Copy
Nieuwsbrief SC Valburg september 2014
Agenda
SC Valburg 1 - CHRC 1
28 september
14:00 uur
Pupil van de maand:
Sander Fransen (E1)


SC Oranje 1 - SC Valburg 1
5 oktober
14:30 uur

Algemene Ledenvergadering
17 oktober
Mail Ruitenheer
Glazenwasserij en schoonmaakservice
06 291 20 625

Nieuwe webbeheerders

Het is al een tijdje geleden dat de PR-commissie in de nieuwsbrief een oproep deed voor een nieuwe webbeheerder. De commissie is dan ook erg in zijn nopjes met het feit dat we niet één, maar zelfs twee mensen bereid hebben gevonden deze taak op zich te nemen.
 
Per direct zullen Marcel Mientjes en Paul Mekking het eerste aanspreekpunt zijn voor de website, via het e-mailadres webbeheer@scvalburg.nl. Dus wil je een wedstrijdverslag plaatsen, een aankondiging doen voor een actie, een nieuwsbericht plaatsen? Stuur dan een mail aan webbeheer@scvalburg.nl.
 

Club van ‘46

Zoals in de vorige nieuwsbrief al aangekondigd was, vond er op 6 september een bijeenkomst plaats waarbij de Club van ’46 heeft onthuld waar wat hun bijdrage over 2013 heeft opgeleverd.
Onderstaand een kleine fotocollega. Uiteraard gaat onze dank uit naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Nieuwe sponsors

Zoals in de vorige nieuwsbrief werd gemeld, heeft SC Valburg er weer nieuwe sponsors bij. Het damesteam wordt nu gesponsord door Zuivelfabriek De Graafstroom (Say cheese!) en Fotoboe en de F1 door Klop Installatietechniek.

Hier zie je hoe René Klop het shirt van de F1 overhandigt aan Peter Zwartkruis. 

En hier de nieuw elftal van ons damesteam. De foto van de nieuwe trainingspakken, gesponsord door Wim Paul (wpautos.nl) houd je nog even van ons tegoed.
 35+ trainingen bij SC Valburg

De 3 proeftrainingen voor de 35+ zitten erop. Aangezien er een klein clubje enthousiast is geworden, gaan we nog even door! Wil je alsnog aansluiten? Vind je het gewoon leuk om een potje te voetballen en na afloop samen wat drinken en na te praten in de kantine? Kom dan trainen!

De eerstvolgende training is woensdag 1 oktober aanstaande om 20:30 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal besloten worden of dit een vervolg krijgt.

Wil je woensdag meetrainen of heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar tc@scvalburg.nl.
 

GelrePas 

Inwoners van de gemeente Overbetuwe met een laag inkomen kunnen per 1 januari 2014 hun GelrePas gebruiken om met korting te sporten. De pashouder kan zich -op vertoon van de pas- bij SC Valburg aanmelden als lid. De jaarcontributie wordt vervolgens betaald door de GelrePas. Ben je in het bezit van de GelrePas en wil je lid worden van SC Valburg? Meld je dan persoonlijk aan bij onze secretaris Yvonne Simons (secretatis@scvalburg.nl)

Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons weten via leden@scvalburg.nl. Zo blijf je ook in de toekomst op de hoogte van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2014 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp