Copy

 

Ribbelweekend 
 
Hallo stoere Ribbelpiraten!

Van 15 tot 17 april gaan wij op weekend. Vergeet je dus zeker niet in te schrijven voor 8 april! Alle info kan je terugvinden in de vorige nieuwsbrief die je kan nalezen op onze site.

Hopelijk tot dan!
Sander, Kobe en Wiske

Speelclubweekend 

Hey speelclubbers! 

Van 1 tot 3 april gaan wij op heldenweekend. 
Vergeet jullie zeker niet in te schrijven als jullie nog mee willen gaan! 
Alle info vind je in de vorige nieuwsbrief die je kan nalezen op onze site. 

Tot dan! 
Astrid, Lukas & Pieter

Gratis melk op kamp!

Ook dit jaar sparen wij mee voor gratis melk op kamp. Alle bussen melk van Joyvalle hebben deze maanden een rood flapje, en per 10 flapjes die wij binnenbrengen, krijgen we 1 liter gratis melk. Aangezien wij elk jaar op kamp liters melk drinken, komt dit zeker van pas! Ook Appelsientje neemt deel aan deze actie, dus deze flapjes zijn ook altijd welkom.

Breng al jullie verzamelde flapjes binnen bij de leiding en vraag zeker ook aan familie, vrienden en buren om mee voor ons te sparen!

Er staat ook een collectebus bij bakker Vandenbeck te Roosbeek waar iedereen zijn flapjes mag insteken! 


Ook gratis speculoospasta op kamp!

Hoe doe je mee? Dat is heel gemakkelijk: spaar de unieke codes op de verpakkingen van het Lotus gebakassortiment en Lotus Speculoospasta. Doneer ze via de website www.lotusopkamp.be aan onze vereniging 'Chiro Roosbeek'. Voor elke 10 codes ontvangen wij 1 gratis pot Lotus Speculoospasta. 

nieuwsbrief # 063
april 2016

 

Paaseierenraap

Beste leden en ouders

Pasen staat weer voor de deur en dat betekent dat de Paashaas ook een bezoekje komt brengen aan Chiro Roosbeek. Alle kinderen (ook je kleine zusje, broertje, neefje of nichtje) zijn welkom op Paaszondag om 11u00 aan het Chirolokaal in de Zavelstraat om samen met de Paashaas naar eieren te zoeken. 

Ook voor de ouders heeft de Paashaas iets lekkers voorzien ;-).

Vergeet je mandje niet!

De leiding

                  
 

Oh mijn God, Tito's! 

Wees gegroet Tito's, 

Dit jaar gaan wij op bedevaart naar Scherpenheuvel. Het is namelijk hoog tijd dat jullie jullie stoute kindertijd achterwege laten en eens nadenken over de betekenis van het leven.

Om jullie daarbij te helpen, verwelkomen we jullie graag op vrijdag 22 april om 19u30 in Molenstraat 5, 3270 Scherpenheuvel. Hopelijk zijn jullie helemaal tot jullie zelf gekomen zondag 24 april om 11u, want dan laten wij jullie terug aan jullie eigen lot over. 

Wat verwachten wij van jullie:
-Pater-/Nonnenverkleedkleren
-Kussen & slaapzak meenemen (Wij zorgen voor veldbedjes!)
- Geen sociale media 
-Mailtje sturen naar sielbrike@gmail.com als je meekomt + €20 storten op BE04 7340 3513 5631 met vermelding 'Naam Kind-Titoweekend' voor 17 april

Amen,
Pater Glenn & Zuster Siel
 

Tweedaagse op kamp

Liefste Tito's, Keti's en Aspi's,

Het kamp komt stilletjes aan dichterbij. Net zoals elk jaar kan ook dit jaar de tweedaagse niet ontbreken. Voor sommigen is dit een grotere uitdaging dan voor anderen, maar met het juiste materiaal kunnen we dit voor iedereen zo aangenaam mogelijk maken!

Ten eerste zijn goede stapschoenen heel belangrijk. Voor personen die dit nog niet in hun bezit hebben, is de paasvakantie de ideale gelegenheid om een goed paar aan te schaffen en ze beginnen in te lopen. Verder is ook een goede en stevige trekkersrugzak een aanrader en een goede investering voor de komende chirojaren. (Natuurlijk zijn voeten vol blaren ook een tof alternatief ;-)). 

Jullie medelevende leiding
Siel, Glenn, Paulien, Ruben en Ward
 

Zwerfvuilactie

Zaterdag 26 maart 2016 organiseert de gemeente Boutersem een zwerfvuilactie.

De jeugdvrijwilligers/-verenigingen, sportclubs, buurtbewoners ... kortom de mensen met engagement van Boutersem, slaan de handen in elkaar en zullen zoveel mogelijk zwerfvuil in Boutersem opruimen. Iedereen uit Boutersem is dus meer dan welkom om een handje te komen toesteken! 

Afspraak om 13u15 aan het Cultureel Centrum (Kerkomsesteenweg) en start om 14u00! De jeugd-, milieu- en technische dienst zullen materiële en logistieke steun bieden, alsook catering. Want nadien wordt een hapje en drankje voorzien!

De leidingsploeg kan dit jaar helaas niet aanwezig zijn, maar als je geïnteresseerd bent kan je altijd een steentje bijdragen door op zaterdag mee te gaan helpen!
 

Bivakweekend

Net zoals elk jaar is de leiding ook dit jaar een gezellig weekendje weg geweest om ervoor te zorgen dat alle leden een geweldig-spetterend-chirotastisch-awesome-leuk kamp tegemoet gaan! Na lang vergaderen zijn alle taakjes en werkjes verdeeld. Natuurlijk verlieten we ook af en toe de vergadertafel om ons te ontspannen!