Copy
Nieuwsbrief SC Valburg november 2013
Agenda
SVHA 1 - SC Valburg 1
10 november
14:30 uur

SC Valburg 1 - Roda '28 1
17 november
14:00 uur
Met speler van de maand:
Janne van der Werf

SC Valburg 1 - Victoria 1
1 december 
14:30 uur

Discoavond
22 november
19:30 tot 23:00 uur

Pepernotenactie
Week 48

Sinterklaasmiddag
4 december

SC Valburg - Batavia 1
8 december
14:00 uur
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Terugblik Algemene Ledenvergadering

Vrijdagavond 11 oktober vond de jaarlijkse ALV plaats. Normaal gesproken volgt de ALV altijd op een training van het eerste. Dit jaar traint de selectie op de donderdagavond, dus waren we benieuwd in hoeverre dit de opkomst zou beïnvloeden van de ALV. Uiteindelijk waren er 26 stemgerechtigde leden aanwezig.

De “nieuwe” lijn, die was uitgezet door het bestuur, is inmiddels niet meer nieuw voor een ieder. Dat betekent ook dat taken makkelijker gaan, maar helaas komen er toch ook steeds meer taken op dezelfde schouders terecht. U zult begrijpen dat dit natuurlijk niet ten goede komt van het portie enthousiasme waar een iedere vrijwilliger mee was begonnen. Neem gerust eens een kijkje op onze website met de openstaande vacatures! We blijven op zoek.
Financieel gezien is het boekjaar positief afgesloten. Toch zal er zeker nog op de uitgaven gelet moeten worden en zullen de activiteiten van belang zijn.

Marcel Slebus is inmiddels in het trotse bezit van een speldje als dank voor zijn 25-jarig lidmaatschap. De bloemen zullen inmiddels al een andere bestemming hebben gevonden dan de vaas. Aan het einde van de ALV werd de nieuwe seizoensgids gepresenteerd. Deze heeft u thuis allemaal kunnen inzien.
 
Na de ALV was het tijd voor een hapje en een drankje. Voor alle aanwezige vrijwilligers, sponsors en leden was het spannend of Nederland van Hongarije zou gaan winnen. En ook werd er nog even nagepraat over de ALV, het prachtige nieuwe welkomstbord, de prestaties van het eerste… En toen het eindsignaal van de wedstrijd klonk, ging een ieder weer langzaamaan richting huis.
 
De notulen van de ALV ontvang je ieder geval weer via de e-mail. Namens het bestuur willen wij nogmaals een ieder bedanken voor zijn of haar aanwezigheid! 

Nieuwe sponsors voor SC Valburg C1 en SC Valburg F1
Onlangs hebben we weer twee nieuwe shirtsponsors mogen verwelkomen. Op de shirts van SC Valburg C1 is vanaf nu de naam Demaco Geveltechniek te bewonderen. Een bedrijf dat zich met name richt op de montage van aluminium ramen, deuren en gevels, inclusief het plaatsen van glas- en zetwerken. Met eigenaren Dennis van Noordenburg en Marc Strucks is een tweejarig contract overeengekomen. Met name Dennis is een goede bekende bij onze vereniging. Hij heeft zelf jarenlang gevoetbald in diverse elftallen van SC Valburg. Daarnaast is zijn vrouw Gera als leidster direct betrokken bij de begeleiding van de C1 en voetballen hun kinderen bij SC Valburg.

SC Valburg F1 zal vanaf dit seizoen gesponsord worden door KlusWijs Oosterhout. Met de in Valburg woonachtige bedrijfsleider Erik van den Berg is een contract van drie jaar afgesloten. Bij KlusWijs kun je terecht voor vakkundig advies op het gebied van doe-het-zelven, in een vertrouwde omgeving en tegen voordelige prijzen. KlusWijs is tevens bordsponsor van SC Valburg en was op die manier reeds als sponsor betrokken bij SC Valburg. 

Sinterklaasmiddag

Zoals het er nu naar uitziet zal Sinterklaas op woensdagmiddag 4 december bij SC Valburg langskomen. Hij komt speciaal voor de spelers van de F1 en F2. We zoeken ouders die ons deze middag willen helpen om de Sint goed te kunnen ontvangen en een leuk programma te kunnen aanbieden voor de jeugd.Heb je interesse, geef dat dan aan ons door via actie@scvalburg.nl

Discoavond

Vrijdag 22 november staat er voor het meidenteam, de D1, D2 en de C –junioren een discoavond op het programma. Deze discoavond wordt gehouden in de kantine van onze voetbalvereniging en duurt van 19:30 uur tot 23:00 uur.

De begeleiding van de elftallen is natuurlijk ook van harte welkom!
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons dan weten via leden@scvalburg.nl zodat je ook in de toekomst op de hoogte blijft van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2013 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp