Copy
SWZ
woningstichting swz
Nieuwsbrief oktober 2013, niet goed zichtbaar klik hier
Thuis in wonen!

Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober

Tijdens de landelijke Dag van de Duurzaamheid op donderdag 10 oktober vinden in heel Nederland duurzame activiteiten plaats. Zo ook in Zwolle. Begin de dag energiek met een Tai Chi workshop in Doepark Nooterhof of bezoek ons van 16.00 uur tot 18.00 uur in de Muziekwijk. In Wijkboerderij de Klooienberg is van alles te ontdekken en te beleven. Wij laten zien wat wij als corporatie doen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Dit doen wij niet alleen, maar samen met bewoners en relaties. Wat doet u op 10 oktober?

SWZ bouwt meer sociale huurwoningen

Op een aantal plekken in de stad passen we onze nieuwbouwplannen aan. De locaties die het betreft zijn de Geert Grootestraat in Dieze-Oost, het laatste gedeelte van de Muziekwijk en de Bachlaan in Holtenbroek. Gezien de lange wachttijden en de verwachtingen voor de Zwolse woningmarkt op middellange termijn, geeft SWZ nu de voorkeur aan het toevoegen van sociale huurwoningen boven het toevoegen van duurdere woningen. Deze planaanpassingen leveren de komende jaren ruim 100 extra sociale huurwoningen in Zwolle op.
Lees meer >

twitter
swz_zwolle

Wij zijn verkocht!

 

Aantrekkelijke huizenprijzen en een historisch lage rente. Een goed moment om te kopen! Zowel voor huurders als niet-huurders hebben we een ruim aanbod van goed onderhouden koopwoningen in Zwolle die per direct beschikbaar zijn. Onze verkoopmakelaars Marco Smit en Giselle ter Wal helpen u graag verder. En om het nog mooier te maken ontvangt u € 500 aan shoptegoed, te besteden bij Media Markt als u voor 31 december 2013 een woning bij ons koopt (vraag naar de voorwaarden). Ook verkocht? Bel of mail Marco of Giselle: (038) 468 01 23 - verkoop@swz.nl

www.kopenbijswz.nl

twitter
kopenbijswz 
facebook
kopenbijswz 

Nieuwbouwwoningen Muziekwijk opgeleverd

 

We zijn gestart met de oplevering van de eerste nieuwbouwwoningen in de derde en tevens laatste fase van de Muziekwijk. Hegeman Bouw bouwt hier 76 woningen die de komende weken opgeleverd worden. Het gaat om 12 eengezinswoningen en 18 appartementen die verhuurd worden onder de huurtoeslaggrens en om een cluster met 46 koopwoningen in het hart van de wijk.

Open Huis op zaterdag 5 oktober

Alle woningen zijn verhuurd en ook van de koopwoningen zijn inmiddels 25 van de 46 woningen verkocht en staan enkele woningen onder optie. Op zaterdag 5 oktober zijn belangstellenden van harte welkom om de nieuwbouwwoningen te bekijken. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur is de woning aan de Von Weberhof 76 (bereikbaar vanaf de Schumannlaan) open en ingericht. De verkoopmakelaars van SWZ zijn aanwezig om meer informatie te geven.

www.muziekwijkzwolle.nl/fase3
twitter
klinktgoedSWZ
facebook
Muziekwijk Zwolle 

Alle kinderen moeten kunnen sporten

 

Het Jeugdsportfonds zorgt ervoor dat kinderen die graag willen sporten, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, lid worden van een sportvereniging. Zij betalen de contributie en vergoeden de sportspullen. Een kind komt in aanmerking voor een bijdrage als het voldoet aan de criteria van het Jeugdsportfonds dat actief is in de (woon)omgeving van het kind. Het Jeugdsportfonds betaalt voor deze kinderen de contributie en eventueel benodigde sportattributen, tot een maximum bedrag van € 225 per kind per jaar.

www.jeugdsportfonds.nl

twitter
Jeugdsportfonds 
facebook
Jeugdsportfonds 
Overige links
Overzicht van onze huismeesters en wijkconsulenten
Meld uw reparatieverzoek online
Contact
Galvaniweg 2
8013 RG Zwolle
Tel. (038) 468 01 23
info@swz.nl
www.swz.nl
Snel naar

Kopen bij SWZ

Muziekwijk Zwolle

Afmelden