Copy
Nieuwsbrief SC Valburg december 2013
Agenda
SVHA 1 - SC Valburg 1
10 november
14:30 uur

Oliebollenactie 2013
30 december

Nieuwjaarswedstrijd
5 januari
14:00 uur
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Oliebollenactie

Beste leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers van SC Valburg,
 
De winterstop is inmiddels weer aangebroken. Tijdens deze winterstop organiseert Sportclub Valburg de jaarlijkse oliebollenactie. Hierbij hebben wij uiteraard weer de hulp nodig van zo veel mogelijk vrijwilligers.
 
Venten
De planning is dat we op maandag 30 december a.s. vanaf 18.00 uur oliebollen en appelbeignets gaan verkopen. Het is de bedoeling dat we alle woningen in Valburg, Eimeren en Homoet bezoeken.
Voor het venten zoeken wij relatief veel vrijwilligers (circa 40 tot 50 personen en 15 tot 20 auto’s), zodat we in een kort tijdsbestek Valburg en omstreken kunnen voorzien van oliebollen en appelbeignets. Dus voel je je geroepen om jouw club te helpen om deze actie tot een succes te brengen, meld je dan aan! Je wordt uiterlijk 17.30 uur in de kantine verwacht.

Aanmelden
Aanmelden kan middels het invullen van de intekenlijst in de kantine of via de e-mail. Mail dan naar oliebollenactie@scvalburg.nl. Geef dan tevens aan of je al dan niet in het bezit bent van een auto, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de wijkindeling.
 
Meld je aan en help mee om deze actie tot een succes te brengen!
 
Met sportieve groeten,
Activiteitencommissie SC Valburg


Jeugddisco
Op vrijdagavond werd er een heuse jeugddisco georganiseerd door de activiteitencommissie. Een hele gezellige avond, waar nog lang over na werd gepraat. De muziek werd geregeld door dj van Buren. En dan denk je vast? Dé van buren? Ja, het was Tjeerd van Buren, de schoonzoon van Jan de Haas. Hieronder lees je een  aantal leuke reacties die zijn ingestuurd. Namens de activiteitencommissie: bedankt voor het insturen en we nemen de tip mee om het snel nog eens te organiseren!

 
Op vrijdag avond 22 november was het eindelijk zo  ver een disco avond bij de voetbalclub.
Voor de jongens van de C en de D en de meiden teams. Van 19.30 t/m 23.00 uur.
Mijn mening erover: Het was echt kei leuk, ik zou deze avond niet snel vergeten.
Er werd veel muziek gedraaid en gedanst door jongens en meiden.
We hebben ook snoep gekregen, kort gezegd: top !!!
Ik ben erg blij dat ik onze troep niet hoefde op te ruimen, het was een grote bende.
Ik hoop dat ze het volgend jaar weer doen.
 
Groetjes Lisa broekstra.
 
**********************************************************************************
 
Hallo allemaal,
 
Op vrijdag 22 november was er een jeugddisco voor de spelers van de D1, D2, C1 en de meiden. Het was erg leuk en heel gezellig. Ik heb lekker gedanst (de Macarena en stoelendans) en gesjoeld :-).  Er waren best wel veel kinderen en de avond ging vèèèèl te snel voorbij :'(. Ik hoop dat er vaker een disco wordt georganiseerd.
 
gr Sam Geurts D2 ;-)
 
**********************************************************************************
 
Op vrijdagavond hadden we bij sportclub Valburg een disco. Ze draaiden hele leuke muziek. Op het eind gingen we nog stoelendans doen, ondertussen deelden ze snoep uit. Heel veel kinderen kwamen en het leukste liedje vond ik hey magarena, omdat toen iedereen mee deed ook de meisjes. En het drinken was afgeprijsd dat vond ik op zich wel fijn. Je kon er ook heel leuk sjoelen. Ook deden we met ballonnen een soort van kussen gevecht als die kapot ging was je af. Dat vond ik wel leuk en de meisjes gingen ook met de jongens om en de jongens gingen ook met de meiden om. Ik hoop dat het nog een keer gebeurt.
 
Van Jari.

 

Scheidsrechtershirts

Een afvaardiging van het bestuur heeft samen met hoofdtrainer Job Landman de voetbalvakbeurs bezocht. Eén van de resultaten hiervan is dat SC valburg inmiddels – via sponsor ARAG – de beschikking heeft over 10 officiële scheidsrechtershirts in verschillende maten. Onze scheidsrechters Nico Schollink en Jan van Zadelhoff hebben het shirt reeds in gebruik gekregen. Het is de bedoeling dat de tweede helft van het seizoen de andere shirts ook worden verstrekt aan de vrijwilligers die met enige regelmaat een wedstrijd fluiten. De TC zal hier via scheidsrechtercoördinator Jolanda Fransen voor gaan zorgen.


 

Trainingsweekend

Nu de winterstop aanstaande is, wordt er al door velen vooruitgekeken naar de hervatting van de competitie. Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft zal de selectie (eerste en tweede elftal) in de winterstop een trainingskamp beleggen. Mede door de hulp van verschillende sponsors is dit mogelijk gemaakt en zal de selectie van 10 t/m 12 januari in Noordwijk verblijven in Hotel aan Zee. Voor hoofdtrainer Job Landman een bekende locatie, omdat hij daar in het verleden verschillende trainingskampen heeft georganiseerd. Via deze weg danken wij de sponsoren en hebben wij het vertrouwen dat de selectie goed voorbereid aan tweede seizoenshelft beginnen. 

Winterstop

Voor een aantal teams is de winterstop al begonnen. Op 22 december staat voor SC Valburg de inhaalwedstrijd en derby tegen SVHA nog op het programma. Daarna is het echt winterstop, al is die voor SC Valburg 1 maar van korte duur, omdat op 26 januari 2014 de thuiswedstrijd tegen Uchta 1 staat geprogrammeerd. De competities van de andere seniorenteams starten in februari. Datzelfde geldt voor de  jeugdteams. De eerste competitieronde van de voorjaarscompetitie wordt op zaterdag 1 februari gespeeld.
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons dan weten via leden@scvalburg.nl zodat je ook in de toekomst op de hoogte blijft van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2013 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp