Copy
 

Nieuwsbrief special - Steenbreek 023

Tegels eruit, Groen erin

Beste lezers,

Hier een speciale nieuwsbrief om het project Steenbreek023 in het zonnetje te zetten. Steeds meer mensen worden geïnspireerd door de campagne en zetten stappen om hun tuin, en de openbare ruimte, te vergroenen. Samen kunnen we van Haarlem een bloeiend groen tapijt maken waar dieren een goed leven hebben, regenwater de bodem in stroomt en hitte-stress wordt opgevangen.

We willen graag mensen met interesse om hun tuin te vergroenen en mensen met doorgewinterde groene vingers met elkaar verbinden. In deze nieuwsbrief zijn de activiteiten voor de komende periode te zien en lees je hoe je daar als vrijwilliger aan bij kan dragen.

Op naar zoveel mogelijk groene tuinen in Haarlem!

Webredactie PHG 

Gratis Tuinadvies op het Herfstevenement
 

Het tuinseizoen lijkt voorbij, toch is de herfst een goed moment om over de inrichting van je tuin na te denken. Steenbreek023 geeft tips en informatie om minder stenen en meer groen in de tuin te verwerken.

Op 16 oktober 2016 van 11.00 tot 16.00 geven tuinontwerpers gratis advies op maat in de kas van de Haarlemmer Kweektuin (Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem).

Wie tuinadvies wil, moet een foto en een schets meenemen en zich aanmelden bij info@steenbreek023.nl.

Lees meer >>

Tuin-inspiratie middag

Op zaterdag 29 oktober organiseert Steenbreek023 een tuin-inspiratiemiddag. Ria Bos, ecologisch tuinontwerpster, geeft een presentatie  ”Hoe komt jouw nieuwe, groene tuin eruit te zien?” Zij geeft adviezen en tips voor het vergroenen van je tuin en beplanting van zonnige- of juist schaduwtuinen.

Aansluitend is er een excursie door Dik Vonk, tuinambassadeur KNNV en voormalig stads-ecoloog in Haarlem.

Locatie: Wijkcentrum de Horizon, Ambonstraat 2, 2022 DM Haarlem
Meld je aan via info@steenbreek023.nl

Lees meer >>

Groene tuinen


Ben je momenteel tegels uit je tuin aan het halen en meer groen erin te zetten.. Laat het ons weten! We proberen in kaart te brengen hoeveel mensen door de campagne geïnspireerd zijn geraakt om actie te ondernemen.

Lees meer >>

Doe mee als vrijwilliger!

Ben je enthousiast over het Steenbreek023 project en wil je graag een bijdrage leveren? We zijn op zoek naar extra vrijwilligers! Taken zijn onder andere helpen met het onderhouden van de voorbeeldtuinen, mensen die hun tuin willen vergroenen voorzien van steun en advies, op events helpen de stand te bemannen en informatie geven. 

Aanmelden als vrijwilliger >>

Steun Platform Haarlem Groener Financieel


Platform Haarlem Groener heeft als doel het groener maken van de leef- en werkomgeving in het stedelijk gebied in en om Haarlem. Om onze idealen te realiseren zijn naast enthousiasme en inzet van onze vrijwilligers, ook (financiële) middelen nodig. Hiervoor ontwikkelen we gerichte activiteiten. We zijn een officieel geregistreerde stichting en hebben een ANBI-status.
 
Als u ons financieel wilt ondersteunen, is dat van harte welkom. Hierdoor kunnen we onze doelen nog sneller bereiken en kunnen we Haarlem en omgeving groener, mooier en gezonder maken.

Giften kunt u overmaken op bankrek IBAN: NL06 TRIO 0254.849.679  van de Triodosbank
U ontvangt indien gewenst, hiervan een schriftelijke bevestiging.
Nieuwsbrief ontwikkeld door bramderckx.com
& geschreven door Groene Liefde
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Copyright © 2015 Platform Haarlem Groener, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze email omdat u via onze website interesse heeft getoond voor onze nieuwsbrief.

uitschrijven    update uw instellingen


This email was sent to albert@wijkraadscheepmakersdijk.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Platform Haarlem Groener · Gedempte Voldersgracht · Haarlem, NH 2011 WD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp