Copy
Nieuwsbrief SC Valburg

Agenda
Edesche Boys 1 - SC Valburg 1 
13 maart 2016
14.00 uur

SC Valburg VR1 - Eldenia VR4 
13 maart 2016
11.00 uur

SC Valburg 1 - Arnhemia 1 
20 maart 2016
14.00 uur

SC Valburg 2 - Blauw Wit 10
20 maart 2016
11.00 uur

Jubileumweekend
25 tot en met 27 maart 2016
Zie tekst voor programma
 
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Feest bij SC Valburg! 

Dit jaar bestaat SC Valburg 70 jaar. Reden voor een feestje dachten wij zo! 
 
Aangezien wij dit niet alleen met onze leden willen vieren, houden wij op zaterdag 26 maart van 11 tot 16 uur een open 4x4 voetbaltoernooi. Het beheersen van de voetbalsport is geen vereiste om hieraan mee te kunnen doen, de gezelligheid staat voorop!
 
Trommel je buren, vrienden en natuurlijk voetbalgenoten op en schrijf je voor 19 maart in door een mailtje te sturen naar jubileumscvalburg@gmail.com.
 
Uiteraard is dit niet de enige activiteit die er dat weekend te beleven valt op Sportpark ’t Kasteel en omgeving.
 
Op vrijdagavond 25 maart trappen we af met een avond voor de jeugd die plaatsvindt bij Watergoed.
 
Zaterdagavond 26 maart volgt er na het 4x4 toernooi een feestavond voor leden, oud-leden, sponsoren en vrijwilligers. De muziek op deze avond wordt verzorgd door Entertainband Celebration (www.ilovecelebration.nl).
 
Op zondag 27 maart is er van 12 tot 16 uur een brunch in de kantine van SC Valburg, georganiseerd voor leden, oud-leden, vrijwilligers en sponsoren van SC Valburg. De brunch zal omlijst worden door de muzikale klanken van Henri Degen.
 
Opgeven voor de brunch is mogelijk tot 20 maart 2016 en kan door een mailtje te sturen naar Henk Doeleman via henk.janedoeleman@kpnmail.nl.
 

Jubileumtoernooi 

Het feestelijke jubileumweekend van onze club is zonder voetbal natuurlijk niet compleet. Daarom organiseren we op zaterdag 26 maart van 11 tot 16 uur een heus 4x4 jubileumtoernooi!

Het toernooi bestaat uit drie onderdelen: 4 tegen 4 wedstrijden op een klein veld, penalty’s nemen en latje schieten. Eerst wordt gespeeld worden in een poulesysteem, daarna volgt een knock-outfase waaraan elk team meedoet. Voor ieder wat wils dus! Je hoeft zelf geen voetballer te zijn om mee te kunnen doen. Als je maar zin hebt om, met de nodige gezelligheid en sportiviteit, ons jubileum te vieren!

Je kunt je opgeven als team, bestaande uit minimaal vier personen van 14 jaar of ouder. Je kunt je aanmelden via een deelnameformulier dat in de kantine van de club verkrijgbaar is, door een deelnameformulier te downloaden op www.scvalburg.nl of door te mailen naar jubileumscvalburg@gmail.com.  De deelname aan het toernooi is kosteloos en de lunch wordt door SC Valburg verzorgd.

Ook voor de jeugd onder de 14 jaar is er op deze dag voldoende te doen. Er is deze middag onder andere een opblaasbaar voetbalveld en een springkussen aanwezig! De ouders van jeugdspelers, overige familieleden, vrienden en fans zijn uiteraard ook van harte welkom om iedereen aan te moedigen of om gewoon gezellig een hapje of een drankje te doen! 

Laten we er met z'n allen een gezellige middag van maken!

Tot dan!
 

Rabobank Clubkas Campagne 2016


Net als voorgaande jaren doet onze vereniging weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank zullen op korte termijn een brief krijgen van de Rabobank met daarin een code. Met die code kunnen zij van 16 tot en met 30 maart 2016 op de site van de Rabobank hun stem uitbrengen.
 
De afgelopen jaren heeft u trouw uw stem uitgebracht op SC Valburg en zo de club een leuk financieel extraatje bezorgd. Wij hopen dat u dat dit jaar weer doet!
 
Alvast bedankt voor jouw steun!
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons weten via leden@scvalburg.nl. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2016 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp