Copy
Nieuwsbrief SC Valburg mei 2013
Agenda
Sluitingsweekend
31 mei tot 2 juni

Inleverochtend rommelmarkt
11 mei

Seizoensafsluiting en rommelmarkt
2 juni

Rabobank Clubkas Campagne

Zoals ieder jaar organiseerde de Rabobank Oost Betuwe ook dit jaar weer de Clubkas Campagne. Alle leden van de bank konden gedurende twee weken in maart stemmen uitbrengen op een vereniging of stichting van hun keuze. Dit jaar heeft de Rabobank maar liefst
€ 75.000 te verdelen over alle deelnemers.
Inmiddels zijn de stemmen geteld en is duidelijk geworden dat SC Valburg 173 stemmen heeft mogen ontvangen, dat zijn er 29 meer dan vorig jaar! Dit levert onze vereniging het mooie bedrag van € 692 op!
Onze dank gaat natuurlijk uit naar de leden van de Rabobank die hun stem hebben uitgebracht op SC Valburg. Zij hebben SC Valburg hiermee een flinke steun in de rug gegeven en wij hopen dat wij volgend jaar weer op hun stem mogen rekenen
 

De nieuwe website van SC Valburg is online

Achter de schermen zijn enkele leden van de PR-commissie druk bezig geweest om een nieuwe website te realiseren. De website bestond inmiddels alweer ruim 10 jaar, hoog tijd voor nieuwe functionaliteit, een nieuwe look en betere beheer-mogelijkheden.

Het proces 'nieuwe website' loopt al een tijdje en is begonnen met het selecteren van een zogenaamd CMS (Content Management Systeem). Nadat we een keuze hebben gemaakt, hebben we gekeken hoe we onze club willen presenteren op het internet. Uiteraard maken we gebruik van onze nieuwe huisstijl en krijgt de toekomstige gebruiker de mogelijkheid zijn club te promoten via de social media.

Rond de jaarwisseling hebben we een nieuwe stap gezet, we zijn namelijk verhuisd! Vanaf 1999 werd onze website gehost bij Vevida.
Onze nieuwe (Amerikaanse) provider, Arvixe, ondersteunt het CMS beter en heeft ook meer mogelijkheden voor o.a. email en databases. De
verhuizing is redelijk pijnloos verlopen, op wat strubbelingen met de scvalburg-mailadressen na. Mocht u in de maand januari mail verstuurd hebben naar een mail-adres eindigend op 'scvalburg.nl' én tot op heden geen antwoord hebben gehad, dan zou dat met onze verhuizing te maken kunnen hebben.

De volgende stap was het testen van de nieuwe website. Een geselecteerd gezelschap van bestuurs- en pr-commissieleden hebben de nieuwe website getest. En nadat deze testperiode succesvol was afgesloten, nog wat laatste puntjes op de i zijn gezet, was begin april het mooie moment daar: de lancering van scvalburg.nl, versie 2.0.
 
De komende tijd zal de inhoud van de website nog verder onder handen genomen worden. Daarbij vragen we ook de leden om hulp: mochten leden goede ideeën hebben, zijn er zaken die ontbreken of staan er zelfs fouten op onze website: laat het snel weten via webmaster@scvalburg.nl!

SC Valburg zoekt jeugdtrainers


SC Valburg zoekt jeugdvoetbaltrainers voor B1, C1 en/of F2. Is dit wat voor jou? Bekijk hier de volledige vacature en misschien sta jij binnenkort met onze jeugd op het veld.
 

SC Valburg zoekt verzorger


Het eerste elftal van SC Valburg is per direct op zoek naar een enthousiaste verzorger. De werkzaamheden bestaan uit het toepassen van EHBSO (eerst hulp bij sport ongevallen), tapen, bandageren en andere werkzaamheden binnen de sportverzorging om de spelers maximaal te laten presteren. Hiertegenover staat een passende vergoeding. Ben je geïnteresseerd of weet je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Stuur dan een mailtje naar tc@scvalburg.nl

Oproep scheidsrechters

SC Valburg is op zoek naar scheidsrechters die pupillen-, junioren- en/of seniorenwedstrijden willen leiden. Heb jij nog een paar uurtjes tijd over en wil jij wat voor de club betekenen meld je dan aan als scheidsrechter. We bieden je de mogelijkheid een scheidsrechtercursus te volgen. Zie ook juniorenscheidsrechter, pupillenscheidsrechter, basisopleiding scheidsrechter

Heb je interesse? Geef je dan op bij de technische commissie: tc@scvalburg.nl

Inleverochtend rommelmarkt

Op 11 mei is er een inleverochtend voor spullen voor de rommelmarkt. Heb jij iets waar je niks meer mee doet maar waar de kas van onze vereniging mee gespekt kan worden? Lever het dan tussen 10:00 en 12:00 uur in bij Van Ginkel Groep aan de Tielsestraat 9D te te Valburg. Mocht deze datum niet uitkomen mail dan naar rommelmarkt@scvalburg.nl  De datum van de rommelmarkt is 2 juni.
 

 
 
Nieuwsbrief niet ontvangen of krijg je binnenkort een ander e-mailadres?
Laat het ons dan weten via leden@scvalburg.nl zodat je ook in de toekomst op de hoogte blijft van het laatste nieuws over SC Valburg.
Copyright © 2013 SC Valburg
Email Marketing Powered by Mailchimp