Copy
Nieuwsbrief SC Valburg augustus 2013
Agenda
SC Valburg 1 - Niftrik 1
29 september 14:00 uur
Balsponsor: Ruitenheer

Onthulling welkomstbord Club van '46
29 september 16:00 uur

AAC/Olympia 1 - SC Valburg 1
6 oktober 

Algemene Ledenvergadering
11 oktober 20:00 uur

Seizoensgids 2013-2014
11 oktober

SC Valburg 1 - DBV 1
13 oktober 14:00 uur

DSZ 1 - SC Valburg 1
27 oktober

Wist u dat..
.. vrijdag de voetbalschool van Ruud Makaay van start gaat met maar liefst 53 (!) deelnemers

.. we er nog niet in geslaagd zijn om trainers te vinden voor de 2 nieuwe meidenteams.
(meiden zevental (E-pupillen) en en meiden elftal (D-pupillen), interesse? mail voorzitter@scvalburg.nl)

.. SC Valburg D1 en F1 zijn verder in de beker (2e ronde, knock out)
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Onthulling welkomstbord door de Club van '46


Zoals ongetwijfeld bekend is, is de Club van ’46 een initiatief van de ereleden van SC Valburg. Zij hebben als doel financiële middelen bij elkaar te brengen voor extra faciliteiten voor onze vereniging. Het bord in de kantine laat zien dat deze club al over een behoorlijk aantal leden beschikt. Ieder jaar wordt bekend gemaakt welk doel men heeft gekozen en waar de opbrengst van het voorgaande seizoen aan besteed wordt.

Dit jaar is de keus gevallen op een welkomstbord ter verfraaiing van ons sportpark. Dit welkomstbord zal aanstaande zondag 29 september na de thuiswedstrijd tegen Niftrik (om ca 16:00 uur) aan het bestuur aangeboden worden. Dit zal gedaan worden door erevoorzitter de heer Geert Jansen samen met Pupil van de maand Jelle Stam. Mocht u nog twijfels hebben om zondag ons eerste elftal te komen ondersteunen dan trekt dit u wellicht over de streep. Was je al van plan om te komen kijken, dan is dit wellicht een reden om even wat langer te blijven.

Zoals hierboven vermeld is Jelle Stam aanstaande zondag de pupil van de maand. Jelle is 7 jaar (bijna 8) en voetbalt vanaf dit seizoen bij SC Valburg. Hij speelt in de F2 en speelt het liefst voorin. Dit omdat hij dan ook niet zo veel hoeft te lopen. Zijn favoriete team is het Nederlands elftal.
 
Buurtvoetbaltoernooi 2013

Op zaterdag 17 augustus vond op Sportpark het Kasteel het buurtvoetbaltoernooi 2013 van SC Valburg plaats. Onder fantastische weersomstandigheden streden vijf teams die dag om de Geert Janssen wisseltrofee en de eeuwige roem.
De wedstrijden werden gespeeld onder leiding van scheidsrechters Piet Schouten en Hans van Dijk en toen de kruitdampen waren opgetrokken bleek het team van De Weemen aan kop van de ranglijst te staan. Na een aantal tweede plaatsen kaapte dit team voor het eerst de hoofdprijs mee naar hun buurt. Het Hoog legde beslag op de tweede plaats voor Valburg Centrum, Valburg Noord en Valburg Zuid.


 
Onder het genot van een BBQ werd nog lang nagepraat over de wedstrijden. Daar waar het team van het Hoog tijdens het toernooi net naast de hoofdprijs greep bleken de spelers tijdens de loterij die werd gehouden als grote winnaars uit de bus te komen.
De organisatie bedankt alle deelnemers voor hun sportieve inzet, hopelijk tot volgend jaar.
Tevens danken wij de volgende ondernemers die een prijs ter beschikking hebben gesteld voor de loterij:
-       Restaurant ’t Wapen van Valburg
-       Firma Ras
-       De Pannenkoekenbakker
-       Bloemisterij Jansen
-       Attent Kamps
-       Snelders Sport

Slechte gesteldheid hoofdveld


Zoals bekend verkeert ons hoofdveld momenteel in een slechte staat. In onderstaand stukje legt Johan van Pommeren (Voorzitter OMK commissie) uit wat het probleem is.

Hallo Sportvrienden.
 
Zoals bekend hebben we dit jaar problemen met veld 1 en in mindere mate veld 2. Het gras op veld 1 wil niet echt groeien en de gemeente heeft dit laten onderzoeken. Nu blijkt dat er niet veel meer slechte dan goede aaltjes in de grond zitten, dat is waarschijnlijk niet het grote probleem. Sinds de vele regen is zijn de velden flink bijgetrokken maar het is niet wat ik er van verwacht had. Daarom wil ik de trainers en leiders van de jeugd vragen om tegen de spelers te zeggen om buiten de trainingsuren niet op de velden te gaan voetballen. Voorlopig zal er per weekend bekeken worden wie waar speelt. Hopelijk krijgen we nog een redelijke nazomer zodat de velden nog even de tijd hebben om bij te trekken. WEES ZUINIG OP ONZE VELDEN.
 
VZ OMK.
 
11 oktober Algemene Ledenvergadering
 
Vrijdag 11 oktober staat de Algemene Ledenvergadering weer op het programma. Wij verzoeken je om deze avond vrij te houden in je agenda zodat je je op de hoogte kan laten stellen van het wel en wee van onze vergadering. Aansluitend is er voor leden, vrijwilligers en sponsoren een gezellige avond waarbij de drankjes tegen een gereduceerd tarief te verkrijgen zijn. 
 
 
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons dan weten via leden@scvalburg.nl zodat je ook in de toekomst op de hoogte blijft van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2013 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp