left shadow
Klik hier als deze e-mail niet goed wordt weergegeven  
Cards PLM
Cards PLM
Cards PLM
Cards PLM
Cards PLM
PLM Software Diensten Trainingen Referenties
 
 
 
banner

CARDS PLM SOLUTIONS NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2012

21 november 2012   
separator


cards PLM Solutions is Platinum Siemens PLM Software Partner in Benelux

cards PLM Solutions mag zich vanaf nu de eerste en enige Platinum Partner noemen voor Siemens PLM Software in de Benelux – deze status is te danken aan de 1 miljoen dollar netto-omzet per jaar aan industriële Siemens-software die we hebben weten te realiseren. cards PLM Solutions weet superieure expertise te koppelen aan het gericht en op maat leveren van technologie en advisering voor elke klant.

 

cards PLM Solutions organiseert een Cortona3D-webinar

Donderdag 13 december 2012 om 10 uur organiseert cards PLM Solutions een Cortona3D software-webinar. 

Als wereldleider in visuele communicatie, ontwikkeld Cortona3D software die zich reeds bewezen heeft op het gebied van het omzetten van 3D CAD data naar krachtige interactieve technische communicatiemiddelen. De productenreeks bestaat uit technische documentatie, onderdelen catalogus (aftermarket parts), trainingsomgeving en documentatie voor werk instructies.
 


cards PLM Solutions nu ook reseller van Moldex3D software

cards PLM Solutions start een nieuwe samenwerking met Moldex3D. Met Moldex3D-software kunnen bedrijven veelzijdige simulaties maken van spuitgietprocessen ter optimalisatie van het productontwerp en het productieproces, alsmede verkorting van de aanlooptijden en maximalisatie van de opbrengst.

“De strategische samenwerking met Moldex3D versterkt onze positie in de markt voor PLM-software, en is een grote stap op weg naar marktleiderschap in de Benelux,” zegt Erik Burghoorn, Managing Director van cards PLM Solutions. "De Moldex3D-spuitgiettechnologie omvat een geïntegreerd verbeteringstraject voor de productkwaliteit van de klant, waarin het risico op kromtrekken wordt geminimaliseerd en het ontstaan van lokale materiaal inzinkingen en materiaalspanningen wordt voorkomen".
 


Siemens en Bentley Systems starten een strategische samenwerking om de levenscycli van producten en van de productie af te stemmen op die van de infrastructuur voor de fabricage

Siemens en Bentley Systems kondigen een strategische samenwerking aan die gericht is op verdere integratie van het digitale productontwerp en het fabricageprocesontwerp via informatiemodellen voor het lifecycle-ontwerp van de productiefaciliteiten. Deze samenwerkingsovereenkomst stelt beide bedrijven in staat om gezamenlijk intelligente en duurzame digitale fabricage-infrastructuur te leveren. De bedrijven richten zich in eerste instantie op digitale fabricage in de automotive branche en voor kleine en grote serieproducties.


Siemens plant overname LMS, om zo als eerste PLM softwarebedrijf een totaaloplossing te bieden op gebied van systeemgestuurde productontwikkeling

Siemens breidt zijn portefeuille met industriële software uit door overname van LMS International NV (Leuven, België), een grote leverancier van test- en mechatronica-simulatiesoftware waaronder modelgebaseerde ontwerpsystemen voor de automotive-industrie, lucht- en ruimtevaart en andere geavanceerde maakindustrieën. Met deze overname is Siemens het eerste softwarebedrijf voor product lifecycle management (PLM) dat een alomvattend systeemgedreven productontwikkelingsoplossing kan aanbieden met een geïntegreerde testomgeving.
 
Lees hier het complete nieuws >

 

Siemens PLM Software 'Connect to Knowledge' laatste kans tot inschrijving

Seminar: Grip op Innovatie   
Het beheersen van innovatieve ontwerpen tot in het kleinste detail.
Datum: dinsdag 27 november 2012
Tijd: 12:00 - 17:00
Locatie: NL: Conferentiehotel De Ruwenberg, Sint-Michielsgestel
 
Klantsprekers: 
Dhr. Ronald van Dijk, Manager Engineering bij SoLayTec, over innovatieve machine- en projectarchitectuur bij de ontwikkeling en productie van zonnecelmachines.
Dhr. Nikaj van Tiel, Manager Engineering bij De Voogt/ Feadship, over waarom datamanagement noodzakelijk is om alle kennis en ervaring van het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte luxe motorjachten vast te leggen, te beheren en beschikbaar te stellen binnen de gehele organisatie.

Programma van deze middag:
12:00 – 12:45 Welkom en lunch
12.45 – 13:30 Innovatie: trends per industrie, uitdagingen en kansen (Engelstalige sessie)
13:30 – 14:15 SoLayTec aan het woord
14:15 – 14:45 Pauze
14:45 – 15:45 Loop voorop, blijf innoveren: Verkort time-to-market, reduceer kosten, verbeter product- en proceskwaliteit
15:45 – 16:15 Pauze
16:15 – 17:00 De Voogt/ Feadship aan het woord
17:00 – 18:00 Netwerkborrel
 
Doelgroep voor dit seminar: middenmanagement, zoals project manager, IT manager, engineeringmanager, R&D Manager.
 
Registreer hier >
 

shadow
Contact informatie: 
Corina van de Pas Florea
T. +31 499 371990 F. +31 499 372690 M. +31 6 13843476
shadow
cards PLM Solutions B.V. is een Technology & Solution Partner van Siemens PLM Software en Exclusief Reseller van Cortona3D, beide voor de gehele Benelux.
Deze e-mail werd verstuurd naar <<Email Address>>.
We willen u blijven informeren over nieuws en acties.
Wilt u toch geen mail meer van cards PLM Solutions ontvangen, Klik hier om uit te schrijven.
www.cardsplmsolutions.com
shadow
shadow
right shadow