Copy
Nieuwsbrief SC Valburg augustus 2013
Agenda
Proeftraining meidenteam
Woensdag 21 augustus
(17.30 uur tot 18.30 uur)

Buurtvoetbaltoernooi
Zaterdag 17 augustus

Donateurkaartenactie
Week 34 - 36

Bekerwedstrijden
(Spero 1 - SC Valburg 1)

20 augustus
(SC Valburg 1 - DVOL 1)
27 augustus
(Driel RKSV 1 - SC Valburg 1)
1 september

Eerste competitiewedstrijd
(Uchta 1 - SC Valburg 1
)
15 september
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Kennismaking met hoofdtrainer Job LandmanWie is Job?
Zoals men in ons clubhuis al wel gehoord zal hebben, ben ik een trotse vader (van mijn dochters Suze en Sanne), een supertrotse opa van twee heerlijke kleindochters (Evy en Diede) en al bijna 36 jaar getrouwd met mijn lieve, sympathieke Cisca. Ik ben 61 jaar oud/jong en woon nog altijd met veel plezier in Wageningen. Ik ben al 40 jaar werkzaam bij de gemeente Wageningen nu als coördinator verzekeringen en medewerker wet WOZ.
 
Hoe is Job bij SC Valburg terecht gekomen?
Na al in november 2012 besloten te hebben - na 20 seizoenen Bennekom-2 - te stoppen was ik nog niet echt op zoek naar iets nieuws. Echter mijn naam is binnen SC Valburg genoemd  o.a. door Gerti Deijs, Marinus en Jan van Pommeren (beide als zeer kundige verzorgers en goede (voetbal-)vrienden) meegemaakt bij de v.v. Bennekom) en ben ik benaderd om eens te komen praten. Omdat het gevoel van beide kanten direct goed was, ben ik aan deze mooie uitdaging begonnen en werk er nu al volop aan mee om SC Valburg 1 en 2 weer mooi op de kaart te kunnen zetten en hopelijk weer wat successen te behalen. Gezien de beleving van een ieder heb ik daar veel vertrouwen in.
 
Wat is Job zijn visie op voetbal?
Mijn visie op voetbalgebied is onder andere, dat je geen dingen moeten laten liggen die er wel te pakken zijn. Hard werken en een natte rug krijgen is niets mis mee. Je moet elkaar na een wedstrijd eerlijk in de ogen kunnen kijken en dan kunnen zeggen: “we hebben er alles aan gedaan en dit was het”. Ik hoop het er in te kunnen krijgen, dat je jezelf niet moet overwaarderen  maar zeker ook niet moet onderwaarderen. Verder hou ik ervan om één met de groep en de leiding te zijn waarbij ik signalen om mij heen zeker opvang en meeneem maar uiteindelijk blijf ik mijn eigen visie volgen. Ik ga natuurlijk niet alles over mijn visie nu al loslaten maar een goede klik met elkaar hebben is de basis voor iets moois.
 
Het feit is, dat SC Valburg een mooie / kleine vereniging is met veel hardwerkende leden/vrijwilligers, waarin gezelligheid en prestaties leveren samen (moeten) gaan. Hopelijk kan ik er aan meewerken, dat wij bij de senioren weer vaker het zoet van een overwinning mogen proeven.

Eerste indruk?
Ik heb een goede/fijne spelersgroep van het 1e en 2e aangetroffen die het graag gezellig hebben maar vooral ook het plezier in het voetbalspel willen hebben/behouden en daarvoor hard willen werken en daar is echt niets mis mee. De grotendeels gebleven spelersgroep heeft een duidelijke kwalitatieve impuls gekregen met de nieuwe spelers en de zeven overgekomen talentvolle jeugdspelers. Hopelijk kunnen de geblesseerden deze maand voldoende herstellen om met het begin van de competitie weer inzetbaar te zijn.
 
Al met al: “mijn gevoel voor de club en spelers is goed/uitstekend en daar behoren natuurlijk heel veel goede resultaten bij”.


Nieuwe sponsors voor SC Valburg B1

Op het tenue van SC Valburg B1 prijken dit seizoen de namen van Ruitenheer en Maassen Pluimvee. Met Rombout Hendrix (eigenaar van Glazenwasserij & Schoonmaakservice Ruitenheer) en Harold Maassen is een tweejarig contract overeengekomen.

Van Maassen Pluimvee hangt tevens een reclamebord langs het hoofdveld en zal de komende 2 jaren zijn naam verbinden aan de jaarlijkse eierenactie van SC Valburg. Reclame-uitingen van Ruitenheer zullen op verschillende manieren terugkomen. Het logo van Ruitenheer is bijvoorbeeld te vinden op de donateurskaartenactie, in de seizoensgids en de periodieke nieuwsbrieven de komende jaren (zie linksboven).

Beide personen zijn goede bekenden bij de vereniging. Zo wast Rombout met enige regelmaat de ramen van onze kantine en is Harold al jarenlang een vaste vrijwilliger bij SC Valburg.


Buurtvoetbaltoernooi

Op zaterdag 17 augustus organiseert sc valburg het jaarlijkse buurtvoetbaltoernooi. Heb jij je nog niet opgegeven doe dit dan snel via buurtvoetbal@scvalburg.nl. U kunt zich opgegeven t/m aanstaande vrijdag. Het begint om 13.00 uur en zal rond 17.30 worden afgesloten met een barbeque. Deelname kost € 5. Doe je niet mee, kom dan gerust een kijkje nemen tijdens de wedstrijden.

Klik hier voor meer informatie.

We hopen jullie allen tijdens deze dag te verwelkomen op sportpark 't Kasteel.

Met vriendelijke groet,
De Buurtvoetbalorganisatie

Oefentrainingen meiden

De eerste oefentraining van de meiden werd goed bezocht. Er waren 29 meiden zo sportief om voetbal eens uit te proberen.


Volgende week is er nog een oefentraining. Dus als je deze training gemist hebt, heb je volgende week nog een kans om mee te doen. De tweede oefentraining is op 21 augustus van 17.30 uur tot 18.30 uur. We hopen dat het net zo'n succes wordt als de eerste training!

Donateurkaartenactie

In week 34 t/m 36 houdt SC Valburg de donateurkaartenactie. De letterlijke betekenis van een donateur is “iemand die een organisatie steunt met geld”, maar bij SC Valburg krijg je meer. Een donateurkaart van SC Valburg is tevens een entreebewijs voor de competitiewedstrijden van SC Valburg 1. Degene die een donateurkaart aanschaft, schaft dus eigenlijk een seizoenskaart aan. En dat is nog niet alles. De donateurkaart geeft tevens recht op een gratis kopje koffie of thee bij iedere thuiswedstrijd van SC Valburg 1 tijdens het seizoen 2013-2014.
 
Een donateurkaart kost €10. Na week 36 zijn de donateurkaarten/seizoenkaarten te koop in de kantine van SC Valburg.
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons dan weten via leden@scvalburg.nl zodat je ook in de toekomst op de hoogte blijft van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2013 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp