Copy
U ontvangt deze email namens Lotti Hesper, Wout Gelderloos, Lucia van Straaten, Eefje Ernst en Ivo Verboon

Nieuwsbrief

April 2013

RET Aardig Onderweg Award

Lotti Hesper Aardig Onderweg Awards

 

Stem op onze voorzitter Lotti Hesper voor kunst en cultuur in lege Rotterdamse brugwachtershuisjes! Dit in kader van RET Aardig Onderweg Award. Daarmee kunnen we € 10.000,- winnen en meer huisjes een nieuwe functie geven. Op Twitter en op Facebook is alles te volgen. 


 

Brugwachtershuisjes in de media


NOS journaal 30 maart
Het kan je bijna niet ontgaan zijn. Het NOS 6 uur- en 8 uur journaalRadio 1 en de Volkskrant hebben op 30 maart allemaal een item over de stichting opgenomen. Hierin was aandacht voor het werk van de stichting en het Amsterdamse initiatief SWEETS. Hieruit zijn weer veel aanmeldingen voor de nieuwsbrief en onze facebookpagina voortgekomen!Rotterdamse brugwachtershuisjes


Zaagmolenbrug RotterdamDe gemeente Rotterdam heeft haar medewerking toegezegd voor het gebruik van nog twee Rotterdamse brugwachtershuisjes naast de huisjes bij de Parksluizen en Lage Erfbrug. Het gaat om de huisjes aan de Zaagmolenbrug en de Stokvisbrug. Wij zijn nu op zoek naar mogelijke huurders en daar over in overleg met het SKVR, Filmhuis Kriterion en Villa Zebra. Lees meer op onze website over dit initiatief.WebsiteWebsite brugwachtershuisjes

Op de website staan een paar mooie filmpjes over ons initiatief. Daarnaast staan er inmiddels 51 huisjes op de kaart die een nieuwe bestemming zoeken of hebben gevonden! Heb jij een idee laat het ons dan weten. Wij kunnen je ondersteunen met het waarmaken van je ideeën! Ook als je een leuk huisje hebt gezien, zet het op onze site via het formulier in de rechter kolom onder 'Doe mee'.

Nieuwe gezicht:
Ivo Verboon


Sinds twee maanden hebben we een nieuwe secretaris. Het is Ivo Verboon van CHNL architecten. Wij danken onze vorige secretaris Maartje Vos-Swinkels voor haar onmisbare inzet en wensen Ivo veel succes. Voor vragen over de administratie, Facebook of website kun je bij hem terecht.

Nieuwe gezicht: Eefje Ernst


Vrijwilliger Eefje Ernst van het eerste Nederlandse Sociaal ontwerpbureau zet zich het komende half jaar 1 dag per week in voor onze Stichting. Fantastisch! Zij organiseert de exposities voor het huisje op de Zaagmolenbrug en ondersteunt voor de Aardig Onderweg Award.

Wordt vriend van
de stichting!
 


De stichting werkt momenteel puur op kracht van vrijwilligers en heeft geen inkomsten uit commerciële activiteiten. Daarom zijn wij grotendeels afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Wij nodigen je van harte uit om vriend van de stichting te worden en een donatie over te maken.
Copyright © 2013 Stichting Brugwachtershuisjes, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp