Copy
Nieuwsbrief SC Valburg mei 2014
Agenda
SC Valburg 1 - Aquila 1
11 mei
14:00 uur
Pupil van de maand:
Jens van Kleef


Laatste trainingen
Week 20

Laatste speelronde SC Valburg 2
18 mei

Afsluiting Jeugd
23 en 24 mei

Afsluiting Senioren
30 mei
 
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

SC Valburg Dames kampioen!

Het zal jullie niet ontgaan zijn maar er is weer een seniorenteam van SC Valburg kampioen geworden! Speelster Patty Hendriks stelt zich voor en geeft een impressie van de beslissende wedstrijd tegen Bemmel.
 
Mijn naam is Patty Hendriks en ben 24 jaar jong. Sinds juli 2013 woon ik in Valburg samen met mijn vriendin. Vrijwel meteen hoorde ik dat er een dames voetbalelftal in Valburg is. Dit trok mij heel erg aan, omdat ik al mijn leven lang voetbal.
 
Ik ben lid geworden nadat ik een paar trainingen heb meegedaan en nu is het seizoen bijna afgelopen en zit onze kampioenswedstrijd er al weer op!
 
We moesten tegen Bemmel op dinsdagavond. Wat een zenuwen gierden er door ieders lijf. Normaal gesproken ben ik zenuwachtig voor iedere wedstrijd, maar nu stond ik er strak van! Toen begon de wedstrijd. Na het eerste balcontact vielen de zenuwen weg. Het ging goed, we zetten meteen goed druk en hadden kansen. Helaas werden deze niet meteen benut. We knokten ervoor en deden ons best. Helaas ging ik na 30 minuten door mijn enkel heen. Hier baalde ik enorm van. Einde wedstrijd voor mij. Maar na de rust scoorden onze dames!

De 0-1 en de 0-2 heb ik zelf alleen niet meegekregen, omdat mijn enkel verzorgd werd! Helaas werd het nog 1-2 en Bemmel zette ons onder druk. Het bleef spannend, maar toen de 1-3 viel kon het geluk niet meer op. Na 90 minuten was het toch echt waar: we waren kampioen!! Wat een super gevoel. Het is niet te omschrijven hoe het voelt om in het eerste seizoen meteen kampioen te worden. Maar ik vind het het allertofst voor de dames en begeleiding. Ze (we) hebben het verdiend!

Zondag  27 april startten we met een gezamenlijk ontbijt in de kantine. Vervolgens speelden we tegen de nummer 2 Eldenia. Deze wedstrijd werd met 7-0 gewonnen! Helaas waren de weergoden ons niet goed gezind. Desalniettemin maakten we een rondje op de platte kar door het dorp en vierden we het feestje  tot in de late uurtjes. Zie hier een kleine impressie. Bij deze willen we onze begeleiding super bedanken voor alles!


Jeugdkamp op 23 en 24 mei als afsluiting van het voetbalseizoen 

Net als vorig jaar organiseert SC Valburg een jeugdkamp. De termijn voor de aanmeldingen is inmiddels gesloten en de animo is enorm. Er hebben zich maar liefst 96 kinderen aangemeld! Een taak voor de organisatie om een gevarieerd programma op poten te zetten waarbij zowel de allerkleinsten als de “jong volwassenen” zich op hun gemak voelen.

De “aftrap” zal plaatsvinden op vrijdag 23 mei om 16:00 uur.

Het weekend zal bol staan van activiteiten, spel, eten, actie, teambuilding en spanning.
De organisatie is ontzettend blij met de vele hulp die is aangeboden door de ouders, trainers, leiders en overige vrijwilligers. Ook diverse bedrijven hebben zich inmiddels aangemeld als sponsor, waardoor we de kinderen net iets extra’s kunnen bieden.

Het “eindsignaal” wordt gegeven op zaterdag 24 mei om 16:30 uur.

De bar is het hele weekend geopend voor een kopje koffie, drankje of andere versnapering als u uw kinderen aan wilt komen moedigen of gewoon wilt komen kijken hoe de sfeer tijdens het jeugdkamp is. Uiteraard zijn ook opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden van harte welkom!

Binnenkort ontvangt u het definitieve programma.
 
Heeft u nog vragen, opmerkingen of tips u kunt ze melden bij de organisatie:
Erwin Fransen : erwinfransen@upcmail.nl
Monique Wilke: robertwilke@live.nl
Ingrid van Kleef: jvkl@upcmail.nl


Club van '46 zet in op verbetering uitstraling SC Valburg

Zaterdag 19 april was de jaarlijkse feest- en sponsoravond van SC Valburg. Tijdens de drukbezochte avond maakte de Club van ’46 haar bestedingsdoel bekend. De Club van ’46 kent inmiddels meer dan 50 leden.
 
Namens de Club van ’46 maakte Marinus van Pommeren bekend dat de vereniging een aantal PR-gerelateerde zaken tegemoet mag zien. Zo zullen er binnenkort nieuwe vlaggen wapperen op sportpark ’t kasteel en zullen de informatieborden worden vervangen, die te zien zijn als je het dorp binnenkomt. Ook zal de entree bij het hoofdveld een metamorfose ondergaan. Daarnaast verklapte hij dat de Club van ’46 bewust de afgelopen 2 jaar niet alle inkomsten heeft geïnvesteerd, maar aan het “sparen” is voor een groot cadeau in de toekomst.
 
Namens het bestuur nam voorzitter Henrie Janssen het cadeau “in ontvangst”. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om naast de Club van ’46 ook de andere sponsoren van SC Valburg te danken voor hun bijdrage en betrokkenheid bij de vereniging. De aanwezige sponsoren ontvingen namens de vereniging nog een kleine attentie. Daarna was het, mede dankzij de muziek van DJ Tjeerd, nog lang gezellig in de kantine. 


 

SC Valburg organiseert de WK 2014 pool


Onderhoud aan de velden 

De commissie OMK is samen met de Gemeente reeds gestart met het onderhoud van de velden en alles wat daarbij hoort. De Gemeente zal de besproeiingsinstallatie weer aansluiten, zodat de droge en harde velden binnenkort weer kunnen worden besproeid. Bij het onderhoud aan het hoofdveld is gebleken dat de drainage niet functioneert, omdat die ca. 50 cm te diep ligt en dus vervangen moet worden. De Gemeente heeft aangegeven dat pas in de zomer van 2015 te kunnen doen.
 
De afrastering aan de korte zijde van het hoofdveld wordt vervangen. De huidige afrastering is reeds verwijderd, maar door de geconstateerde problemen met de drainage, wordt geen nieuw, maar een tijdelijke afrastering geplaatst. Want bij het plaatsen van een nieuwe drainage moet de afrastering weer worden verwijderd. Het hoofdveld wordt voorzien van nieuwe doelen en netten. De huidige doelen van het hoofdveld zullen op het 2e veld worden aangebracht ter vervanging van de huidige "versleten" doelen.
 
Tijdens de zomerstop worden de speelvelden hersteld en mogen niet worden betreden in de maanden juni en juli. Het trainingsveld is vanaf medio mei al "buiten dienst" voor onderhoud. 

 

Eieractie SC Valburg 2014 een groot succes

In de week vóór de paasdagen zijn alle jeugdteams bij u langs de deur geweest om eieren van Maassen Pluimvee uit Homoet te verkopen. Ieder team heeft hier enorm zijn best voor gedaan om zoveel mogelijk eieren te verkopen. De meisjes D hebben de meeste eieren verkocht in de wijk Meulland/Molenzicht!
 
Wij willen via deze weg iedereen bedanken die aan deze actie heeft meegeholpen, maar misschien nog wel belangrijker: iedereen die de eieren gekocht heeft! De opbrengst gaat naar activiteiten voor de jeugd. Bedankt!

De activiteitencommissie SC Valburg


Op de foto: De auto van Harold Maassen vol met eieren, klaar voor de verkoop! 
 

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Dankzij jullie stemmen zal SC Valburg via bovenstaande campagne een bedrag van € 694,34 mogen ontvangen. Een prachtig bedrag en zelfs een kleine verbetering ten opzichte van afgelopen jaar. Van de in totaal 174 deelnemende verenigingen zijn wij op een fraaie 29e plaats geëindigd!
Iedereen enorm bedankt voor het stemmen!


Fotoverslag Koningsdag

Omdat beelden meer zeggen dan woorden, hebben we een fotoverslag van Koningsdag gemaakt:


 

KNVB bedankt vrijwilligers

Voetbal is de mooiste sport van Nederland. Een sport die niet kan bestaan zonder talloze vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor hun vereniging, voor het voetbal. Tijd dus om hen in het zonnetje te zetten!
 
Met het filmpje 'Vrijwilligers' bedankt de KNVB alle vrijwilligers voor een topseizoen.
Het filmpje bekijk je door te klikken op de volgende link.
 
Het filmpje 'Vrijwilligers' is het tweede filmpje uit de corporate serie 'Doe mee' van de KNVB. Eerder werd de clip 'Samen' gelanceerd als het eerste filmpje uit deze reeks. Met de serie belicht de KNVB de mooie kanten van de sport. We laten zien dat voetbal van en voor iedereen is en dat voetbal het grootste sociale netwerk van Nederland is. Het werk van duizenden vrijwilligers in het amateur- en betaald voetbal draagt hier zeker aan bij.
 
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND
Afdeling communicatie 
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons weten via leden@scvalburg.nl. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2014 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp