Copy
Nieuwsbrief SC Valburg augustus 2012

Agenda

Week 33 2012
Start voorbereiding jeugd, SC Valbug 2 en SC Valburg DA1.

18 augustus 2012
Buurtvoetbal 2012

Week 35 2012
Donateursactie

2 september 2012
Donateursactie

8 en 9 september 2012
Start competitie jeugd en SC Valburg Dames 1

15 september 2012
Start competitie SC Valburg 2

Buurtvoetbal zaterdag 18 augustus

 
SC Valburg organiseert dit jaar (voor de 13e keer alweer!) het buurtvoetbaltoernooi Valburg. Dankzij de medewerking van diverse vrijwilligers zal ook dit jaar weer gestreden kunnen worden om de Geert Jansen Wisselbokaal. De winnaar van 2010, Valburg Dorp, zal er alles aan doen de bokaal weer mee terug te nemen. Het is aan de overige buurten om dit te proberen te verhinderen.
  
De opzet van het toernooi is dit jaar enigszins gewijzigd. In de afgelopen edities merkten wij als organisatie een ietwat teruglopende belangstelling om aan het toernooi deel te nemen, met name van ‘niet voetballers’ in ons dorp. Vanaf dit jaar wordt daarom niet meer 11 tegen 11 over een heel veld worden gespeeld, maar 7 tegen 7 over een klein (pupillen) veld. Deze opzet – die wellicht wat beter is te verteren voor ongetrainde spieren- is voor veel mensen aanleiding geweest om toch (weer) deel te nemen aan het toernooi. Omdat in de laatste jaren ook is gebleken dat de grenzen tussen de verschillende buurten niet altijd even scherp lopen, ook één van de charmes van ons dorp natuurlijk, hebben we de indeling van de teams/buurten dit jaar ook wat anders aangepakt dan voorheen: als eerste zijn onze teamsamenstellers langsgegaan in hun buurt om te peilen hoeveel spelers die desbetreffende buurt op de been zou kunnen krijgen. Op basis van deze verschillende inschrijvingslijsten heeft de organisatie de buurten ingedeeld.
 
Leden van SC Valburg die buiten Valburg wonen en ouder zijn dan 15 jaar mogen ook deelnemen aan het buurtvoetbaltoernooi, zij zullen dor de organisatie ingedeeld worden bij één van de wijken. Aanmelden kan via buurtvoetbal@scvalburg.nl. Het toerooi vindt plaats op zaterdag 18 augustus aanstaande vanaf 12 uur, deelnamekost  4,- (incl. afsluitende BBQ). 

Tijdstip Activiteit
12.00 uur Ontvangst deelnemende teams
12.15 uur Welkomstwoord en loting
13.00 uur Aanvang wedstrijden
16.30 uur Einde wedstrijden
17.30 uur Prijsuitreiking met aansluitend barbecue en muziek


SC Valburg 1 gestart met voorbereiding

SC Valburg 1 is op woensdag 1 augustus gestart met de voorbereiding op het voor ons liggende voetbalseizoen. De KNVB heeft SC Valburg 1 ingedeeld in de 6e klasse D. De competitie wordt op zondag 2 september geopend met een thuiswedstrijd tegen degradant Brakkkenstein 1. Aanvang 14.00 uur.

Voordat het zo ver is speelt SC Valburg nog een viertal oefenwedstrijden. Daarnaast neemt SC Valburg 1 ook deel aan het regionale bekertoernooi en is ingedeeld in poule 55. Samen met Unitas’28, AVIOS 1 en Brakkenstein 1. Bekerdata zijn 14, 21 en 26 augustus.

Op 2 september speelt SC Valburg 1 thuis tegen (wederom) Brakkenstein 1. Het volledige programma alsook de beker- en competitieindeling is binnenkort op de website van SC Valburg terug te lezen. Zodra de webmaster terug is van een welverdiende vakantie.
Start voorbereiding SC Valburg 2 en SC Valburg Dames 1

Op 13 augustus begint het schooljaar voor het lager onderwijs. In die week (week 33) starten de jeugdafdeling en de lagere senioren van SC Valburg ook met de competitievoorbereiding.

Check www.scvalburg.nl  voor de exacte trainingstijden en -dagen van de verschillende teams. Op zaterdag 8 september begint de competitie voor de jeugdafdeling. Een dag later komt SC Valburg Dames 1 voor het eerst in actie in de competitie. SC Valburg 2 start een week later op de zaterdag. Voor die tijd werken alle teams hun poulewedstrijden af in de beker.


Look-O-Look international B.V. wordt jeugdsponsor SC Valburg

SC Valburg heeft onlangs met Look-O-Look International B.V. een sponsorovereenkomst afgesloten. De sponsorcommissie heeft onlangs overeenstemming bereikt over een 3-jarig contract met de Europese snoepspecialist, bekend van onder andere de merken Look-O-Look en Nubilo.

Binnenkort wappert de vlag van met waarschijnlijk het voor iedereen bekende “logo met de oogjes” op ’t Kasteel. Daarnaast wordt de begeleiding letterlijk in een nieuw jasje gestoken. Alle jeugdbegeleiders krijgen binnenkort de beschikking over een windjack. Wij danken Look-O-Look International B.V. voor hun steun en vertrouwen in SC Valburg.Kantine SC Valburg ondergaat metamorfose

De commissie OMK en de Kantinecommissie hebben deze zomerstop niet stilgezeten. De handen zijn flink uit de mouwen gestoken en de resultaten van de klussen zijn inmiddels duidelijk zichtbaar. Zo heeft een aantal vrijwilligers de kwast in de hand genomen en het schilderwerk van ons clubhuis een flinke opknapbeurt gegeven. Ook is de bestaande tegelvloer in de kantine verleden tijd. De bruine tegels maken plaats voor een nieuwe "frisse" vloer waar we als club veel plezier en gemak aan zullen beleven.

Daarnaast zijn er ook “onzichtbare werkzaamheden” verricht. Zo is er onderhoud verricht aan bestaande installaties en leidingwerk en is er een beveiligingsinstallatie aangelegd. Er zijn nog diverse werkzaamheden gaande. De planning is er op gericht om voor aanvang van de competitie alle werkzaamheden te hebben afgerond. Kijk voor meer foto’s op www.scvalburg.nl. Al kun je natuurlijk ook de veranderingen met eigen ogen bekijken door een bezoekje te brengen aan ons sportpark.Vrijwilligerwervingsactie SC Valburg: kaats jij de bal terug?

Oktober vorig jaar zijn we met SC Valburg een nieuwe weg ingeslagen. Op diverse plaatsen in de nieuwe organisatie kampen we met niet ingevulde functies, waardoor taken niet of niet volledig worden uitgevoerd.
Dit is de aanleiding voor het bestuur om een wervingsactie te starten.

In week 32 worden alle (ouders van jeugd-) leden hierover schriftelijk geïnformeerd. Er is een team geformeerd die vervolgens iedereen op 15 en 16 augustus persoonlijk benaderen met de vraag op welke manier jij jouw club wilt helpen.
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons dan weten via leden@scvalburg.nl zodat je ook in de toekomst op de hoogte blijft van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2012 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp