwende architecten en door de kavelcoach. Dit alles onder het genot van een heerlijke bak koffie of smoothie. 

Voel de warmte van de herfst tijdens deze unieke woonbeleving op 20 november van 11.00 tot 15.00 uur aan de Herweg in de Contreie.

Droomhuis op een kavel

Op de woonbeleving de Contreie staat onze kavelcoach met zijn team. Hij adviseert en informeert belangstellenden die een eigen huis willen bouwen. Veel mensen dromen er van om ooit een eigen huis te bouwen en dit hoeft geen droom te blijven. Met de mooie kavels in de Contreie kunt u die droom waarmaken. De Contreie is een prachtige plek ten westen van Oosterhout, vlakbij Breda. Een landelijke omgeving, met alle voorzieningen naast de deur. U vindt in de Contreie een uitgebreid aanbod van kavels, waar nu al veel kavelbouwers aan de slag zijn.  Lees meer >>>

Interieurontwerpers Peer&Jacobs

Een interieurontwerper helpt je om je nieuwe of bestaande huis met een andere blik te bekijken. Door de spelen met de ruimte, materialen en licht, kunnen Peer&Jacobs je adviseren of ondersteunen bij de inrichting van je huis (of bedrijf). Tijdens de woonbeleving in de Contreie kun je kennismaken, je wensen voorleggen en je laten informeren over mogelijkheden. Natuurlijk nemen zij ook voorbeelden mee, zodat je kunt ruiken, voelen, proeven aan nieuwe inspiratie. Lees meer over Peer&Jacobs>>

 

 

Begin 2017 Start fase 2 

Wij hebben aangegeven dat we in dit najaar gaan starten met de verkaveling van de tweede fase (op de foto het gele graanvlak). Wij zijn echter nog niet zover en verwachten u begin 2017 te kunnen informeren over de nieuwe kavels. 
Op de woonbeleving op 20 november bent u van harte welkom voor informatie over de kavels in fase 1 en natuurlijk voor wooninspiratie die kunt opdoen bij onze partners van deze dag.

Kuborg - professional organizer

Soms lijkt je huis te klein, vanwege alle spullen die je erin hebt staan. En als je eenmaal begint op te ruimen is binnen de kortste keren je huis een grote chaos. Herkenbaar? Het inschakelen van een professional organizer kan je helpen met het krijgen én bewaren van overzicht in je huis en daarmee in de hoofd. Annemieke van Dranen is aanwezig en zal je inspireren om te organiseren.  Ze helpt ook bij de organisatie van verhuizingen. Lees alles over Kuborg>>

Groeneveld- Groen en Wonen

Je tuin als sluitpost van je huis? Écht niet! Je tuin is je tweede woonkamer of (buiten)keuken. Groeneveld - Groen en Wonen laat je zien hoe je je tuin met kleine of grote aanpassingen weer helemaal naar wens kan krijgen. Tip; neem een paar foto's mee.  Lees meer>>

BB Architecten

Op de woonbeleving zijn ook de architecten van BB Architecten aanwezig. Zij kunnen uw woonwensen schetsen en verbeelden. Zij hebben voor bewoners in de Contreie al huizen ontworpen. Neem een ritje in de golfkar en ga eens kijken...

Brummelhuis

Brummelhuis is ook een architectenbureau met zeer veel ervaring op het gebied van woningbouw. Laat je verrassen en vertel je woonwens. Brummelhuis kan uw wens vertalen in een woning(aanpassing). Neem eens een kijkje op hun website.

Proef het ruime groene woongenot in de Contreie en geniet van die spectaculaire zonsondergangen!

Nieuwbouw in de Kreek

Ook projectontwikkelaar Van Wanrooij is samen met Van De Water Makelaardij  en Klijsen aanwezig op de woonbeleving. Zij bieden onder andere mooie tweekappers aan in de Kreek. Daarnaast starten zij met de verkoop van Het Slot.

Officiële opening door wethouder Willemsen

De woonbeleving start om 11.00 uur op zondag 20 november en wordt officieel geopend door wethouder Willemsen. De woonbeleving duurt tot 15.00 uur. We hebben heerlijke koffies, hippe thee's, warme chocoemelk en natuurlijk ook een heerlijke koek. Kom je ook? Ook kinderen zijn van harte welkom.

Copyright © 2016 Gemeente Oosterhout, All rights reserved.


Gegevens wijzigen | Afmelden 

Email Marketing Powered by Mailchimp