Copy


25 september = eerste chirozondag! 

 

 

nieuwsbrief # 073
september 2016

 

Zone 30 aan de Chirolokalen?
DOEN!!!

De Gemeente Boutersem houdt een enquête inzake een snelheidsplan voor Boutersem. Je vindt de enquête onder de URL http://www.boutersem.be/product/1051/bevolkingsenquete-snelheidsplan-boutersem

Onder “ROOSBEEK” staat de volgende vraag:
“Bent u voorstander van een uitbreiding van de zone 30 van Korenmaat naar de Zavelstraat (gezien de Chiro), dit tot aan de kruising met de Oude Baan. De vraag is dus of 30 km/uur aangewezen is gezien de Chiro/jeugdactiviteiten in Berkenheem?”
 
Wij als Chiro staan natuurlijk honderd procent achter dit voorstel en kunnen ons niet voorstellen dat de leiding, de leden en hun ouders hier niet mee instemmen. Daarom deze dringende oproep aan iedereen die Chiro Roosbeek in zijn of haar hart draagt om te stemmen VOOR de zone 30 in de straat van de Chirolokalen. Door uw “JA”-stem kies je mee voor meer veiligheid rond de Chirolokalen en geef je aan het gemeentebestuur de opdracht om hiervoor te zorgen.
 
Iedereen kan aan de enquête deelnemen. Het kost je hoogstens een paar minuten. Klik op de bovenstaande link en vervolgens op “Klik hier om deel te nemen aan de enquête”.
 
Spreek zoveel mogelijk mensen aan om hetzelfde te doen.
 
De leiding
 

 
This email was sent to astrid.lauwereins@hotmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chiro Roosbeek · Zavelstraat 10 · Boutersem 3370 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp