Copy
Nieuwsbrief SC Valburg maart 2015

Agenda

15 maart
SC Valburg 1 -
Loo 1

14:00 uur

SC Valburg VR1  -
Westervoort VR2

11:00 uur

SC Valburg 2  -
Juliana '31 9

11:00 uur

16 t/m 30 maart
Rabobank Clubkas Campagne

18 maart
Eerste 35+ training
20:30 uur

22 maart
Arnhemia 1 -
SC Valburg 1

14:00 uur

SC Valburg VR1 -
OSC VR1

11:00 uur

SC Valburg 2 -
AWC 9

11:00 uur

24 maart
Vergadering Club van '46
19:30 uur

27 maart
Feestavond (Bierfest)
Vanaf 21:00 uur

29 maart
SC Valburg 1 
Vrij

SC Valburg VR1 -
Eldenia VR3

11:00 uur

30 maart tm 1 april
Eierenactie

4 april
Elistha 1 -
SC Valburg 1

17:00 uur

6 april
SC Valburg 1 -
Eendracht Arnhem 1

14:00 uur

SC Valburg VR1 -
Bataven VR1

11:00 uur

SC Valburg 2 -
Alverna 7

11:00 uur

12 april
Edesche Boys 1 -
SC Valburg 1

14:00 uur

SC Valburg 2 -
Woezik 12

11:00 uur
 
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Twee nieuwe sponsoren voor SC Valburg E2

Verheugd deelt de sponsorcommissie van SC Valburg mede dat de E2 twee nieuwe shirtsponsoren heeft.  Op korte termijn prijkt de naam van Pitbox 33 op de voorkant van het shirt en OTD siert dan de achterkant van het shirt. Onze dank gaat uiteraard uit naar Erik van Noordenburg  van Pitbox33 (pitbox33.nl) en Dick Opperman van Opperman Technische Diensten (otd.nu).  De shirts zijn nog in de maak. Een foto van de nieuwe shirts volgt zodra deze klaar zijn.
 

Stem op SC Valburg bij de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Oost Betuwe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oost Betuwe stelt hiervoor € 75.000 beschikbaar! Ook SC Valburg doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!
 
Stemmen
Particuliere klanten van Rabobank Oost Betuwe die op 1 maart 2015 lid zijn, mogen stemmen. Van maandag 16 maart tot en met maandag 30 maart mogen zij vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. SC Valburg  ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen vermenigvuldigd met de waarde per stem.
 
Oproep aan alle leden (!!)
Het is voor SC Valburg belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan SC Valburg tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Klanten van Rabobank ontvangen een brief met een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure.

Alvast bedankt voor je steun!


 

Scheidsrechters gezocht

Voor de voetbalwedstrijden van de B-junioren, ons damesteam en het 2e herenelftal is SC Valburg op zoek naar scheidsrechters. Hiervoor is verstand van deze mooie sport en van de spelregels vereist. Daarbij kan wat autoriteit natuurlijk ook geen kwaad.  Bezit je deze eigenschappen en sluit je je graag aan bij onze huidige scheidsrechters, of wil je meer informatie? Mail dan naar tc@scvalburg.nl
 
Uiteraard ondersteunen wij je wanneer je ons komt versterken en hier graag begeleiding in krijgt. Björn Kuipers is ook laag begonnen en heeft het geschopt tot de finale van de Champions League. Wie weet staat dat jou ook te wachten!
                               
De B-junioren spelen in de regel hun wedstrijden op zaterdagmiddag en zowel de dames als het tweede elftal spelen op zondagochtend om 11:00 uur.


 

Update Website

Begin maart is er een update van onze website geweest. Naast wat visuele wijzigingen, meest zichtbaar in de nieuwe foto's aan de bovenkant, ziet u vanaf dit moment op de homepage eventueel jarige leden en worden de uitslagen van de afgelopen speelronde getoond.
 
De handigste wijziging zit hem misschien wel in het menu. Dit menu is namelijk ook te gebruiken op telefoons en tablets.


Vanuit de technische commissie

Cees Hensen en Peter Raijmann ook volgend seizoen bij SC Valburg

In navolging van hoofdcoach Job Landman zullen ook technisch jeugdcoördinator Cees Hensen en de huidige trainer van de B1, Peter Raijmann, ook volgend jaar hun kennis op voetbalgebied delen met (de jeugdleden van) SC Valburg. Beiden maken deel uit van het zogenaamde ‘technisch hart’ van SC Valburg. Zij zorgen onder meer voor een soepele doorstroming vanuit de jeugd naar de seniorenelftallen van SC Valburg.
 
De technische commissie is verheugd dat Cees en Peter ook aankomend seizoen deel uitmaken van onze mooie club!


Jeugdbeleidsplan 2015-2020

De technische commissie is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het opstellen van het jeugdbeleidsplan van SC Valburg. Om een zo breed mogelijk gedragen plan te krijgen is dit opgesteld in overleg met trainers, leiders en ouders van jeugdspelers. Al deze meningen en adviezen worden aan het eind beoordeeld door het technisch hart van onze vereniging.  De teams worden komend seizoen ook volgens dit beleidsplan ingedeeld.
 
Tenslotte is het uitgangspunt dat medio april het jeugdbeleidsplan definitief zal zijn, zodat dit vanaf het nieuwe seizoen uitgevoerd wordt. Uiteraard zal dit plan, kort na het definitief worden ervan, naar buiten worden gebracht. Eventueel nieuws over het jeugdbeleidsplan vind je op scvalburg.nl.


Activiteiten

18 maart 2015: een belangrijke dag!!

Je hebt het vast al via de media vernomen. Je hoeft maar een krant open te slaan, naar de radio te luisteren of de tv aan te zetten en het gaat er over. Het gaat maar over één datum de laatste tijd: woensdag 18 maart 2015. Dat is logisch, want dan is het eindelijk zover…
 
Op woensdag 18 maart is de eerste 35+ training van 2015!!!
 
Vind je het leuk om een lekker potje te voetballen en na afloop samen gezellig wat te drinken in de kantine? Haal die schoenen uit het vet en kom trainen. We beginnen om 20:30 uur.


 

30 maart t/m 1 april 2015: Eierenactie 

Al enige jaren is de eieractie een traditie binnen SC Valburg. Onze jeugdteams gaan dan vol enthousiasme langs de deuren in Valburg om heerlijke, verse eieren te verkopen. Wanneer kun je onze teams verwachten?
 
Op maandag 30 maart tot en met woensdag 1 april vanaf 18:00 uur. Een doosje eieren van 10 stuks kost € 3 en voor twee doosjes betaal je € 5. De opbrengst gaat naar jeugdactiviteiten en trainingsmaterialen.
 
Mocht er niemand aan de deur zijn geweest. Dan kun je SC Valburg toch een warm hart toedragen door op de aangegeven avonden tussen 18:00u tot 19:30u langs sportpark ’t Kasteel te komen. Er is iemand in de bestuurskamer aanwezig waar je de eieren kunt kopen.
 
SC Valburg wenst je alvast fijne Paasdagen.
 


24 maart 2015: Vergadering Club van '46

Dinsdag 24 maart om 20:00 uur is er een vergadering van de Club van '46. Tijdens deze vergadering wordt besproken aan welk doel zij het gesponsorde bedrag van afgelopen jaar besteden.
Alle leden van de Club van '46 zijn die avond welkom in de kantine van onze vereniging om aan deze vergadering deel te nemen en aan te geven welk doel zij voor ogen hebben.
 
Vrijdag 27 maart zal dit doel tijdens de feestavond bekend worden gemaakt.


 

27 april 2015: Koningsdag op sportpark ’t Kasteel

Na het succes van afgelopen jaar organiseert SC Valburg in samenwerking met Het Zwarte Schoap ook dit jaar weer diverse activiteiten op Koningsdag. Deze houden wij op ons sportpark en nemen een groot deel van de dag in beslag.
 
Op het programma staan onder meer het versieren van je fiets, een optocht door het dorp, een vrijmarkt en een zeskamp voor jong en oud.
 
Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje, drankje en een goed stukje muziek! Het definitieve programma inclusief tijden is te lezen op de flyers en posters die verspreid worden en uiteraard ook via scvalburg.nl.
 
Komt allen op 27 april naar Sportpark ’t Kasteel!


29, 30 en 31 mei 2015: Jeugdkamp

Ook dit jaar nemen wij weer met groot enthousiasme de organisatie van het jeugdkamp op ons. Doel is een onvergetelijk weekend voor de spelers van alle jeugdteams. Van de F-spelers tot en met de B-spelers.
 
Ideeën of initiatieven voor de invulling van de avonden zijn van harte welkom. Heb jij als team of individu de gedachte van “dat zouden wij nu eens heel graag willen doen”, meld het ons en wie weet gaan wij hiermee aan de slag!
 
Het is de bedoeling de kosten zo laag mogelijk te houden en daarvoor doen wij een beroep op ouders/verzorgers of anderszins betrokkenen bij onze jeugdleden. Belangrijk is om de zondagochtend vrij te houden, dan wordt het ouder/kindtoernooi gespeeld. Aanwezigheid hierbij wordt niet alleen door ons op prijs gesteld, maar zeer zeker ook door je zoon of dochter.
 
Wat is er nu mooier dan winnen van je vader of moeder? Ook dit jaar sluiten we weer af met een verloting, waarvoor prachtige prijzen beschikbaar zijn gesteld en de opbrengst ten goede komt aan de jeugd van SC Valburg.
 
Het is voor ons belangrijk te weten hoe groot de belangstelling is voor het jeugdkamp. Dit kamp is gepland op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015. Wij starten op de vrijdag met een inloop vanaf 19:00 uur en zondag rond 13:00 uur zit het jeugdkamp erop. De eigen bijdrage bedraagt € 12,50 per kind.
 
Het programma is aantrekkelijk voor zowel de allerkleinsten als de ‘jong volwassenen’ onder de jeugd. De B en C-spelers krijgen dus ook een uitdagend programma aangeboden. Zo biedt dit jeugdkamp voor ieder wat wils.
 
Graag vernemen wij uiterlijk zaterdag 11 april per email:
-  Of je kind wel of niet deel wil nemen aan dit jeugdkamp (graag naam en team vermelden);
-  Of je als ouder wilt helpen bij één van de vele taken en welke dagen/dagdelen je beschikbaar bent.
 
Denk hierbij ook aan het opbouwen van de tenten op donderdagavond 28 mei en het opruimen op zondagmiddag 31 mei.
 
Aanmelden doe je bij jeugdkampscvalburg@gmail.com. Eventuele vragen, ideeën en dergelijke kun je naar dit emailadres sturen. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.
 
Met sportieve groet,
Erwin Fransen, Monique Wilke, Ingrid van Kleef en Gera van Noordenburg
 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons weten via leden@scvalburg.nl. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2015 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp