Copy
Nieuwsbrief SC Valburg november 2012

Agenda

16 november 2012
Vanaf 20:30 uur
Valburg International

12 tot 25 november
Pepernotenactie

30 november 2012
14:00 tm 17:00 uur
Sinterklaasmiddag

Kom ook naar Valburg International op 16 november!

Beste sportvrienden en voetballiefhebbers,
 
Loop je net als zovelen ook al lang rond met de gedachte eens een opname bij te wonen? Dan mag je deze kans niet missen. SC Valburg maakt het nu wel heel gemakkelijk om een uitzending van VI live mee te maken, je bent vrijdag 16 november van harte uitgenodigd voor de 1e uitzending van ‘Valburg International’.
 
De eerste uitzending zal volledig in het teken staan van onze sportclub, waarbij alle ins en outs van de club ter sprake zullen komen. Prangende vragen zullen behandeld worden, over alles wat je moet en wil weten. We blikken terug op het verleden, en werpen een blik op de toekomst. Wat kunnen we verwachten van onze club? Wanneer zal de eerste fanclub opstaan? Moeten we de sterke punten van onze topspelers uitbuiten? Of juist indammen, om als team sterker voor de dag te kunnen komen?
 
Deze avond met uiterst interessante gesprekken en beladen discussies is de perfecte gelegenheid om eens heerlijk te ontspannen en te genieten van al het heerlijks wat de vernieuwde kantine van Sportclub Valburg te bieden heeft.
 
Schroom dus niet! Kom op vrijdag 16 november naar Sportpark ’t Kasteel te Valburg en maak deze onvergetelijke primeur mee! Vanaf 20:30 uur ben je van harte welkom, tot dan!


Verslag Algemene Ledenvergadering 2012

Het aantal stemgerechtigde leden werd geteld op vrijdagavond 12 oktober 2012. Het bleken er ruim voldoende te zijn, dus ging de ALV 2012 van start. Henrie Janssen begon de ALV met de jaarrede. Het is de traditie dat het bestuur dan terugblikt. Intern en extern zijn er veel veranderingen doorgevoerd. Er zijn flinke stappen gemaakt, SC Valburg staat weer op de kaart! De vacature voor bestuurslid Technische Zaken moet echter nog steeds worden ingevuld.
 
De begroting van 2011-2012 is door de ALV goedgekeurd. Voor volgend seizoen is het bestuur nog op zoek naar een derde kascommissielid. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar penningmeester@scvalburg.nl.
 
Er is besloten om de contributie vanaf volgend seizoen in twee fases te verhogen. Wilt u hier meer over weten dan kunt u terecht op onze website www.scvalburg.nl.  
 
Alle spelende senioren leden gaan met ingang van dit seizoen een vrijwilligerstaak uitvoeren, want zoals het gezegde luidt: vele handen… De desbetreffende leden hebben hierover al een email gehad. Beide jubilarissen waren helaas niet aanwezig tijdens de ALV. Willy Verhoeven heeft zijn ‘retro, maar waardevol’ speldje vanwege zijn 50 jarig lidmaatschap inmiddels ontvangen. Björn Pol krijgt hem ook nog voor zijn 25 jarig lidmaatschap. Maikel van Leeuwen heeft een kleine attentie gekregen voor het 8 jaar bijhouden van de ledenadministratie. Secretaris Yvonne Simons was aftredend bestuurslid, maar zij is automatisch herkozen aangezien er geen tegenkandidaten waren.
 
De afsluiting van de ALV stond in het teken van de speciale uitgave van de Seizoensgids 2012/2013. De PR-commissie zorgt ervoor dat er één per huishouden uitgedeeld wordt. Aanwezige ereleden Wim Knipping en Henk van Cleef kregen de eerste editie in ontvangst.
 

 

Nieuwe shirtsponsoren SC Valburg 1

Voor het eerste elftal van SC Valburg zijn er onlangs twee shirtsponsoren vastgelegd. De komende drie seizoenen zullen ‘Attent Supermarkt’ en ‘Dusseldorp Groep’ op de shirts van SC Valburg 1 te zien zijn.  Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Elsweide werden de contracten ondertekend en ging het elftal met de nieuwe sponsoren op de foto. SC Valburg bedankt hun nieuwe sponsoren voor hun steun en vertrouwen in de club en hoopt op een succesvolle samenwerking.

Wilt u met uw bedrijf of organisatie net als Attent Supermarkt en Dusseldorp Groep ook met uw naam op een shirt van SC Valburg staan of SC Valburg op een andere wijze steunen, stuur dan een mail naar sponsor@scvalburg.nl.Pepernotenactie bij SC Valburg

Net als vorig jaar organiseert SC Valburg dit jaar weer een pepernotenactie. In week 46 en 47 (12-25 november) komen onze jeugdleden aan de deur om uw bestelling op te nemen. In week 48 zullen deze bestellingen bij u worden bezorgd. De prijs bedraagt € 3 voor een zak pepernoten van 500 gram. Koopt u twee zaken dan is de totaalprijs € 5.

Vorig jaar was Ace Zwartkruis degene die de meeste pepernoten verkocht had. We zijn benieuwd of hij deze titel dit jaar met succes weet te verdedigen. Door te genieten van deze heerlijke pepernoten steunt u tevens de jeugdafdeling van SC Valburg, dus koopt allen!
Sinterklaasmiddag bij SC Valburg

Voor de allerkleinsten van SC Valburg komen ook dit jaar de zwarte Pieten aan bij onze vereniging. Speciaal voor de F-jes en de mini’s heeft Sinterklaas de voetbalpieten laten opdraven. Onze talentjes mogen op 30 november tegen de beste voetbalpieten voetballen! Om 14:00 uur  worden onze spelers in voetbalkleding verwacht in het Kriekske.

Na deze unieke wedstrijd gaan de spelers  samen met de Pieten naar de kantine van onze voetbalvereniging waar ze een cadeautje en wat te eten en te drinken krijgen. Om 17:00 uur moeten de Pieten weer terug naar de Sint omdat ze ’s avonds de daken weer  opmoeten. Het verzoek is dan ook om uw kinderen op dat tijdstip weer op te halen.


Wil jij vlammen op het veld?

Voor volgend seizoen zijn wij op zoek naar spelende leden. Nu we de basis van de club al behoorlijk stevig gemaakt hebben, willen we graag uitbreiden met meer teams. Voor volgend seizoen zijn wij op zoek naar spelende leden. Voor de jeugdteams kan iedereen in alle leeftijden zich aanmelden.

Bij de senioren is ook iedereen welkom, maar willen we graag extra inzetten op een seniorenteam van 35+. Deze zal in overleg komen te spelen op de zaterdagmiddag of zondagochtend. Ook zal er een trainingavond worden gepland voor hen. Zo kunnen we 2 keer in de week een sportieve bezigheid aanbieden. Uiteraard zijn er ook andere senioren elftallen aanwezig waar (recreatieve) spelers welkom zijn.
 
Interesse of meer info?
Mail naar leden@scvalburg.nl
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons dan weten via leden@scvalburg.nl zodat je ook in de toekomst op de hoogte blijft van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2012 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp