Copy
Nieuwsbrief SC Valburg februari 2015

Agenda

8 februari
CHRC 1  -
SC Valburg 1

14:00 uur

SC Valburg VR1  -
Bataven VR1

11:00 uur

SC Valburg 2  -
Alverna 7

11:00 uur

15 februari
Evt inhaalprogramma

22 februari
SC Valburg 1 -
SC Oranje 1
14:00 uur

1 maart
SC Valburg VR1 -
GVA VR1

11:00 uur

SC Valburg 2 -
Beuningse Boys 7

11:00 uur

6 maart
Feestavond
vanaf 20:00 uur

8 maart
SC Valburg 1 -
SDOO 1

14:00 uur
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Contract met trainer Job Landman verlengd

SC Valburg en trainer Job Landman hebben overeenstemming bereikt om nog (minimaal) 1 seizoen met elkaar door te gaan.  Na een, qua resultaten, lastig eerste seizoen draait de betuwse vijfdeklasser nu mee in de middenmoot van de 5e klasse F. De Wageningse oefenmeester zal in het seizoen 2015-2016 zijn 3e jaar ingaan als hoofdtrainer bij SC Valburg.

Job Landman geeft in een reactie aan dat hij blij is dat hij bij SC Valburg zijn 3e seizoen als hoofdtrainer in zal gaan. "Ik heb het idee dat er met de leden en vrijwilligers iets moois aan het ontstaan is. Daarnaast laat het vertoonde spel en de prestaties op het veld zien dat de rek binnen deze club er nog lang niet uit is. Het is prettig werken binnen de open cultuur die er bij deze vereniging heerst en het is goed om te zien dat SC Valburg een fijne en  hechte selectie heeft.’’

Job komt dan ook volgend seizoen weer graag met zijn fiets van Wageningen naar Valburg.


 

Nieuwjaarswedstrijd en receptie

Op 4 januari vond weer de traditionele nieuwjaarswedstrijd plaats tussen het huidige eerste elftal van SC Valburg en een selectie van oudspelers. In tegenstelling tot de voorgaande jaren deden er nu ook 35+ leden mee. Hierdoor beschikte coach Henk van Cleef over een ruime selectie, die ook nodig bleek te zijn.Het oud-eerste elftal begon sterk aan de wedstrijd en nam na een minuut of 10 zelfs de leiding via Philip Zwartkruis. Lang kon het niet van de voorsprong genieten, want binnen een paar minuten was de stand weer gelijk. Het huidige eerste ging effectief met de kansen om, met als resultaat een 4-1 ruststand.

De tweede helft brak het conditionele gedeelte het oud-eerste op en het huidige eerste liet zien aardig te kunnen voetballen. Zoals ook blijkt de stabiele middenmoot positie in de competitie. Uiteindelijk werd de eindstand 8-1 maar niemand die daar verder om maalde. Iedereen ging tevreden de kantine in voor de uiteraard wederom gezellige en dit jaar goed drukke nieuwjaarsreceptie.

Tijdens de drukbezochte receptie hield voorzitter Henrie Janssen een nieuwjaarsspeech. Daarin gaf hij aan dat 2015 een belangrijk “keuzejaar” wordt voor SC Valburg. Klik hier om de belangrijkste onderwerpen van de speech terug te lezen.
 

Nieuwe coachjassen voor begeleiding SC Valburg 1 en 2

Met dank aan Peter Zwartkruis van PZ Verpakking (www.pzverpakkingen.nl) en Wim Paul van WP Auto’s en WP handelsonderneming (www.wpautos.nl) loopt de begeleiding van SC Valburg 1 en 2 er nu uniform bij in mooie coachjassen. Onze dank gaat uit naar Peter en Wim voor het mogelijk maken hiervan.


 

Oliebollenactie 2014Dinsdagochtend 30 december, vijf voor tien verschijnt het eerste berichtje in de groepsapp of we klaar zijn voor het inpakken. Met 9 inpakkers en 2 opperhoofden, Wim Knipping en Henk Doeleman, vertrekken we om 10:00 uur naar Kesteren. We moeten even wachten voordat we aan de slag kunnen. Gelukkig krijgen we niet veel later het startsein van Bakker de Greef “eiges”.

Hij laat ons even schrikken door te melden dat er geen “De Greef zakken” zijn dit jaar. De inmiddels beroemde woorden van bakker de Greef waren: “Een auto zonder merk, is als een oliebol zonder naam.” Dus hij heeft zelf gelukkig al een oplossing gedacht. We moeten op iedere zak even een naamsticker plakken.

Toen nog niet wetende dat Mark Houterman een waar stickertalent bezit. Tim Maassen en Ruben van Cleef gedragen zich als ware allrounders; van inpakken tot sjouwen van kratjes tot proeven. Het nieuws van de commissie dat er geen “Inpakker-van-het-jaar-trofee” wordt uitgereikt, is voor hen een zware teleurstelling.  

Koen Maassen vindt helemaal zijn draai met het inpakken van de oliebollen. Bij het komen van de appelbeignets, zien we kort een lichte paniek in zijn ogen. Het eerste bakje met appelbeignets in een zakje krijgen gaat moeizaam. Daarna lijkt het broer Tim beter dat hij het bij het inpakken van de doosjes houdt en neemt het van hem over. 

In korte tijd zijn alle 350 zakken oliebollen en 350 bakjes appelbeignets ingepakt. Op naar Valburg. Alles gaat dit jaar op een karretje, hangend achter een blinkend nieuwe auto. In Valburg aangekomen worden de kratjes “met gevaar voor eigen leven” naar de kleedkamer getild. Gelukkig is het meeste ijs verdwenen en wist Erwin Bouwman zijn weg snel te vinden in de kleedkamer. Oliebollen rechts, appelbeignets links, of was het nou andersom?’s Middags vertrekt een groep op weg naar Homoet om te venten, aangezien zij ’s avonds niet aanwezig kunnen zijn. Rond 17:45 uur druppelen de vrijwilligers binnen. De organisatie is erg trots en tevreden dat er zoveel teams meehelpen en zoveel mensen bij ons besteld of aan de deur gekocht hebben (met Homoet als koploper). Daarom bedanken wij via deze weg iedereen voor de geslaagde oliebollenactie, zonder jullie was dit nooit gelukt! 
 

Tijdelijke vervanging ledenadministratie

De ledenadministratie wordt vanaf 1 april tijdelijk overgenomen door Ingrid van Cleef en Gera van Noordenburg. Zij houden de komende periode de administratie bij en beantwoorden eventuele vragen hierover. Heb je een vraag over je lidmaatschap? Stuur dan een mail naar het gebruikelijke emailadres, leden@scvalburg.nl.
 

Verslag weekend Noordwijk

Valburg, vrijdag 9 januari – selectiespelers en het begeleidingsteam van SC Valburg groeperen gedurende de dag om samen de oversteek te maken naar het aan de Noordzee gelegen Noordwijk, alwaar zij onderdak vinden in Hotel Aan Zee. 

De spelers verzamelen in de loop van de middag in een pittoresk café, waar nippend aan een borrel de planning voor het weekend wordt doorgenomen. Het belooft zowel een sportief, als ook een gezellig weekend te worden. De avond valt.

In het hotel wordt onder leiding van Jos en Fleur de Haas-Zonneveld het eerste avondmaal voorgezet. Ze lijken zich vergist te hebben, witte borden met erwten, een kleurcombinatie waarmee geen sterke eerste indruk gemaakt wordt. De kipnuggets echter, waren van dusdanig formaat dat hiermee veel werd goedgemaakt. Het avondprogramma speelde zich af op de strip van Noordwijk en laat zich in twee woorden mooi samenvatten: ‘vrij spel’. Iets waar bij de wedstrijd van de volgende dag niet zomaar op gerekend mag worden.

Na een goed ontbijt de volgende ochtend, maakt eenieder zich op voor de wedstrijd die op zaterdagmiddag op het programma staat. Als team, zonder achterblijvers, vertrekt SC Valburg te voet naar de voetbalvelden van v.v. Noordwijk. De weersomstandigheden beïnvloeden de wedstrijd die daar gespeeld wordt sterk. Bij windkracht 9 en heftige regenval wordt er, wellicht onnodig, met 4-3 verloren. 

De zaterdagavond stond in het teken van teambuilding. Er is een gezamenlijke interesse gevonden, anders dan voetbal, waar iedereen zich ten volste voor in wil zetten. Het werd een avond waarbij tafels en lampen niet veilig waren. Wegens censuur ontbreken verdere details.Zondag 11 januari, na een slopende half uur durende training op het strand van Noordwijk, is het tijd de branding achter te laten en de weg terug naar Valburg te zoeken. Het was een leerzaam weekend met maar één doel: het verbeteren van de prestaties. We hopen dan ook, dat we aan het eind van dit voetbalseizoen met trots kunnen zeggen dat dit weekend zijn vruchten heeft afgeworpen. 
JvdL
 

Bedankt namens de Commissie OMK

Zoals eenieder wellicht wel bekend is, is Dik Cornelissen ons afgelopen zomer ontvallen. Eén van de taken die Dik altijd uitvoerde was het schoonmaken van de kleedkamers na de trainingen en wedstrijden. Met ingang van dit seizoen is het netjes achterlaten van de kleedkamer de verantwoordelijkheid geworden van de betreffende elftallen zelf. Eigenlijk niet meer dan normaal.

Terugkijkend op de eerste seizoenshelft is de OMK Commissie bijzonder tevreden over hoe netjes de kleedkamers het afgelopen halfjaar na de activiteiten achter zijn gelaten en spreekt hiervoor zijn complimenten uit. We hebben er vertrouwen in dat dit de aankomende seizoenshelft net zo goed gaat als de afgelopen maanden. Bedankt allemaal.
 

Sponsoren Kerstbingo bedankt


Op 19 december stond de kerstbingo weer op het programma. Harold Maassen ging er met de hoofdprijs vandoor, een luchtballonvaart voor twee personen, gesponsord door de Van Ginkel Groep. Wij bedanken hen en uiteraard alle andere sponsoren voor het mede mogelijk maken van deze avond.
 

Zelf iets voor de website?

Heb je een wedstrijdverslag van je team gemaakt, wil je een activiteit aankondigen die betrekking heeft op onze vereniging of heb je een nieuwsbericht dat je op de website wilt plaatsen? Mail dit dan naar webbeheer@scvalburg.nl.

Zo komt jouw mededeling mogelijk op onze site te staan. Check scvalburg.nl uiteraard ook regelmatig voor andere nieuwsberichten of wedstrijdverslagen van onze vereniging!

Natuurlijk kun je jouw foto’s ook naar onze Facebookpagina sturen!
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons weten via leden@scvalburg.nl. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2015 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp