Copy

Nieuwsbrief #79

April 2017

Koken op kamp!


Beste Chiro-sympathisanten,

Het zou de titel van een kookboek kunnen zijn, maar dit is een zoektocht naar een vernieuwde keukenploeg.

Zowat twee jaar geleden gaf Daniel te kennen dat hij zich uit de dagdagelijkse werking van de Chiro wenste terug te trekken en nam Dirk de taak van volwassen begeleider op zich. Toen gaven we ook te kennen dat we op zoek gingen naar een verjongde keukenploeg.

Terwijl de huidige ploeg nog even zal meedraaien om de ervaring door te geven, zijn we op zoek naar vrijwilligers die enkele dagen van hun vakantie willen investeren in de Chiro. Rina en Sara blijven samen met de vernieuwde ploeg deze taak op zich nemen.

Hiervoor doen we langs deze weg een oproep naar vrijwilligers die graag 5 of 10 dagen de handen uit de mouwen willen steken op ons bivak. Wij zoeken enthousiaste mensen die enkele dagen van hun vakantie willen investeren om bij te dragen aan de Chiro-werking en er voor te zorgen dat meer dan 150 kinderen kunnen terugblikken op een geslaagd kamp met lekker en gezond eten. Ben jij misschien geen keukenprins(es) maar wel een handige Harry? Ook naar jou zijn wij op zoek! Het dagelijkse werk van de keukenploeg omvat immers veel meer dan alleen in de potten en pannen roeren.

Buiten het bivak doen we nog beroep op onze keukenploeg tijdens de Opendeurdag (september), Pannenkoekendag (februari) en onze jaarlijkse BBQ in mei.

Indien je het voelt kriebelen, kan je contact opnemen met dirk.brike@telenet.be om hierover samen eens van gedachten te wisselen: wat houdt dit vrijwilligerswerk juist in, wat verwacht jij ervan, wat verwachten wij, ...

We kijken vol verwachting uit naar jullie reacties. Gewoon doen!

Sara, Rina en Dirk

 

 schrijf je hier uit voor de nieuwsbrief


This email was sent to astrid.lauwereins@hotmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chiro Roosbeek · Zavelstraat 10 · Boutersem 3370 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp