Copy

Beste Ribbels …

Ook wij gaan dit jaar op weekend! Meer informatie zal nog komen in één van de volgende nieuwsbrieven, maar hou alvast 17-19 april vrij!

Groetjes van jullie leiding
Rui, Wiske en Annika
 

 

Kleine Chiro


Op 3 november 2014 werd SARI geboren, dochtertje van oud-leider Kieran Vandenhoeck en Pilar Rico Cruz..
Sari is het eerste kleinkind van onze VB.

Op 23 december 2014 werd MATHIJS geboren, zoontje van Steven Philippe en oud-leidster Katrijn Vandevelde.

We wensen de ouders heel veel geluk en vreugde met de kleine spruit.

 
 

Chiro van
14u00 tot 17u30
... toch?

De leiding vraagt de nodige aandacht voor het aanvangs- en slotuur van de Chiro. Te vaak komen kinderen te laat of worden te laat opgehaald. Voor de telaatkomers moet het spel nog eens opnieuw uitgelegd worden of moeten de kampen herverdeeld worden of erger nog moet de telaatkomer vaststellen dat de groep al naar het speelbos vertrokken is. Kinderen die te laat afgehaald worden blijven onder toezicht van de leiding waardoor de leidingskring (die ’s zondags na de Chiro gehouden wordt) pas later kan beginnen. Voor de leiding die ’s avonds nog naar hun kot moet vertrekken is dat ook vervelend.
Met dank voor uw begrip en respect.

 

Beste TAXI-ouders

Daar de Zavelstraat smal is en het bij het einde van de zondagnamiddagvergadering nogal druk is, vragen we alle autobestuurders langs dezelfde kant - namelijk vanaf de Leuvensesteenweg - de Zavelstraat in te rijden.
Hierdoor staat iedereen aan dezelfde kant geparkeerd en moeten de kinderen niet oversteken wat vooral tijdens de donkere winteravonden gevaarlijk is. Tevens voorkomen we hierdoor verkeersopstoppingen en frontale botsingen op het smalle rijvak.
Weeral bedankt voor uw begrip en medewerking!
 
De leiding
 

I

 
nieuwsbrief # 039
januari 2015


2015
 
 
wordt een mijlpaal in de geschiedenis van Chiro Roosbeek. We vieren immers dit jaar het 60-jarig bestaan van onze groep! Dit zal niet ongemerkt voorbijgaan. Het eerste weekend van mei wordt een groot feestweekend en eerder in het feestjaar openen we op 14 maart officieel onze nieuwe lokalen. In november komt er groepsfeest in de parochiezaal van Roosbeek. Op 13 februari steken alle chirogroepen in Vlaanderen een groot kampvuur aan. We vergeten natuurlijk ook het bivak niet dat dit jaar doorgaat in Sint-Truiden van 1 tot 10 augustus.
Noteer dus in je agenda:
  • 13 februari                   : kampvuur
  • 14 maart                      : opening nieuwe lokalen
  • 30 april – 3 mei            : 60 jaar Chiro Roosbeek
  • 1 – 10 aug                   : bivak
  • 28 november               : groepsfeest
 
 
 

 Chiro Roosbeek presenteert : kampvuuravond

Chiro Roosbeek presenteert: kampvuuravond
In het kader van het jaarthema, Chiromantiek, organiseren vele chiro’s een kampvuuravond op 13 februari, dus wij ook.
Zin om gezellig rond een kampvuur te zitten met een glaasje jenever, warme chocomelk, lekkere vuurhapjes en kampvuurliedje onder begeleiding van live muziek? Dan heten wij jullie ALLEMAAL welkom op vrijdag 13 februari vanaf 19:00 op ons Chiro terrein!

Hoe kan je een jaar vol Chirowarmte beter vieren dan met een Chiromantisch kampvuur met al je Chirovrienden samen?
 

 

Boutersemse Degustatie Gilde ...


... kiest ieder jaar een goed doel waarnaar de opbrengst van het voorbije werkjaar wordt gestort. In 2014 werd Chiro Roosbeek met de bouw van de nieuwe lokalen verkozen tot goed doel. We mochten een cheque van 1052,17 EUR in ontvangst nemen.
Bedankt BDG! We zullen het geld goed besteden.