Copy


Weekend Speelclub

Hallo liefste speelclubbertjes

Wij hebben goed nieuws voor jullie! Van 1 tot 3 april houden wij ons jaarlijks weekend. Hou dus zeker deze datum vrij als jullie mee willen! Meer informatie krijgen jullie later nog. 

Hopelijk tot dan!
Astrid, Lukas en Pieter
 

Gratis melk op kamp!

Ook dit jaar sparen wij mee voor gratis melk op kamp. Alle bussen melk van Joyvalle hebben deze maanden een rood flapje, en per 10 flapjes die wij binnenbrengen, krijgen we 1 liter gratis melk. Aangezien wij elk jaar op kamp liter melk drinken, komt dit zeker van pas! Ook Appelsientje neemt deel aan deze actie, dus deze flapjes zijn ook altijd welkom.

Breng al jullie verzamelde flapjes binnen bij de leiding en vraag zeker ook aan familie, vrienden en buren om mee voor ons te sparen!

 


Herinnering lidgeld 

Het lidgeld bedraagt 22 euro en is uitsluitend te betalen op bankrekening BE69 4346 2557 0178 van VZW Chiro Roosbeek met de vermelding van het kind waarvoor je lidgeld betaalt. Het lidgeld is eenmaal per jaar te betalen en geld voor het volledige werkjaar. 

Om mee op bivak te kunnen, dient het lidgeld betaalt te worden. Als bewijs dat je lid bent van Chiro Vlaanderen, ontvang je een lidkaart.
 

nieuwsbrief # 059
februari 2016

 

Pannenkoekendag


Op zondag 14 februari, is het weer zo ver, onze jaarlijkse pannenkoekendag. Iedereen is welkom in de parochiezaal van Roosbeek voor een heerlijke pannenkoek tussen 14u00 en 18u00. Dus als je zin hebt in een romantische date op Valentijn, een gezellige zondagse babbel of gewoon in een lekkere pannenkoek, dan is dit de ideale gelegenheid! 

Om alles vlot te laten verlopen vragen we om op voorhand al een keuze te maken, het bestelformulier in te vullen en af te rekenen aan de ingang van de parochiezaal. Terwijl mama of papa afrekent aan de kassa, kan de rest al plaatsnemen zodat ze ingang niet geblokkeerd wordt. Het bestelformulier vindt u terug op onze website: 

Smakelijk!


 

Schaatsen met de hele groep


Voor iedereen die nog niet genoeg heeft van de winterpret, goed nieuws! Op 28 februari gaan we schaatsen met heel de Chiro! We spreken af om 13u30 op het kerkplein van Roosbeek. Hier komen we ook weer aan omstreeks 17u30.

We vragen een kleine bijdrage van 5 euro en we zouden ook graag beroep doen op bereidwillige ouders die ons willen brengen en halen. Voor de ouders die ons willen komen halen, spreken we af aan de schaatsbaan in Haasrode om 16u30. 

Vergeet zeker geen handschoenen en warme kleren! Voor de kleinere kindjes, is het aangeraden om de schoenmaat ergens op te schrijven, zodat de leiding alle leden vlot het ijs op kan helpen! 

Wij kijken er alvast naar uit, tot dan!
 

Opgepast Keti's, pretalarm!


Zaterdag 20 februari spreken we af om 19u00 op de Chiro, met een volle maag, voor een avond vol pret! Jullie mogen terug naar huis zondag 21 februari om 14u00, het is dus geen Chiro meer voor jullie die dag. 

Vergeet zeker geen slaapgerief (bed, slaapzak, kussen ...), jullie mooiste pyjama en een vervoersbewijs voor de bus. 

Als jullie mee willen, stuur dan een mailtje naar vanhirtumruben@hotmail.com. Om ervoor te zorgen dat jullie kunnen genieten van veel plezier, versnaperingen en ontbijt, vragen we een kleine bijdrage van 7 euro, te storten op BE11 7340 3414 7948.

Wij hebben er alvast zin in!
Leiding van het Keteam, Paulien en Ruben
 

Weekend Kwiks

Take 1: En...... Actie!

Liefste Kwiks, ook dit jaar gaan we op weekend! Op 4 maart hopen we met jullie allemaal op reis te kunnen vertrekken naar het verre Hollywood! Wij verwachten jullie dus om 19u00 te Dungelstraat 13, 3440 Halle-Booienhoven, in de lokalen van Chiro Jeugddroom. 

In jullie gewone chirokledij, geraken we Hollywood natuurlijk niet binnen, daarom brengen jullie het best kleren mee van jullie favoriete acteur of actrice, rockster, zanger of zangeres, regisseur ... Verder is hier een lijstje van de belangrijkste spullen die je nodig hebt om onze reis naar Hollywood onvergetelijk te maken:
  • Bed (matje of veldbed)
  • Slaapzak en kussen
  • Pyjama en knuffel
  • Tandenborstel, tandpasta, handdoek, washandje ...
  • Speelkleren
  • Hollywoodkledij!
  • Eventueel medicatie (melden aan de leiding)
Wij vragen ook een bijdrage van 20 euro om jullie goed in de watten te kunnen leggen zoals alle filmsteren dat verdienen! Dit bedrag kunnen jullie storten op het rekeningnummer BE07 7360 0758 5666 (Daan Wildiers). Vergeet zeker niet de naam van je kind te vermelden.

Om jullie reis te bevestigen, kan je een mailtje sturen naar betteniclaes@hotmail.com voor 20 februari.

We keren terug uit Hollywood op 6 maart 2016 omstreeks 11u00. 

Wij hebben er alvast zin in!
Bette, Jarno en Hanne
 
 
Weekend Rakkers
 
Hallo Rakkers, of juister Padawans

Lang geleden in een sterrenstelsel ver ver weg...
Er is onrust in de Republiek. Darth Jar Jar heeft een leger samengesteld van de beste stormtroopers van het sterrenstelsel en is van plan om de macht in het sterrenstelsel over te nemen. De enige manier om hem tegen te houden is door een nieuwe generatie Jedi's te trainen.

Nu blijkt het dat Luke Skywalker gemerkt heeft dat de Force sterk is in Roosbeek bij een groep genaamde 'De Rakkers'. Daarom nodigt hij jullie uit om op vrijdag 4 maart om 19u00 te Dungelstraat 13 in Halle-Booienhoven jullie opleiding te beginnen, zodat jullie op 6 maart om 11u00 kunnen opgehaald worden als echte Jedi's. 

Als jullie bereid zijn deze zware opleiding te volgen, gelieve dan iets te laten weten aan Luke Skywalker door een intergalactisch mailtje te sturen naar daan.wildiers.67@gmail.com of een sms naar het nummer 0494 36 49 75.

Omdat deze training met hoogtechnische materialen gebeurd, vraagt Luke om een bijdragen van 20 euro te storten op het rekeningnummer BE07 7360 0758 5666. 

Hopelijk tot dan!
Obi-Cai Rui, Qui-Gon Nico en Daan Solo

P.S.: Kom in Star Wars-outfit! :-)