Copy
Nieuwsbrief SC Valburg maart 2014
Agenda
SC Valburg 1 - DSZ 1
16 maart
14:00 uur
Pupil van de maand: Falco Helmink

Rabobank Clubkas Campagne
17 maart

UHC 1 - SC Valburg 1
23 maart
14:30 uur

Vergadering Club van '46
26 maart

SVHA 1 - SC Valburg 1
30 maart
14:00 uur

SC Valburg 1 - Unitas '28 1
3 april
18:30 uur

SC Valburg 1 - SVHA 1
6 april
14:00 uur

Roda '28 1 - SC Valburg 1
13 april
14:30 uur

Eierenactie
14 april

Feestavond
19 april

Inhaalprogramma
19 en 21 april
Kijk voor wedstrijden en tijden op de website

Koningsdag
26 april

SC Valburg 1 - Victoria 1
27 april
14:00 uur
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Koningsdag 2014

Hou 26 april vrij in je agenda!

Samen met Het Zwarte Schoap vieren wij bij SC Valburg de eerste Koningsdag. Wij hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen en kunnen zijn.
 
Samen met Het Zwarte Schoap hebben we een leuke dag vol activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Zo zal er een versierde fietsoptocht voor de kinderen zijn, opgevolgd door een vrijmarkt waar iedereen zijn spullen kan aanbieden en als klapper een heuse zeskamp in de middag!
 
Zoals gewend van Het Zwarte Schoap is er natuurlijk ook ruimte gemaakt voor een feestje. Voor versnaperingen zal de kantine van de club gedurende deze dag geopend zijn. Deze dag willen met zoveel mogelijk mensen vieren dus zorg dat je erbij bent!
 
Laat het een begin zijn van een nieuwe traditie in Valburg met veel gezelligheid. Voor de organisatie zijn wij vanuit de club op zoek naar versterking. Wil je wat doen voor de club en voor het dorp? Meldt je dan aan op activiteiten@scvalburg.nl. Nadere informatie over deze dag volgt.
 

Rabobank Clubkas Campagne start 17 maart

Rabobank Oost Betuwe draagt het verenigingsleven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe een warm hart toe. Daarom voeren we de Rabobank Clubkas Campagne.
 
Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank Oost Betuwe inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven. Leden van Rabobank Oost Betuwe kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.
 
Welk bedrag is er beschikbaar?
In 2014 is er een bedrag beschikbaar van € 75.000,-. Rabobank Oost Betuwe heeft ongeveer 12.000 leden. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Dit betekent dat ieder lid minimaal € 6,25 mag verdelen. Het is dan ook in het belang van SC Valburg om zoveel mogelijk stemmen te werven.
 
Hoe werkt het stemmen precies?
Onze leden ontvangen vlak voor de stemperiode een brief met een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen stemmen. Via deze website kunnen de leden tijdens de stemperiode hun stem(men) uitbrengen op de vereniging/stichting van hun voorkeur.
 
Wanneer is de stemperiode?
De stemperiode is van maandag 17 maart tot en met maandag 31 maart.


Webbeheerder(s) gezocht

Zolang als onze website bestaat (vanaf 1999!) is Sjors Stevens onze webmaster geweest. Hij heeft ervoor gezorgd dat de website gebouwd is, up to date is en dat allerhande informatie terug te vinden is, zoals verslagen, de nieuwsbrief, foto’s en ga zo maar door. U hoefde maar een e-mailt te sturen en dezelfde dag was het nog online te lezen. Na jarenlange inspanning gaat Sjors het stokje doorgeven. Aan wie is voor de PR commissie nog een klein raadsel.
 
Sjors wilde geen grootse aankondiging dat hij zou stoppen. Alleen een vacature op de website en in de nieuwsbrief vond hij wel voldoende. Maar dit kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Iemand die zich zo lang achter de schermen heeft ingezet voor SC Valburg moet toch minstens een klein stukje in de nieuwsbrief krijgen. Via deze weg willen wij Sjors heel erg bedanken voor zijn inzet! Hij heeft de lat hoog gelegd om dit zomaar van hem over te nemen. Vandaar dat de PR commissie heeft gemeend om het bij houden van de website onder te verdelen in verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over “Sjors vacature”.
  
Voor onze website, www.scvalburg.nl, zijn wij daarom op zoek naar een aantal
mensen binnen onze vereniging die de inhoud van de website willen
bijhouden.
 
Concreet gaat het dan om bijvoorbeeld:

- Het plaatsen van nieuwsitems
- Het verwerken van wedstrijdverslagen
- Toevoegen van foto's

Enige kennis van en affiniteit met websites, computers is meegenomen,
maar absoluut niet noodzakelijk!
 
Voor meer informatie mail naar pr@scvalburg.nl


SC Valburg Vrouwen 1 volgend seizoen weer een hele competitie

Het seizoen 2013/’14 is het derde seizoen dat we bij de vrouwen spelen in de nieuwe competitiepiramide. Vanaf het begin is er voor gekozen om bij de vrouwen te spelen met een najaars- en voorjaarsreeks. Daar zijn de afgelopen seizoenen de nodige reacties op ontvangen. Het belangrijkste argument dat wordt aangedragen is dat de vrouwen, net als de mannen, in een hele competitie willen spelen (poules van twaalf teams) en niet in reeksen.
 
Om na te gaan hoe de clubs hierover denken is onder de clubs uitkomend in de vierde, vijfde en zesde klasse een quick scan gehouden. In algemene zin kan worden geconcludeerd dat tweederde van de clubs uitkomend in de categorie B een hele competitie wil in plaats van een najaars- en voorjaarsreeks. Het bestuur amateurvoetbal heeft in de vergadering van 13 januari 2014 ingestemd met deze wijziging. Daar zijn wij van SC Valburg Vrouwen 1 erg blij mee! 
 

SC Valburg organiseert WK2014 Pool 

Het is inmiddels een traditie, de pool van SC Valburg! Ook deze zomer kan iedereen zijn of haar voetbalkennis weer etaleren, want SC Valburg organiseert de WK2014 Pool.
 
De organisatie is inmiddels opgestart, de verwachting is dat halfweg april de WK2014-pool-website in de lucht is en rond die tijd zullen ook de fameuze pool-boekjes verkrijgbaar zijn.
 
SubLiga's
Ook deze keer bestaat de mogelijkheid om als groep in te schrijven. Deze groep vormt vervolgens een SubLiga, waardoor het mogelijk is om een competitie binnen de competitie te vormen. Daarnaast zal er voor iedere winnaar van een SubLiga ook een prijs zijn. 
 

Oriëntatie Teamindeling 2014-2015

Achter de schermen wordt er al weer druk gewerkt aan de nieuwe teamindeling voor seizoen 2014-2015.
 
Doelstelling van deze teamsamenstellingsprocedure is te zorgen dat elke speler op zijn/haar niveau komt te spelen, omdat daarmee een zo groot mogelijk spelvreugde en persoonlijke ontwikkeling op zowel training als tijdens wedstrijden wordt gerealiseerd. 
 
Het doel is om voor einde huidige competitie de teamindelingen voor nieuwe seizoen in beeld gebracht te hebben zodat (eventueel) spelers, trainers en leiders alvast kennis kunnen maken met elkaar voordat de zomerstop ingaat. Deze week ontvang je van jouw leider/trainer een enquête waarin je jouw wensen kenbaar kunt maken voor volgend seizoen. De Technische Commissie probeert hier zo goed mogelijk rekening mee te houden. 
 
Vanuit de Technische Commissie realiseren wij ons heel goed dat deze fase extra spanning en onzekerheid met zich mee kan brengen. Daarnaast blijft het mensenwerk, dus mochten er onduidelijkheden zijn rondom de werkwijze van het samenstellen van de teams, dan horen wij dat graag. 
 

Nieuwe sponsors voor SC Valburg B1

Op het tenue van SC Valburg B1 prijken dit seizoen de namen van Glazenwasserij & Schoonmaakservice Hendrix en Maassen eieren Homoet. Beide bedrijven tonen hun betrokkenheid door de komende 2 jaar de B1 te sponsoren. SC Valburg is verheugd met beide jeugdsponsoren en gaat uit van een prettige samenwerking.


 

Dames behalen 3e prijs in optocht Oosterhout

Tijdens de jaarlijkse carnavalsoptocht in Oosterhout wist het damesteam van Sc Valburg een fraaie 3e plaats te behalen in de zogenaamde “buitencategorie”.  Hier een kleine foto impressie.

 

Pupil van de maand: Falco Helmink

Niet alleen vader Björn, de afgelopen periode beter bekend als Prins Bus van de Smid
staat deze maand in de belangstelling. Ook zoon Falco, speler van de F1 van SC
Valburg. Hij is namelijk Pupil van de maand maart en zal deze rol met verve gaan
vervullen tijdens de thuiswedstrijd van ons eerste elftal van zondag 16 maart
aanstaande tegen DSZ 1. 


  
Falco is 7 jaar en al 2 jaar lid van onze vereniging waar hij dus keeper van
de F1 is. Zijn favoriete club is PSV en zijn favoriete speler is in dit geval
uiteraard een keeper, Iker Casillas van Real Madrid. Net zoals meerdere
leeftijdsgenoten is friet hetgeen hij het liefste eet.
 
We hopen dat het 1e elftal aanstaande zondag mede dankzij de aanmoedigingen van Falco de 3 punten in Valburg weet te houden! 
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons weten via leden@scvalburg.nl. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2014 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp