Agendawijziging 1, 2 en 3 november 2013. En: een nieuw boekje.
View this email in your browser
Beste Lezers,

De Boekkunstbeurs komt eraan: op 2 en 3 november zal het in de Pieterskerk in Leiden weer een feest zijn met ambachtelijke boekkunst, handgebonden boeken, papierkunst enzovoort.

Wat Falstaff & Fakir betreft is er een wijziging van de agenda: 
ik zal alléén op zaterdag 2 november aanwezig zijn op de beurs in Leiden.
Datzelfde weekeinde is er in Amersfoort namelijk óók een kleurrijk evenement waar ik aan meedoe: 

Bij de tentoonstelling
(Nieuw) Amersfoort Palet die momenteel in Amersfoort te zien is, wordt van vrijdag 1 t/m zondag 3 november Art for Sale georganiseerd, een activiteit met muziek, dans, hapjes+drankjes, (kinder)workshops, én betaalbare kunst. Ook ik heb daar dan een stand met de uitgaven en druksels van Falstaff & Fakir Private Press. Op vrijdag- en zondagmiddag ben ik er zelf, maar omdat ik op 2 november in Leiden ben, kunt u op die zaterdag bij "mijn" tafel in de Zonnehof kennismaken met het werk en de persoon van Tosca van den Braak, een veelzijdige jonge kunstenares uit Amersfoort, die afgelopen zomer afstudeerde aan de kunstacademie Artez in Zwolle.

Locatie van Art for Sale is De Zonnehof, adres: Zonnehof 8, Amersfoort. Open van 12-17 uur. Toegang € 3.

Alle informatie over Art for Sale kunt u vinden in de Art for Sale-flyer.
Het affiche van de Boekkunstbeurs staat
hier.
Werk van Tosca van den Braak is te zien op haar website.


Deze foto toont de eerste twee exemplaren van een nieuwe uitgave van Falstaff & Fakir, die verkrijgbaar zal zijn op de Boekkunstbeurs en op Art for Sale:

Rijden op het ijs. Dagboekfragment, 1963. Accordeonboekje, 8 blz. in omslag. Oplage ca. 60 exemplaren. Formaat 9,5x12 cm.

De rest van de oplage komt de komende weken af. Ik maak dit boekje voor het Nederlands Dagboekarchief, waarvan ik al enige tijd onbezoldigd medewerker ben. Het boekje is te koop voor € 5. De opbrengst gaat in z'n geheel naar het archief, dat onderdak heeft gevonden in het Meertens Instituut in Amsterdam, maar dat tot dusver zonder subsidies werkt - alle kosten van beheer en organisatie worden betaald uit donaties. Informatie over het Nederlands Dagboekarchief vindt u op deze website.
Misschien tot ziens in Leiden of Amersfoort, met vriendelijke groet,

Bertie van der Meij
Falstaff & Fakir Private Press


Email ff@falstaff-fakir.nl 
Tel. 06 15439333
www.falstaff-fakir.nl

Blog     Facebook     Twitter
Copyright © 2013 Falstaff & Fakir Private Press, All rights reserved.
Afmelden voor deze nieuwsbrief   Uw gegevens wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp