Copy
Nieuwsbrief SC Valburg september 2014
Agenda
SC Valburg 1 - WVW 1
7 september
14:00 uur
Aansluitend:
Presentatie Club van '46


Afschrijving contributie
week 37

Loo 1 - SC Valburg 1
14 september
14:30 uur

Eendracht Arnhem - SC Valburg 1
21 september
14:00 uur

SC Valburg 1 - CHRC 1
27 september
14:00 uur
 
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Nieuwe sponsors voor SC Valburg

De zomerstop heeft SC Valburg geen windeieren gelegd op sponsorgebied. We hebben een drietal enthousiaste nieuwe sponsoren mogen verwelkomen die onze club een warm hart toedragen.
Zo zal de F1 de komende drie jaar met trots het tenue dragen dat door Klop Installatietechniek gesponsord wordt. In de gesprekken met René en Marian Klop bleek dat ze heel betrokken zijn bij het dorp en ook bij onze voetbalclub. Door de F1 te sponsoren dragen zij op positieve wijze een steentje bij aan het voetbalplezier van de spelers en begeleiding en daarnaast aan de continuïteit van onze club. Daar willen wij hen hartelijk voor bedanken.

Ook voor de dames van SC Valburg werd het tijd voor een nieuwe sponsor. Na jarenlang gesponsord te zijn door de Slagerij De Leeuw, vonden zij het tijd het stokje door te geven. Al snel gingen er geruchten dat er wel geïnteresseerden waren om het stokje over te nemen. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd, wie wil er nu geen kampioensteam sponsoren?
  
Uiteindelijk bleken Pieter en Jeannet Verbeek interesse te hebben. In Homoet, onder het genot van lekkere kop koffie en uitbrekende koeien besproken we de mogelijkheden wat betreft sponsoring. Toen de koeien eenmaal weer allemaal op stal stonden werden we het eens en was de deal gemaakt. De komende drie jaar zullen er maar liefst twee sponsoren op de shirts van de dames te zien zijn: Zuivelfabriek De Graafstroom (Say cheese!) en Fotoboe. Wij bedanken Pieter en Jeannet voor het vertrouwen in onze club en voor het vertrouwen in het damesteam in het bijzonder.

De derde sponsor die zich voor langere tijd aan onze club verbind is een goede bekende en heeft SC Valburg al meerdere malen op verschillende vlakken gesponsord, namelijk Wim Paul van wpautos.nl. In het verleden was hij al sponsor van SC Valburg 2. 

Wim gaf aan graag weer wat voor de club te willen doen en daar waren we uiteraard heel blij mee. Na een aantal gesprekken over wat de wederzijdse wensen waren is er uitgekomen dat wpautos.nl de komende drie jaar sponsor wordt van de trainingspakken van zowel het 1e als het 2e elftal. Dankzij Wim Paul lopen de seniorenelftallen er op wedstrijddagen pico bello bij, hartelijk dank daarvoor!
 

Kantinebeheerders en barpersoneel in het nieuw

Vanaf dit seizoen dragen Henk Doeleman en Ronald Peperkamp nieuwe zwarte blouses in de kantine van SC Valburg. Naast de zwarte blouses voor kantinebeheerders zijn er blauwe polo’s beschikbaar voor het barpersoneel. Hierdoor is voor iedereen duidelijk wie op dat moment kantinedienst heeft. Op de borst van de blouses en polo’s prijkt ons clublogo. Op de rechtermouw is het logo van PZ Verpakkingen gedrukt. Want mede dankzij PZ Verpakkingen is  mogelijk gemaakt.

 

Geen buurtboetbaltoernooi 2014

Het was de afgelopen jaren gebruikelijk dat voorafgaande aan de start van het voetbalseizoen het jaarlijke buurtvoetbaltoernooi werd georganiseerd. Mede door het teruglopende animo (al dan niet door de vakantieperiode) is dit jaar voor een andere opzet gekozen. Dus er is geen Buurtvoetbaltoernooi 2014. Er wordt op dit moment gewerkt aan de organisatie van een andere activiteit in het voorjaar. Meer informatie volgt later.


Donateurskaartenactie

In week 34 t/m 36 houdt SC Valburg de donateurskaartenactie. De letterlijke betekenis van een donateur is “iemand die een organisatie steunt met geld”, maar bij SC Valburg krijg je meer. Een donateurskaart van SC Valburg is tevens een entreebewijs voor de competitiewedstrijden van SC Valburg 1. Degene die een donateurkaart koopt, schaft dus eigenlijk een seizoenskaart aan. En dat is nog niet alles. Donateurskaarthouders krijgen daarnaast een gratis kopje koffie of thee tijdens iedere thuiswedstrijd van SC Valburg in het seizoen 2014-2015.

Voor een donateurskaart betaal je € 10. Na week 36 zijn de donateurskaarten te koop in de kantine van SC Valburg en “aan de poort bij thuiswedstrijden van SC Valburg 1”.
 

Voetbalschool bij SC Valburg

Vanaf vrijdag 12 september 2014 is er op sportpark ’t Kasteel, na het grote succes van afgelopen seizoen, dit jaar weer de mogelijkheid om aan de voetbalschool bij SC Valburg deel te nemen. SC Valburg biedt seizoen 2014-2015 weer onderdak aan de voetbalschool van Ruud Makaay. De voetbalschool gaat op vrijdag 12 september 2014 van start.
 
Meer informatie over de voetbalschool (onder andere data en de prijs) vind je op scvalburg.nl.
 

Buitengewone Algemene Ledenvergadering

Op 7 juli vond er een Buitengewone Algemene Ledenvergadering plaats. Deze vergadering stond met name in het tekene van het tekort aan vrijwilligers bij onze vereniging. Om een oplossing hiervoor te vinden is een aantal besluiten genomen.  De besluiten en een verslag van deze vergadering vind je op scvalburg.nl.

35+ trainingen bij SC Valburg

Geen pijlsnelle aanvallers op roze schoenen en verdedigers die spelen op buitenspel, maar gewoon lekker een potje voetballen met leeftijdgenoten. Vanaf september kan dat bij SC Valburg!
 
Bij het reguliere voetbal staat elk weekend een wedstrijd op het programma van tweemaal 45 minuten. Voor veel spelers boven de 35 jaar is dit om praktische of fysieke redenen geen optie meer. Waardoor veel voetballers stoppen met voetbal, terwijl ze toch graag een balletje trappen. Voor deze groep voetballiefhebbers biedt SC Valburg de mogelijkheid om hun favoriete spelletje te beoefenen.

Daad bij het woord
Tijdens evenementen, zoals het jeugdkamp, de Nieuwjaarswedstrijd, het Buurtvoetbal of bij de Valburgse Zomerfeesten, hoor je vaak dat “er best wel animo is” om te gaan trainen als dit mogelijk was in Valburg. En ja, dat wordt meestal gezegd onder het genot van een drankje. Maar nu is het moment daar en wordt aan diegenen de mogelijkheid geboden om de daad bij het woord te voegen!
 
(Proef)trainingen
Lijkt het je wat en wil je na de vakantieperiode iets aan je conditie doen en van de vakantiekilootjes af? Of vind je het gewoon leuk om een potje te voetballen en na afloop samen wat drinken en na te praten in de kantine? Kom dan trainen! We hebben in september een aantal woensdagavonden gereserveerd voor de zogenaamde “35+ trainingen”. Dus noteer ze in de agenda:

- Woensdag 10 september
- Woensdag 17 september

De trainingen beginnen om 20.30 uur. Na deze trainingen maken we de balans op en gaan we kijken of er voldoende animo is om het een vervolg te geven. Heb je vragen of wil je meer weten?Stuur dan een mail naar tc@scvalburg.nl.
 

Club van '46

Op zondag 7 september direct na de eerste thuiswedstrijd van SC Valburg 1 zal (een delegatie van) de Club van '46 onthullen waar hun bijdrage van 2013 naar toe is gegaan. Een reden om even te blijven hangen na hopelijk een goede competitiestart!
 
Hier vast een foto van het "gepimpte" entreehok, een prima verbetering!

 

Technisch hart SC Valburg

Niet alleen profclubs hebben een technisch hart, ook SC Valburg heeft er één.  Dit team is in het leven geroepen om de technische zaken te bespreken en om lijn te brengen in de opleiding van de jeugd. Zo blijft de stap naar het seniorenvoetbal zo klein mogelijk. In deze commissie zitten Job Landman (trainer SC Valburg 1),  André van Ginkel (bestuurslid technische zaken) en Heino Zegveld (jeugdtrainer, leider en keeperstrainer bij de senioren),  allen  welbekend binnen onze vereniging. Ook vrij bekend maar even weggeweest is Peter Raijmann (voormailig jeugdtrainer en trainer van SC Valburg 1). Hij is weer terug als trainer van de B1. Geheel nieuw binnen onze vereniging is Cees Hensen. Cees is onze nieuwe jeugdcoördinator. In de volgende nieuwsbrief maak je nader kennis met (een deel van) dit team.
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons weten via leden@scvalburg.nl. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2014 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp