Copy

Gratis melk en fruitsap op kamp!

Ook dit jaar sparen wij mee voor melk op kamp. Alle bussen melk van Joyvalle hebben deze maanden een rood flapje en per 10 flapjes die wij binnen brengen, krijgen we een gratis liter melk.
Aangezien wij elke dag op kamp liters melk drinken, komt dit zeker van pas!

NIEUW IN 2015: APPELSIENTJE DOET MEE!

Sparen jullie mee? Tot en met zondag 1 juni kunnen jullie alle verzamelde flapjes binnenbrengen bij de leiding. Vraag zeker ook aan je buren, vrienden en familie om mee voor ons te sparen!
Meer info op http://www.lekkeropkamp.be/


 

Chiro van
14u00 tot 17u30
... toch?

De leiding vraagt de nodige aandacht voor het aanvangs- en slotuur van de Chiro. Te vaak komen kinderen te laat of worden te laat opgehaald. Voor de telaatkomers moet het spel nog eens opnieuw uitgelegd worden of moeten de kampen herverdeeld worden of erger nog moet de telaatkomer vaststellen dat de groep al naar het speelbos vertrokken is. Kinderen die te laat afgehaald worden blijven onder toezicht van de leiding waardoor de leidingskring (die ’s zondags na de Chiro gehouden wordt) pas later kan beginnen. Voor de leiding die ’s avonds nog naar hun kot moet vertrekken is dat ook vervelend.
Met dank voor uw begrip en respect.

 

Beste TAXI-ouders

Daar de Zavelstraat smal is en het bij het einde van de zondagnamiddagvergadering nogal druk is, vragen we alle autobestuurders langs dezelfde kant - namelijk vanaf de Leuvensesteenweg - de Zavelstraat in te rijden.
Hierdoor staat iedereen aan dezelfde kant geparkeerd en moeten de kinderen niet oversteken wat vooral tijdens de donkere winteravonden gevaarlijk is. Tevens voorkomen we hierdoor verkeersopstoppingen en frontale botsingen op het smalle rijvak.
Weeral bedankt voor uw begrip en medewerking!
 
De leiding
 

I

 
nieuwsbrief # 040
februari 2015Jaarthema 2014-2015: Chiromantiek


Ik zie u graag. Leuk dat je in mijn team zit! Het is altijd fijn met jou erbij,..

Heb je dat vandaag al eens gezegd? Nog niet? Awel, dan is het tijd om dat nu te doen. Of nog beter, het is tijd om hier eens een jaar lang extra aandacht aan te besteden! 

Bij Chiromantiek denk je misschien al meteen aan roze hartjes, kussende koppels bij zonsondergang of een slow op een melig muziekje op de Chirofuif. Maar Chiromantiek gaat over veel meer dan dat. 

We zijn met superveel in de Chiro en we zien mekaar allemaal graag! Er zijn dan ook super veel graag-zien-relaties mogelijk in de Chiro: de leden zien elkaar graag maar ook hun leiding, de leiding ziet de leden graag en ook hun medeleiding en de gewesters,.. en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De Chiro zit boordevol Chiromantiek. Het vloeit doorheen onze werking en we zien het elke dag weer op de verschillende niveaus. Dit jaar zetten we dat in de kijker en pikken we er een heleboel relaties uit waar we expliciet willen tonen dat we onszelf graag zien, mekaar graag zien of respect hebben voor andere relaties.
 

Waarom kampvuuravond?

Een kampvuur is op en top chiro! Waarom zouden we dit dan enkel en alleen op kamp doen?
Het gezelig samen zitten en je verwarmen aan een vuur en een warme chocomelk of jenever, wie wil dat nu niet met Valentijn?

Daarom organiseren we (met alle chirogroepen in Vlaanderen!) de dag voor Valentijn een kampvuuravond en tonen zo meteen dat Chiromantiek meer is dan kussende koppeltjes, chocolade hartjes en verplichte restaurantbezoeken. Want in de Chiro zien we mekaar allemaal graag!

Zin om gezellig rond een kampvuur te zitten met een glaasje jenever, warme chocomelk, lekkere vuurhapjes en kampvuurliedje onder begeleiding van live muziek?
 
Hoe kan je een jaar vol Chirowarmte beter vieren dan met een Chiromantisch kampvuur met al je Chirovrienden samen?