Copy
Nieuwsbrief SC Valburg

Agenda
Algemene leden-vergadering 2015
16 oktober 2015
20.00 uur

SC Valburg 1 - Edesche Boys 1
18 oktober 2015
14.00 uur

SC Valburg 2 - Orion 9
18 oktober 2015
11.00 uur

Arnhemia 1 - SC Valburg 1
1 november 2015
14.00 uur

SC Valburg VR1 - Nijmegen VR2
1 november
11.00 uur

Kolping-Dynamo 1 - 
SC Valburg 1

8 november
11.00 uur

SC Valburg 2 - DIO '30 7
8 november
11.00 uur
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

SC Valburg heeft een nieuwe hoofdsponsor!

Bijzonder exclusieve sponsorovereenkomst Guijt met SC Valburg - Voordeel voor voetbalvereniging, clubleden én sponsor.


 
Veel verenigingen, waaronder ook SC Valburg, hebben te maken met stijgende kosten en daardoor is het steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Ook sponsoren houden meer en meer de hand op de knip. Daardoor moeten verenigingen creatief te werk gaan om de begroting op orde te houden. SC Valburg heeft een bijzonder unieke sponsorovereenkomst gesloten met Guijt. Een contract dat voordelen biedt voor zowel SC Valburg, haar leden en Guijt.
Hoewel voor verenigingen het ontvangen van sponsorgelden geen vanzelfsprekende zaak was en is, wordt het sponsorcontract tussen SC Valburg en Guijt een heel bijzonder aantrekkelijke: hoe meer leden gebruik maken van de dienstverlening van Guijt, hoe hoger het sponsorbedrag wordt.
 
Onze voetbalvereniging wordt er standaard beter van en bovendien krijgen de clubleden en vrijwilligers van SC Valburg een extra collectiviteitskorting indien bij Guijt een “SC Valburg Voordeelpakket Polis” wordt afgesloten. Ook wordt korting gegeven op advieskosten bij het afsluiten van een hypotheek, levens-, lijfrente- of pensioenverzekering en gelden aantrekkelijke tarieven bij de aan- en/of verkoop van uw woning. Guijt geeft naast een vast sponsorbedrag, ook een variabele bonus aan de club SC Valburg. En de leden ontvangen bij Guijt een extra korting op basis van de collectiviteitsgedachte. Het is een win-win-win-situatie. Er wordt niets opgelegd. Ieder lid beslist zelf. Al hopen we natuurlijk wel dat onze leden gebruik maken van de diensten van Guijt. Maar dat spreekt voor zich.Algemeen directeur Marco Guijt aan het woord.
Ik ben een voetballiefhebber. De Bataven is en blijft mijn club. Ik heb zelf jaren gespeeld bij De Bataven en ben daar nu zaterdags te vinden omdat mijn kinderen er voetballen. Ik kom dan ook bij de clubs in de regio. Toen SC Valburg bij mij aanklopte, ben ik wat verder gaan informeren. Ik kende de club natuurlijk al, omdat jeugdteams van De Bataven en SC Valburg met regelmaat in dezelfde regionale competitie worden ingedeeld.
 
SC Valburg is een gezellige, nette, kleine dorpsclub en heeft een goede naam in de regio. Aangezien we met Guijt ook regionaal aan onze naamsbekendheid werken, denk ik dat dit een goede combinatie is. Dat SC Valburg 1 met onze naam op het shirt in hetzelfde marktgebied voetbalt, is dan mooi meegenomen. Ik ben dan ook zeer te spreken over deze unieke sponsoring, al noem ik het liever samenwerking.
 
Ik wens iedereen een sportief, gezond en succesvol voetbalseizoen toe!
 
In de loop van dit seizoen zal Gerti Deijs, lid van de sponsorcommissie en adviseur bij Guijt, onze leden en vrijwilligers benaderen voor een overstap naar Guijt. Indien u dit op voorhand niet wenst, dan kunt u dit melden bij secretaris@scvalburg.nl.
 

Vrijwilligersbeleid: bardienst of scheidsrechter

Als je spelend lid bent van SC Valburg word je gevraagd om een vrijwilligerstaak uit te voeren. Vanaf de B-junioren wordt dit ook van de spelende leden gevraagd, waarbij jeugdleden automatisch als scheidsrechter worden ingedeeld bij de lagere jeugdteams. Van ouders van jeugdleden tot 14 jaar wordt verwacht dat zij minimaal 2 keer per jaar een bardienst draaien. Seniorenleden worden of 2 keer als scheidsrechter ingedeeld, of voor het draaien van 2 bardiensten. Dit is afhankelijk van de uitgesproken voorkeur.
 
Bovenstaande volgt uit ons vrijwilligersbeleid. Meer informatie hierover vind je door te klikken op de volgende link. Onlangs heb je een mail gehad, waarin je kunt lezen voor welke taak je dit seizoen bent ingedeeld. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar leden@scvalburg.nl.
 

Verenigingskalender

Wist je dat de kerstbingo dit jaar niet op vrijdag is maar op zaterdag 19 december? De Algemene ledenvergadering is op 16 oktober 2015. En wanneer is de pepernotenactie ook alweer? En op welke dag is de oliebollenactie. Wanneer is de winterstop, wanneer eindigen de trainingen dit jaar en beginnen ze volgend jaar? Wanneer spelen we de laatste wedstrijd van het seizoen. En het jeugdkamp, wanneer is dat? Uiteraard was je al op de hoogte dat SC Valburg dit seizoen een jubileum viert. Op 26 maart 2016 bestaan we 70 jaar! Maar wist je ook dat er 25-26-27 maart een heus jubileumweekend wordt georganiseerd?
 
Dit en nog veel meer is te vinden in de verenigingskalender 2015-2016.  Dus klik hier om te zien wat er te doen is bij jouw club! En oja, het bardienstschema voor de 1e seizoenshelft is ook in de verenigingskalender opgenomen dus kijk snel wanneer je staat ingedeeld.
 
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons weten via leden@scvalburg.nl. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2015 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp