Copy
Nieuwsbrief SC Valburg maart 2013

SC Valburg en de VriendenLoterij

 
SC Valburg wordt lid van de Vriendenloterij. Wat houdt dit precies in? Bij de VriendenLoterij kunnen deelnemers zelf bepalen welk goed doel zij steunen. Dit doel kan vanaf nu ook SC Valburg zijn! Van elk lot gaat direct de helft, € 5, naar onze clubkas. Meedoen is heel makkelijk. Je koopt een lot en geeft daarbij aan dat je voor SC Valburg mee wilt spelen. Daarnaast maak je natuurlijk zelf ook kans op mooie prijzen. Ken je iemand die meespeelt met de Vriendenloterij? Laat dan snel weten dat SC Valburg ook een goed doel is!
 

Club van '46


Het doel van De club van '46 is om sponsoring bij elkaar te brengen zodat we extra faciliteiten voor onze voetbalvereniging kunnen verzorgen. Op 29 maart 2013, voorafgaand aan de Paasbingo, wordt door een afvaardiging van De club van '46 bekend gemaakt wat de opbrengst van het afgelopen jaar is. Zij schenken het bedrag aan de vereniging om dit bedrag aan het specifieke clubdoel te besteden dat de leden van De club van '46 hebben gekozen.
 

Nieuwe trainer SC Valburg  1


Vanaf volgend seizoen is Job Landman de nieuwe trainer van het eerste elftal van SC Valburg. Hiervoor was de heer Landman bijna 20 jaar trainer van het tweede elftal van VV Bennekom. In het verleden is hij ook trainer geweest bij Ona ‘53 (Wageningen ) en Fc Lienden.  In één van de volgende edities van de nieuwsbrief zal een nadere kennismaking met de heer Landman volgen.

 

SC Valburg verkoopt eieren


In week van Pasen, tussen maandag  25 en woensdag 27 maart, gaan de jeugdteams van SC Valburg met eieren langs de deur. Een doos eieren kost € 3 en twee dozen worden verkocht voor € 5. Vraag familie, vrienden, kennissen en buren of een doosje eieren te kopen voor de Paasdagen van SC Valburg, want onze jeugd komt nog langs met heerlijk verse eieren!


 

SC Valburg tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2013


Net zoals afgelopen jaren organiseert de Rabobank weer de Clubkas Campagne. Met deze campagne geeft de Rabobank haar leden de mogelijkheid om een vereniging  financieel te steunen.
Dit doe je door je stem uit te brengen op SC Valburg als vereniging van keuze. Het afgelopen jaar leverde dit een leuk extraatje op. Dit geld kunnen wij goed gebruiken om bijvoorbeeld materialen aan te schaffen voor onze jeugdleden.
Daarom stellen wij het erg op prijs als je tijdens deze campagne je stem uitbrengt op SC Valburg.  Als lid van de Rabobank  krijg je vlak voor de stemperiode een brief met een unieke code waarmee je kunt stemmen. Via de website van deze actie kan je tijdens de stemperiode je stem uitbrengen op SC Valburg. De stemperiode is van woensdag 13 maart tot en met woensdag 27 maart.
Wij hopen dat je je stem uit zal brengen op SC Valburg


SC Valburg zoekt spullen!


Op zondag 2 juni organiseert SC Valburg de grootste en leukste rommelmarkt van Valburg en omgeving. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar bruikbare spullen om te verkopen.
Heeft u nog spulletjes die voor u geen waarde meer hebben maar nog wel verkoopbaar zijn? Gooi ze niet weg maar denk aan de rommelmarkt van SC Valburg!
                                                                                                                                                                

Spullen zijn in te leveren op 23 maart van 10.00- 12.00 bij “van Ginkel Groep in Valburg”.
Adres: Tielsestraat 9D, 6675 AA Valburg
Gaat u binnenkort verhuizen en zit u nu al met veel spullen die u niet tot deze inleverdagen kunt vasthouden?
Mail dan naar: rommelmarkt@scvalburg.nl
 
Het kan zo gek niet zijn of wij kunnen het gebruiken: (schemer)lampen, (kinder)kleding, kampeerspullen, gereedschap, klein meubelen (dus geen bankstellen en grote opbergkasten), serviesgoed, prullaria, keukenapparatuur (geen koelkasten), klokken, horloges, computerapparatuur, Tv’s, audioapparatuur (lever de bijbehorende afstandsbedieningen ook in!), sanitair, oude muziekplaten, tijdschriften, boeken, tassen, manden, speelgoed, antiek, telefoontoestellen, motoronderdelen, opbergdozen, potten en pannen, tuinornamenten, (tuin)gereedschap,, schilderijen, skiuitrustingen, schaatsen, skeelers, naaimachines, videospelers, fietsen…enzovoort.


Jeugdkamp bij SC Valburg?


Het eerste weekend van juni (zaterdag 1 juni) staat de traditionele seizoenssluiting van SC Valburg gepland. Twee enthousiaste vrijwilligers hebben het idee opgepakt om de sluitingsdag op te pimpen naar een mini-jeugdkamp. Samen met de activiteitencommissie is er al een grove planning gemaakt. Maar om iets dergelijks te organiseren is de hulp van vele vrijwilligers nodig. Vandaar dat onlangs deze brief verspreid onder de ouders en het jeugdkader. Maar uiteraard hoef je niet per se lid van het jeugdkader of ouder van een jeugdlid te zijn om mee te helpen om de plannen te realiseren. Ondersteun je dit leuke initiatief en wil je jouw steentje daaraan bijdrage? Geef je dan op bij Erwin Fransen of Bauke Huisman. Mailen naar de activiteitencommissie (activiteiten@scvalburg.nl) kan uiteraard ook.
 
 
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons dan weten via leden@scvalburg.nl zodat je ook in de toekomst op de hoogte blijft van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2013 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp