Copy
Nieuwsbrief SC Valburg december 2012

Agenda

29 december
Oliebollenactie (overdag)

29 december
Afsluitingsavond

6 januari
Nieuwjaarswedstrijd met daaropvolgende receptie

SC Valburg op zoek naar nieuwe trainer

SC Valburg gaat voor het volgende seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. In overleg met trainer Peter Raijmann is besloten het contract met de 47-jarige Valburgse oefenmeester niet te verlengen. Raijmann is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen. Daarvoor was hij trainer van de A-junioren.
 
‘’In overleg met Raaijman hebben we besloten het contract niet te verlengen. Na 2 jaar voor de groep gestaan te hebben, waarvan hij een aantal spelers ook in de jeugd heeft getraind, is het tijd voor een nieuw gezicht'', licht voorzitter Henrie Janssen het besluit toe. Hij gaat verder:  ‘’We zijn met Peter nog in overleg over een functie bij de jeugd, want we willen Peter’s expertise en ervaring graag behouden voor de vereniging''.
 
De nieuwe trainer zal met SC Valburg de vijfde klasse in gaan, omdat na dit seizoen de zesde klasse wordt opgeheven. Naast een trainer is SC Valburg voor volgend seizoen ook op zoek naar een nieuwe verzorger, omdat de huidige verzorgster Wendy van Olst door andere werkzaamheden haar taken aan het einde van het seizoen zal neerleggen.
 
‘’Wij zijn als bestuur en Technische Commissie al met volgend seizoen bezig, maar dat is niet bijzonder, dat doet iedere vereniging. Bij SC Valburg heeft het echter een extra dimensie, omdat we naar de vijfde klasse gaan en dit ook in het beleidsplan hebben aangekondigd toen we in oktober 2011 aantraden. De eerste 1 tot 2 jaar hadden we als speerpunten het verbeteren van de organisatiestructuur en de financiële situatie van de vereniging in het algemeen. Dat is nog niet klaar, maar we zijn aardig op weg. Daarnaast zijn we begonnen met de volgende fase en zijn we dit seizoen begonnen aan het doorvoeren van verbeteringen op het technische vlak, startende bij de jeugd. Dat krijgt nog een vervolg en trekken we volgend seizoen door richting senioren''.

Oliebollenactie 2012

De winterstop is alweer in volle gang. Tijdens deze winterstop organiseert Sportclub Valburg de jaarlijkse oliebollenactie. Hierbij hebben wij uiteraard weer de hulp nodig van zo veel mogelijk vrijwilligers.
 
Venten
De planning is dat we op zaterdag 29 december a.s. vanaf 18.00 uur oliebollen en appelbeignets gaan verkopen. Het is de bedoeling dat we alle woningen in Valburg, Eimeren en Homoet bezoeken.
Voor het venten zoeken wij relatief veel vrijwilligers (circa 40 tot 50 personen en 15 tot 20 auto’s), zodat we in een kort tijdsbestek Valburg en omstreken kunnen voorzien van oliebollen en appelbeignets. Dus voel je je geroepen om jouw club te helpen om deze actie tot een succes te brengen, meld je dan aan!
Je wordt dan uiterlijk 17.30 uur in de kantine verwacht.
 
Aanmelden
Aanmelden kan middels het invullen van de intekenlijst in de kantine of via de e-mail. Mail dan naar oliebollenactie@scvalburg.nl. Geef dan tevens aan of je al dan niet in het bezit bent van een auto, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de wijkindeling.
 
Meld je aan en help mee om deze actie (wederom) tot een succes te brengen!

Minikampioenen bij SC Valburg

Op 24 november waren de Mini pupillen van onze voetbalvereniging de eersten die zich tot kampioen konden kronen. Door een duidelijke 4-0 zege op hun leeftijdsgenootjes uit Kesteren was een rondrit door het dorp wel op zijn plaats !Op 1 december werd dit goede voorbeeld gevolgd door de E1 pupillen. Zij stuurden RKHVV met een riante 6-1 nederlaag terug naar Huissen!Pepernotenactie

Ook dit jaar hebben onze jeugdleden de pieten weer geholpen. Eind november zijn zij vol enthousiasme langs buren en vrienden gegaan om zoveel mogelijk zakken pepernoten te verkopen.
Zij hebben maar liefst 560 zakken verkocht, dat is wel 280 kilo aan pepernoten!

Wij zijn ontzettend trots op al onze jonge verkopers maar de grootste verkooptalentjes willen wij bij deze speciaal vernoemen.
 
SC Valburg verkooptalenten
Bob Sanders D2
Mika Doeleman Mini’s
Kaj Maassen E2
Niek Slebus F1
Ace Zwartkruis Mini’s
Zwarte pieten bij SC Valburg

Vrijdag 30 november was het weer zover, de pieten waren op de voetbalclub om met de mini's en de f’jes te voetballen en het was geweldig! Om 14.00 uur werden de SC Valburg voetballertjes in 't Kriekske verwacht waar de voetbalpieten al aan het warmlopen waren. Dit waren de beste voetbalpieten van de Sint. Toch waren de voetballers van SC Valburg heer en meester aan de bal! Echte toppertjes!

De pieten namen de kids rond 15.30 uur mee naar de kantine van SC Valburg waar ze werden opgewacht met frietjes en wat te drinken. Na deze versnapering speelden ze samen een spel en kreeg iedereen een mooi cadeau van de Sint. Wederom was het een groot feest met behulp van deze geweldige pieten en de gulle Sint! SC Valburg bedankt iedereen en hoopt de goedheiligman en zijn pieten volgend jaar weer te zien. (Namens Monique Wilke & Melissa van Ginkel)

Afsluiting seizoen B1

De B1 van SC valburg speelde zaterdag 24 november zijn laatste wedstrijd van dit najaar seizoen. Als afsluiting zijn zij met zijn allen vrijdagavond 30 november wezen wokken bij Atlantis in Arnhem. Het was een hele gezellige en geslaagde avond.
Als herinnering aan het leuke seizoen kregen de spelers van trainer Sylvester Jansen en leiders Harold Maassen en Jolanda Fransen een boekje uitgereikt met daarin alle verslagen en foto’s van de gespeelde wedstrijden. Ook kregen zij allemaal een sleutelhanger met elftalfoto.Namens trainer en leiders wensen wij jullie allemaal een hele fijne december maand. (Namens Jolanda Fransen)
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons dan weten via leden@scvalburg.nl zodat je ook in de toekomst op de hoogte blijft van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2012 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp