Copy


27 december

Geen chiro
 

Examenregeling

Dag vrienden,

De examens staan weer voor de deur en tijdens het leren is er niets belangrijker dan even goed te ontspannen. Daarom zal het voor tito's, ket'is en aspi's op zaterdag 5 december en zaterdag 12 december van 19 uur tot 21.30 uur chiro zijn. We wensen iedereen alvast veel succes!

 

BOODSCHAP

BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT VOOR DE KETI'S EN ASPI'S!!!!!

Op zaterdag 12 december verwachten wij iedereen met een fiets! LET OP: het is donker dan, dus vergeet geen fietsverlichting en andere nodige veiligheidsmaatregelen! Voor alle duidelijkheid, is hier een foto van een fiets!


 


Baby, it's cold outside

Beste ouders,

Op de Chiro spelen wij natuurlijk vaak buiten en laten we ons niet tegenhouden door wat wind. We hebben gemerkt dat veel kinderen nog niet voorzien zijn op het koude weer. Doe je kind dus zeker voldoende warme kleren aan zodat ze volop kunnen spelen en niet tegengehouden worden door de kou. Voor de jongere kinderen kan het handig zijn om deze van een naam te voorzien, want een sjaal of muts ziet er al snel hetzelfde uit.

De leiding
 

nieuwsbrief # 057
december 2015

 

Kerstfeestje Ribbels

Lieve Ribbels

Het volgende feest staat alweer voor de deur: Kerstmis! Omdat we dit niet zomaar voorbij willen laten gaan, organiseren we een kerstfeestje op zondag 20 december van 17.30 uur tot 20 uur.

Omdat een kerstfeestje zonder cadeautjes geen echt feestje is, vragen we jullie ook allemaal om een cadeautje mee te brengen ter waarde van 5 euro dat zowel voor jongens als voor meisjes kan dienen.

Wij zullen ook eten voorzien, dus breng zeker ook 2 euro mee. Om een idee te hebben van hoeveel buikjes we moeten vullen, vragen we jullie om een seintje te geven als jullie komen voor 19 december. Dit kan door een mail of berichtje te sturen naar Wiske (wiske.cerfontaine@hotmail.com of 0487/53 06 99). Hopelijk zien we jullie allemaal dan!

Jullie leiding Sander, Kobe, Wiske
 

Kerstfeestje Speelclub

Hallo kinderen

Met het doel van jullie volwaardige speelclubbers te maken, mag een kerstfeestje in dit geweldige jaar niet ontbreken. Daarom organiseren we er eentje.

Dit keitoffe feestje zal plaatsvinden op 12 december op het terrein van de Chiro. Wij verwachten jullie om 18 uur paraat zodat jullie ouders omstreeks 21 uur jullie terug kunnen komen afhalen. Opgelet, dit feestje vervangt de Chiro op zondag. 13 december is het dus GEEN Chiro voor jullie. 

Wat moet je meenemen? Ten eerste een cadeautje dat ingepakt is ter waarde van 3 euro, ten tweede 3 euro om het eten te betalen (je hoeft dus nog niet gegeten te hebben) en ten derde genoeg warme kledij.

Als je komt naar dit supertoffe feestje laat je mama of papa dan een mailtje sturen naar astrid.lauwereins@hotmail.com voor 7 december.

Hopelijk zijn jullie allemaal van de partij, wij kijken er alvast naar uit!

Astrid, Lukas, Pieter


Kerstfeestje Rakkers

Beste Rakkers

Het is weer bijna Kerstmis en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op zondag 20 december houden we daarom van 18u tot 21u een ultracool kerstfeestje met een buitengewoon lekker driegangenmenu. Om deze heerlijke maaltijd te kunnen voorzien, vragen we om een kleine bijdrage van 5 euro mee te brengen. 

Geen kerstfeest zonder cadeautjes natuurlijk. Het zou tof zijn als iedereen een megacool cadeautje ter waarde van maximum 5 euro zou meebrengen om onder onze kerstboom te leggen. 

Als je komt, stuur dan een mailtje naar daan.wildiers.67@gmail.com of een SMS of telefoontje naar 0494 36 49 75.

Het is zondag van 14u tot 17u30 dus uiteraard geen Chiro voor de Rakkers.

De leiding kijkt er alvast naar uit om jullie te mogen ontvangen

Daan, Rui, Nico
 

Kerstfeestje Kwiks

Ho Ho Ho liefste Kwikjes!

Kerstmis komt eraan en we zouden dit graag samen met jullie vieren. Daarom organiseren we een kerstfeestje op 20 december van 18u tot 21u.

Uiteraard kan dit niet gevierd worden zonder cadeautjes en een feestdiner om van te watertanden. 
We vragen jullie om een cadeautje mee te nemen van 2 euro en 5 euro om het feestdiner te kunnen waarmaken.

Als je komt, stuur dan een mailtje naar betteniclaes@hotmail.com voor 18 december.

Wij hopen alvast dat jullie allemaal komen meevieren samen met ons!

Warme kerstgroetjes
Bette, Jarno, Hanne
 
 
Kerstfeestje Tito's
 
Onze allerliefste tito's,

ook wij zitten (bijna) in de kerstsfeer en kunnen niet wachten om dit met jullie te vieren. Daarom nodigen we jullie 20 december uit op de chiro van 18u tot 22u.

Jullie moeten nog niets gegeten hebben, wij voorzien voedsel om jullie honger te stillen. Wij vragen jullie ook om een cadeautje mee te nemen van ongeveer 5 euro en 3 euro voor het lekkere eten. Dit awesome feestje vervangt dus de normale chirozondag van 14u.

Ook benieuwd wat we allemaal gaan doen? 
Zeker komen is de boodschap!

Groetjes,
Glenn & Siel 
 

Kerstfeestje Keti's
 

Liefste Keti's

Pakt dat wij een feestje doen! Want jullie hebben geen examens meer, en de leiding nog wel dus dan kunnen jullie dat er nog eens goed inwrijven, of ons natuurlijk steunen! Dus verwachten wij ALLE Keti's op 20 december om 18u00 op de Chiro met een mooi cadeautje van rond de 5 euro, een kleine bijdrage van 3 euro, een lege maag, veel goesting en met een kerstmuts (extra punten voor volledige Kerstman outfit!). Jullie mogen van ons afscheid nemen om 22u00!

Wij kijken er nu al naar uit!
Het Keteam, Polle en Ruben
 


Animators in spe!


3 november ‘s ochtends vroeg vertrokken we met de trein en een deel van onze leidingsploeg op animator cursus in het verre Waasmunster. Haastig vertrokken we daar zondag 8 november om toch maar op tijd bij onze leden te zijn.

Hier leerden wij met de gekste materialen nieuwe spelen bedenken en kregen we ook een voorraad begeleidingstips . We verdiepten ons ook in de leefwereld van onze chiroleden, de netwerken van chiro en onze leidingsploeg. Het was een toffe mengeling van vergaderen, leren en spelen en dit allemaal in het sprookjesthema!

Lukas, Hanne, Bette, Rui, Daan, Siel en Ruben