Copy
Nieuwsbrief SC Valburg juli 2012

Agenda

1 augustus 2012
Eerste training
SC Valburg 1

18 augustus 2012
Buurtvoetbaltoernooi

2 september 2012
Eerste competitiewedstrijd SC Valburg 1

Uitslag EURO2012 Pool

Het is inmiddels al een traditie geworden die zich allang niet meer beperkt blijft tot deelnemers uit Valburg alleen, de pool die wordt gehouden in samenwerking met “het Oranjecafé van Valburg”.
Waar in 2000 begonnen werd met minder dan 100 deelnemers, werd deze keer een record gebroken met maar liefst 388 voetbalkenners die dachten een goede voorspelling te kunnen doen.  Een tekst uit een bekend tv programma van vroeger luidt “zoals bij elke wedstrijd, kan er maar één de winnar zijn”. Dit keer was het de beurt aan Jean Pierre Spalburg uit Arnhem.Jean Pierre, gefeliciteerd en de prijs komt spoedig jouw kant op.
 
De volledige top 5:
Jean-Pierre Spalburg                     Arnhem
Rik van de Weerdhof                    Valburg
Familie van Elferen                        Valburg
Matthijs Bijvoets                            Valburg
Robert Mekking                              Emmerich
 
Ben je op zoek naar jouw plaats op de ranglijst kijken dan even op www.scvalburg.nl.
 
Organisatie bedankt en tot over 2 jaar bij de volgende pool!

SC Valburg D1 wint bekerfinale!

Een verslag van de leiding van de D1:
 
Zaterdag 19 mei stond de bekerfinale op het programma voor onze D1. Eerder werden we herfstkampioen en 2e in de afgelopen voorjaarscompetitie. Zou dit nu al fantastische seizoen bekroond worden met de beker?
 
Tegenstander is AZ 2000 en die zijn aan ons gewaagd dus de beker is nog niet binnen! Na een moeizame start waarin AZ de overhand had en een zeer spannende eerste helft, wisten we toch te scoren met een supervolley van Joris vd Tak, 1-0! Met deze stand gingen we de rust in.

De 2e helft ging het opeens erg snel en liepen we uit tot 5-0. De beker was binnen! Het bleef nog lang onrustig in de kleedkamer mede dankzij AZ, die hun confettikanonnen bij ons in de kleedkamer leeg knalden. Terug in Valburg de feestelijke afsluiting van het seizoen op de club, zonnetje erbij, BBQ’en. Wat willen we nog meer!
 
Op naar het volgend seizoen. D1, bedankt, jullie zijn een geweldige groep samen!
SC Valburg F1 kampioen!

Niet alleen de D-pupillen hebben een succesvol seizoen achter de rug. De F1 presteerde het om in hun competitie de titel te veroveren. Hieronder een kort verslag van de leiders:
 
Het was een spannend seizoen waar Valburg met Dodewaard en Lienden steeds bovenin meedraaiden. Na een duidelijke 5-0 zege op Dodewaard bleef vervolgens alleen Lienden nog over als achtervolger.
 
De laatste wedstrijd werd gespeeld uit tegen OSC, een middenmoter in de competitie. Toch begon Valburg niet sterk. Mede door de zenuwen kwamen de jongens al snel met 1-0 achter. Gaandeweg de 1e helft herpakte Valburg zich, Justin speelde drie tegenstanders uit en schoot de bal fraai in de hoek. Ruststand 1-1.
 
In de 2e helft schoot Sjors een vrije trap schitterend in de rechterbovenhoek. Met een 1-2 voorsprong kwam de titel toch echt in zicht! Keeper Tjerk bracht nog een aantal keren prima redding. Niels zette de beslissing op het scorebord, hij schoot de bal uit een onmogelijke hoek in de kruising.
 
Vervolgens kwam het verlossende fluitsignaal, de feestvreugde beginnen! De platte wagen voor een rondrit door het dorp, die bij een kampioenschap hoort, werd geleend van de familie van Ginkel (waarvoor dank).
 
Het feest ging door bij de familie Bouwman, waar alle familieleden ook aanwezig waren. Een prima verzorgde barbecue besloot deze geweldige dag. Het was een perfect seizoen met een fantastisch team, hier kan het Nederlands elftal nog wat van leren!Seizoensafsluiting een succes

Op 19 mei vond de traditionele seizoensafsluiting plaats. Deze werd in de ochtend begonnen met een bezoek aan Elistha. Hier wisten de D1-pupillen, ondersteund door diverse jeugdteams, de bekerfinale op overtuigende wijze te winnen.
Na een gezamenlijke lunch stond de middag in het teken van diverse activiteiten, georganiseerd door Omnivents. Dit werd gevolgd door de traditionele kind-ouderwedstrijd waarna een barbecue het geheel afsloot. Dat het een leuke en intensieve middag was bewijst onderstaande foto.


 
Hierna was het de beurt aan de senioren. Zij streden in een 7 tegen 7 toernooi om de ‘Dik de Start’-trofee. Vervolgens schoven ook zij aan voor de barbecue, waarna met zijn allen de finale van de Champions league op groot scherm bekeken werd. Een uitgebreid verslag en een foto-impressie van deze gezellige dag is uiteraard te vinden op www.scvalburg.nl.
Copyright © 2012 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp