Copy
left shadow
Klik hier als deze e-mail niet goed wordt weergegeven  
Cards PLM
Cards PLM
Cards PLM
Cards PLM
Cards PLM
PLM Software Diensten Trainingen Referenties
 
 

2 september 2016
separator
 
Geachte <<First Name>> <<Last Name>>,

Tijdens het NX11 Launch Event kunt u deelnemen aan de breakout sessie ‘Manufacturing’. Waarin er dieper wordt ingegaan op de toepassing van NX CAM. Hieronder alvast een voorproef.
 
De digitale draad weven door de gehele waardeketen is cruciaal. Vanaf product design, naar werkvoorbereiding, productie en service, zodat het juiste product efficiënt en met de beste kwaliteit wordt geleverd. NX CAD/CAM zorgt voor een geïntegreerd proces waarmee optimale efficiëntie behaald wordt. Synchronous Technology in NX CAD zorgt ervoor dat u eenvoudig modellen vanuit verschillende CAD pakketten kunt gebruiken en bewerken. NX CAM programmeerd en genereerd NC-codes voor de CNC machines in de productie afdeling. Hierdoor worden het aantal iteraties gereduceerd en blijft er ruimte voor de machine operator om verfijnde detailwijzigingen op de shopfloor door te voeren. Deze detailwijzigingen kunnen weer hergebruikt worden voor het optimaliseren van toekomstige projecten. Waarmee u de kwaliteit verhoogt en de time-to-market verkort.
 
"Het geeft ons een groot voordeel om een geïntegreerd ‘Design’ en ‘Manufacturing’ pakket te hebben. Hiermee kunnen we snel handelen.”
Jake Oliviera General Manager bij Freeform Technology gevestigd in Buckingham Engeland.

Een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle, efficiënte en flexibele toekomst van de Nederlandse maakindustrie, is het creëren van een digital twin om de virtuele en de echte wereld met elkaar te verbinden.
 
Complexiteit is een vaak genoemde term in de maakindustrie. Dit is terug te vinden in de producten, de bewerkingen en de processen daar omheen. Naast de complexiteit zorgt een globaliserende markt voor een toenemende druk op kosten, kwaliteit, eisen vanuit de klant en regelgeving.
 
Het niet hebben van één platform gaat ten koste van de flexibiliteit, efficiëntie en de samenhang van de werkprocessen binnen het bedrijf. Het effect hiervan op de schaalbaarheid en groei wordt dikwijls onderschat. Een simpele wijziging aan de CNC machine kan de werkvoorbereiding in gevaar. De geplande kwaliteit komt niet overeen met het gerealiseerde product. Hierdoor vindt er kostbaar nawerk plaats om de kwaliteitsnorm alsnog te behalen.

Hoe gaat u om met wijzigingen? Wat beïnvloed uw spindeltijd? Wat is de impact op uw time-to-market, winstmarge en bedrijfsvoering?
 
“CAD data is direct beschikbaar voor onze gereedschapsmakers. De gereedschap ontwikkeltijd is met 40% gereduceerd.”
Werner Langer GmbH & CO KG gevestigd in Sauerland Duitsland.
 
cards PLM Solutions biedt met Siemens NX CAD/CAM de mogelijkheid, om ontwerp, werkvoorbereiding, CNC programmatie, productie en kwaliteitscontrole te integreren.

Herkent u zich in deze uitdagingen en wilt u meer weten? Schrijf u dan nu in voor ons NX11 Launch Event op 11 oktober 2016. U kunt deelnemen aan de ‘Design’ en ‘Manufacturing’ breakout sessies. Daarnaast is er gelegenheid om te netwerken met medegebruikers en onze consultants. Via onze website kunt u zich registreren voor het NX11 Launch Event.
shadow
Contact informatie:
cards PLM Solutions
T. +31 499 371990 F. +31 499 372690
shadow
cards PLM Solutions is Platinum Partner van Siemens PLM Software en heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland.
Deze e-mail werd verstuurd naar <<Email Address>>.
We willen u blijven informeren over nieuws en acties.
Wilt u toch geen mail meer van cards PLM Solutions ontvangen, Klik hier om uit te schrijven.
www.cardsplmsolutions.com
shadow
shadow
right shadow