Copy
SWZ
woningstichting swz
Nieuwsbrief maart 2015, niet goed zichtbaar klik hier
Thuis in wonen!

Zonnig voordeel

Met het voorjaar in het verschiet kunnen we hopelijk weer volop genieten van het lentezonnetje. In de projecten Kastanjestraat en Sumatrastraat is het dubbel genieten. Meer dan de helft van de huurders heeft gekozen voor het projectaanbod om tegen een huurverhoging zonnepanelen te laten plaatsen. Omdat de besparing op de energierekening groter is dan de huurverhoging, hebben huurders direct voordeel. Huurders ontvingen hiervoor gratis en persoonlijk advies van de firma Zelziuz. Wij vinden het belangrijk om grip te houden op de energielasten van onze huurders. Dit doen wij naast het aanbieden van zonnepanelen ook door het uitvoeren van isolerende maatregelen en het plaatsen van HR-ketels.

Geef uw mening over goed en betaalbaar wonen

 

SWZ is één van de corporaties die meedoet aan het onderzoek 'Goed wonen in een betaalbare woning'. Vijftien corporaties (verspreid over het land), de TU Delft en het ministerie van Binnenlandse Zaken doen dit onderzoek om in de toekomst nog beter te kunnen voldoen aan uw woonvraag. Hiervoor hebben we uw mening nodig. Om goede, betaalbare woningen te kunnen ontwikkelen, is het belangrijk om te weten wat voor u belangrijk is. Wat wilt en kunt u betalen? Welke kwaliteit verwacht u daarvoor? Bent u bereid een kleinere woning te accepteren als ook de daarbij behorende huurprijs lager is of betaalt u liever meer geld voor meer woonoppervlakte? U kunt uw mening geven door de enquête in te vullen. Het invullen ervan duurt ongeveer tien minuten en kan tot 29 maart. Alvast hartelijk dank!

Klik hier voor de enquete >>>

Nieuwbouw aan de Bachlaan

 
SS

Voor de nieuwbouw aan de Bachlaan is een stedenbouwkundig plan ontstaan dat in 2014 aan omwonenden is gepresenteerd. Op basis van dit plan is de bestemmingsplanprocedure gestart.Het bestemmingsplan ligt tot 25 maart ter inzage bij de gemeente Zwolle. Zoals het er nu uitziet, selecteren we in het voorjaar een aannemer voor de uitvoering. Er komen 124 woningen met een huur onder de huurtoeslaggrens. Ongeveer 50% ervan zijn eengezinswoningen en
50% zijn appartementen. We verwachten in december te starten met de bouw van de eerste fase.

Streng op hennep

Hennep kweken is verboden. Samen met verschillende partners pakt SWZ hennepkwekerijen actief aan. Wordt een hennepkwekerij in een woning (of schuur/ garage) van ons ontmanteld, dan wordt de huurovereenkomst opgezegd. De huurder wordt voor twee jaar uitgesloten bij De Woningzoeker. Inwoners van Zwolle kunnen overlast van een hennepkwekerij of het vermoeden van het bestaan ervan melden bij de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) of 'Meld misdaad anoniem' via 0800-7000 (gratis).

Kantoorunit te huur in de Muziekwijk

 
SWZ heeft een op de begane grond van appartementengebouw Stradivarius gelegen kantoorunit te huur van ongeveer 66 m² (inclusief 23 m² aandeel in de gezamenlijke ruimtes (entree/receptie, toiletgroep en pantry). De kantoorunit is gelegen aan de rand van de Muziekwijk, nabij afrit centrum van de A28 en op fietsafstand van de binnenstad. De huurprijs is € 600 per maand, exclusief btw en servicekosten.

Meer informatie >>>

Tijdelijke verhuur

Op dit moment is de wachtlijst voor de tijdelijke verhuur weer open. Er komen woningen vrij in:
- Geert Grootestraat 52-92, beschikbaar tot 1 september 2015
- Geert Grootestraat 2-42, beschikbaar tot 1 maart 2016
- Hemerkenstraat 3-67, Regelandisstraat 2-32 en 36-82, beschikbaar tot 1 november 2015
- Tuinstraat (onzelfstandige eenheden), beschikbaar tot 1 april 2016

Interesse? Kijk voor meer informatie op onze website.
 
Overige links
www.kopenbijswz.nl voor het complete koopaanbod van SWZ
www.dewoningzoeker.nl voor het huren van een woning in Zwolle, Kampen en IJsselmuiden
Contact
Galvaniweg 2
8013 RG Zwolle
Tel. (038) 468 01 23
info@swz.nl
www.swz.nl
Snel naar

Reparatieverzoek indienen

Afmelden