Copy
Nieuwsbrief SC Valburg november 2014
Agenda
SC Oranje VR1  -
DVC '26 VR2

23 november
11:00 uur

SC Oranje 1  -
Edesche Boys 1

23 november
14:00 uur

Pepernotenactie
Week 48

SC Valburg 2 -
Blauw Wit 10

30 november
11:00 uur

Krayenhof 1 -
SC Valburg 1

30 november 
14:30 uur

Sinterklaas bij
SC Valburg

3 december

SC Valburg 1 -
SVHA 1

7 december
14:00 uur
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Nieuwe trainingspakken selectie SC Valburg

Op zondag 28 augustus zijn de nieuwe trainingspakken van de selectie van SC Valburg in ontvangst genomen. De trainingspakken, bestemd voor het 1e en 2e elftal, zijn mogelijk gemaakt door Wim Paul van wpautos.nl.

Op onderstaande foto's ziet u de overhandiging van het pak door Wim Paul aan trainer Job Landman met daaronder een nieuwe teamfoto.

De selectie en het bestuur van SC Valburg zijn Wim Paul zeer dankbaar voor deze sponsoring. 

Jeugdactiviteiten op korte en lange termijn

Movie Night 2014
Op vrijdag 14 november organiseert SC Valburg een Movie Night voor de Valburgse voetbaljeugd. Voetbal je bij de C1, D1, D2 of MD1? Dan is dit een avond die je niet mag missen!

Heb je zin om samen met je voetbalvrienden en vriendinnen een avondje te lachen, te huilen of te griezelen? om dan op vrijdag 14 november van 19:30 tot 22:00 uur naar de kantine van SC Valburg.

Heb je je nog niet opgegeven en wil je hier toch bij zijn? Stuur dan uiterlijk dinsdag 11 november een mailtje met je naam en het elftal waarin je speelt naar patricia.helmimk@live.com.

Wij zorgen dat je verzekerd bent van een plaatsje met goed zicht op het scherm en zorgen dat er genoeg te drinken en te snacken is! We zien je graag op 14 november!
 
Sinterklaasmiddag
Op woensdag 3 december wordt er voor de F1, E1 en ME1 een Sinterklaasmiddag georganiseerd. Deze middag begint om 14:30 uur en duurt tot ongeveer 17:30 uur. Er zullen onder meer voetbalspelletjes op het veld gespeeld worden, er is een bingo en uiteraard zullen de frietjes ook niet ontbreken! 

Jullie zien we uiteraard graag op 3 december!
 
Pepernotenactie
De jeugd van SC Valburg is volop in beweging. Op dit moment zijn zij druk met de pepernotenactie. Alle jeugdleden tot en met de D-pupillen verkopen pepernoten aan familie, vrienden, buurtgenoten en andere bekenden. Uiterlijk in week 48 worden deze lekkernijen verspreid.

Eén zakje kost € 3, twee zakjes slechts € 5. Men bestelt en betaalt dus vooraf. De kinderen zorgen dan dat de pepernoten bezorgd worden. Wij hopen dat je deze actie ondersteunt. Zo ben je verzekerd van deze traditionele Sinterklaaslekkernij!

Jeugdkamp 2015
Na het succes van de laatste jaren vindt er ook in 2015 een jeugdkamp plaats. Zoals je wellicht al in de seizoensgids hebt gelezen, duurt het kamp dit jaar 3 dagen! Het kamp zal vrijdag 29 mei 2015 om 20:00 uur starten, zodat iedereen daarvoor mee kan lopen met de Avondvierdaagse in Herveld. Meer informatie volgt. Houd hiervoor denieuwsbrief en scvalburg.nl in de gaten.

Zorg in ieder geval dat 29 tot en met 31 mei 2015 vrijgehouden wordt in de agenda. Zo kunnen uw kinderen wederom deelnemen aan een leuk kamp. Van horen zeggen schijnen de ouders zich ook altijd erg te vermaken, dus nog een goede reden om deze dagen de planning vrij te houden.
 

Pupillen van de maand

Op zondag 28 augustus was Sander Fransen, speler van de E1, pupil van de maand. Dit was tijdens de wedstrijd van het 1e elftal tegen CHRC. Hij gaf al gelijk het goede voorbeeld door de keeper van CHRC op een fraaie wijze te verschalken. Dit voorbeeld werd goed overgenomen door de mannen van Job Landman. Want mede door de enthousiaste aanmoedigingen van Sander, werd deze tegenstander met een 3-1 nederlaag terug gestuurd naar Heelsum.
 
Desi Slebus, ook al zo’n talentvolle speler, speelt in de ME1 en was op 26 oktober pupil van de maand. Dit was tijdens de wedstrijd van ons damesteam tegen DVV VR1. Helaas bleek de tegenstander net iets te sterk waardoor zij de punten meenamen naar Duiven.
Hieronder een kleine collage van de dag van Sander en Desi. 

Introductieavond beginnende scheidsrechters

Op vrijdag 21 november organiseren wij in het clubhuis van SC Valburg een instructieavond voor beginnende scheidsrechters. De instructie wordt verzorgd door Michiel Kok en Pascal Arntz, twee ervaren scheidsrechters die hun kennis graag overbrengen.

Deze avond is zeer geschikt voor de B-spelers die in het kader van de vrijwilligersverplichting twee keer een pupillenwedstrijd moeten fluiten. Verder zijn ook leiders, scheidsrechters die al eerder gefloten hebben, grensrechters, C-spelers en ouders die willen vlaggen of fluiten van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. 

Kortom, deze avond geldt dus voor iedereen die bekend wil worden met de basisregels van het voetbal en de "kunst van het fluiten". De aanvang is 19.30 uur.
 

Gouden regels amateurvoetbal

Hieronder lees je een nieuwsitem dat afgegeven is door de KNVB en wij als vereniging uiteraard steunen:
Sportiviteit en respect zijn twee belangrijke pijlers binnen de vereniging. Het zijn de voorwaarden voor een goede sfeer en leiden bovendien tot betere prestaties. De Aanvoerders hebben daarom de Gouden Regels bedacht; heldere acties die sportiviteit en respect naar een hoger niveau tillen en waar voetballers van alle leeftijden zelf mee aan de slag kunnen. Dit zijn de vier Gouden Regels:
  1. Geef je tegenstander voor en na elke wedstrijd een hand.
  2. Maak afspraken over sportiviteit en respect binnen je team.
  3. Spreek met je ouders af hoe ze je team aanmoedigen.
  4. Fluit elk seizoen een aantal wedstrijden bij je club.
Klik hier voor het artikel over de Gouden Regels.

De Aanvoerders is een verbond van prof- en amateurvoetballers die staan voor de kracht en schoonheid van het voetbal. Met de organisatie van verschillende initiatieven door het hele land stimuleren De Aanvoerders dat voetballers hun verantwoordelijkheid nemen. De positieve beleving van de sport staat hierbij centraal. Iedereen kan een aanvoerder zijn!
Wil je meer informatie over de Gouden Regels van De Aanvoerders? Neem dan contact met ons op via info@deaanvoerders.nl

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND
Bart Hulsbos, De Aanvoerders  
 

Party Crew gezocht 

In 2016 bestaat SC Valburg 70 jaar. Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.
Het organiseren van een topfeest kost veel tijd, vandaar dat we alvast op zoek zijn naar een aantal gezellige mensen die de organisatie en de uitvoering van dit jubileum op zich willen nemen.
 
Hoe het er uit gaat zien en wanneer het exact plaatsvindt is nog niet bekend, maar dat het ouderwets gezellig zal worden staat nu al vast.
 
Heb je interesse om deel uit te maken van dit feestteam. Stuur dan een mailtje naar secretaris@scvalburg.nl. We horen graag van je! 
 

Zelf iets voor de website?

Heb je een wedstrijdverslag van je team gemaakt, wil je een activiteit aankondigen die betrekking heeft op onze vereniging of heb je een nieuwsbericht dat je op de website wilt plaatsen? Mail dit dan naar webbeheer@scvalburg.nl.

Zo komt jouw mededeling mogelijk op onze site te staan. Check scvalburg.nl uiteraard ook regelmatig voor andere nieuwsberichten of wedstrijdverslagen van onze vereniging!

Natuurlijk kun je jouw foto’s ook naar onze Facebookpagina sturen!
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons weten via leden@scvalburg.nl. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2014 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp