Copy
Nieuwsbrief SC Valburg mei 2012

Agenda

19 mei 2012
Seizoensafsluiting
SC Valburg

29 mei 2012
Deelname SJOC
Avondvierdaagse

7 juni 2012
Uiterste inleverdatum
EURO2012 Pool

Programma seizoensafsluiting

SC Valburg organiseert zaterdag 19 mei 2012 een spectaculaire seizoensafsluiting. In samenwerking met Omnivents wordt een aantal spannende activiteiten verzorgd. Hier vind je het programma voor zowel onze jeugdleden als onze senioren.

Natuurlijk wordt er deze dag ook nog gevoetbald. De ouders van onze jeugdleden mogen de voetbalschoenen uit de wilgen halen, om een potje te voetballen tegen hun kroost. Door de senioren worden partijtjes van bijvoorbeeld 6 tegen 6 gevoetbald, waarbij wordt gestreden om de felbegeerde ‘’Dik de Start’’ trofee. Na deze inspannende middag vullen we de hongerige buikjes met een overheerlijke barbecue. Niet-leden als ouders, broertjes, zusjes en overige supporters zijn van harte welkom bij de barbecue, al vragen wij van hen hiervoor een kleine bijdrage.

Het gehele programma ziet er als volgt uit:
Ochtend
9.15             Aanwezig op Sportpark 't Kasteel
9.30             Bezoek bekerfinale D1 in Elst
12.00             Lunch voor de jeugd
Middag en avond
13.15             Activiteiten Jeugd
15.15             Start ouder-kind wedstrijden
16.00             Verzamelen 1e, 2e, Dames en A-junioren
16.30             Start programma
16.30             Activiteiten Senioren
17.00             Start BBQ jeugd (ouders, broers, zussen en overige supporters vragen we om een kleine bijdrage)
17.45             Voetbaltoernooi Senioren
19.00             Start BBQ senioren (partners vragen we om een kleine bijdrage)
20.45             Voetbal Champions League finale

Zoals je kunt zien zal aansluitend op de barbecue op een groot scherm de UEFA Champions League finale Bayern München - Chelsea te zien zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje sluiten we zo het seizoen af.

Tot ziens op 19 mei, op Sportpark ’t Kasteel.

SC Valburg loopt voor een beter leven in Tanzania

Sportclub Valburg heeft aangegeven een bijdrage te willen leveren aan mijn project ‘lopen voor een beter leven’. Zie voor meer informatie over dit project de dorpskrant van de maand mei. Dit jaar zal de jeugd van SC Valburg voor het eerst de avondvierdaagse (29 mei t/m 1 juni) lopen voor het goede doel: het Health Center. De organisatie hiervoor heb ik opgepakt waarbij Costa Raja Boean en Loes Bierman mij fantastisch ondersteunen. Het is mooi dat SC Valburg laat zien hart te hebben voor het welzijn van de medemens in Tanzania! Ik hoop dat veel jeugdleden zich hier met veel enthousiasme voor in willen zetten!

Wellicht dat er dus binnenkort één van de leden van SC Valburg voor de deur staat met de vraag of je hem of haar wil sponsoren voor Tanzania. Ik hoop van harte dat je deze kinderen ondersteunt bij deze goede actie en ook je steentje bijdraagt! Elke euro is er één maar je zult vast ook begrijpen dat hoe meer geld we ophalen hoe meer mensen we kunnen helpen!
 
A sante sana!  (bedankt)
Simone Meijs

SC Valburg EURO2012 Pool

Het wordt inmiddels een mooie traditie, de pool van SC Valburg! Ook deze zomer kan iedereen zijn of haar voetbalkennis weer etaleren, want SC Valburg organiseert in samenwerking met "het Oranjecafé van Valburg" de EURO2012 Pool. Tot de aanvang van het toernooi op 8 juni, is het mogelijk om de pool te verkrijgen in de kantine van SC Valburg, bij diverse uitgaansgelegenheden en winkels in Valburg of bij de organisatie.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om de EURO2012 Pool te downloaden van of in te vullen op onze website: scvalburg.nl. Meer informatie over de EURO2012 Pool is te vinden op onze website.

De club van '46

SC Valburg is op 26 maart 1946 opgericht en bestaat inmiddels 66 jaar. Onlangs is 'De club van '46' opgericht en tijdens de Paasbingo van 6 april officieel gepresenteerd. De naamgeving van De club van '46 verwijst naar het oprichtingsjaar en is een initiatief van de ereleden van SC Valburg.

Leden
De club van '46 wil zo veel mogelijk leden vergaren. Dat kunnen individuen zijn, maar ook groepjes mensen, teams, ander verenigingen of zelfs bedrijven. Iedereen kan meedoen! Lid worden kan voor € 46 per jaar, met een looptijd van 26 maart tot 25 maart van het daaropvolgende jaar.

Doel
Het doel van De club van '46 is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor onze voetbalvereniging te kunnen realiseren. Ieder jaar op 26 maart wordt door een afvaardiging van De club van '46 bekend gemaakt wat de opbrengst van het afgelopen jaar is. Zij schenken het bedrag aan de vereniging onder voorwaarde het bedrag te besteden aan een specifiek "clubdoel" dat de leden van De club van '46 hebben gekozen. Kijk op scvalburg.nl voor het aanmeldingsformulier en word ook lid!

Rabobank Clubkas Campagne

Zoals ieder jaar organiseerde de Rabobank Oost Betuwe ook dit jaar weer de Clubkas Campagne. Leden van de bank konden hun stem uitbrengen op een vereniging of stichting van hun keuze. Dit jaar was er in totaal € 60.000,- te verdelen over alle deelnemers.

Tijdens de stemperiode in maart heeft SC Valburg in totaal 144 stemmen ontvangen. Dit komt neer op een mooi bedrag van € 489,60.

Onze dank gaat natuurlijk uit naar de leden van de Rabobank die hun stem hebben uitgebracht op SC Valburg. Zij hebben SC Valburg hiermee een flinke steun in de rug gegeven en wij hopen dat wij volgend jaar weer op hun stem mogen rekenen.
Copyright © 2012 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp