Copy
Nieuwsbrief SC Valburg juni 2015
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

En dat was seizoen 2014-2105

De zomer komt er aan. De vakantie staat voor de deur. Het voetbalseizoen zit er op. We kunnen als vereniging terugkijken op een seizoen met vele hoogte punten.
 
We zijn er trots op dat we in de 2e seizoenshelft, naast Vrouwen 1, met 3 meidenteams aan de competitie hebben deelgenomen. En dat deden ze niet onverdienstelijk. Bijna mochten we zelfs een kampioensschap vieren. Chapeau! En ook de jongens en heren lieten zich gelden. SC Valburg 1 kwam uiteindelijk 1 puntje te kort om aan de nacompetitie deel te nemen. Het blauw-wit van SC Valburg werd door 13 teams gedragen. Een clubrecord!
 
Als dorpsvereniging hebben we laten zien dat SC Valburg meer is dan voetballen alleen. En het geweldige jeugdkamp ligt nog vers in ons geheugen. En dankzij de inzet van vele leden en vrijwilligers kunnen we terugkijken op geslaagde acties, zoals de pepernotenactie, oliebollenactie en eierenactie. En wat te denken van Koningsdag, de Kerstbingo en andere feestavonden. SC Valburg is er voor iedereen!
 
Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen op het komende seizoen. Er wordt op dit moment hard gewerkt om alles weer gereed te hebben in augustus. Op zondag 2 augustus trapt het vlaggenschip van onze vereniging af met de eerste training. Midden in de zomervakantie. De lagere senioren en jeugdteams beginnen later aan de voorbereiding, te meer om het (nieuwe) gras op onze velden de kans te geven om aan te sterken en te groeien. Zodat het klaar is voor een nieuw voetbalseizoen. 
 
Het wordt een heel bijzonder seizoen. Want 2016 is ons jubileumjaar. SC Valburg viert dan haar 70-jarig bestaan. We gaan er met zijn allen een onvergetelijk jaar van maken! 
 
Fijne vakantie!
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons weten via leden@scvalburg.nl. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2015 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp