Update van Anna Jochemsen - oktober 2014. Met o.a. TEDxEde, Randstad en een nieuw seizoen
Weer in de sneeuw
Het seizoen is weer begonnen! Het post-paralympische seizoen, maar zeker niet onbelangrijk. Dit jaar focus ik me op het WK in maart. Toch gaat het anders lopen dan normaal. Deze winter wil ik een deel van mijn studie afronden dat per se in de winter gedaan moet worden. Helaas moet ik daarvoor wedstrijden overslaan, maar het gaat gelukkig niet ten koste van mijn trainingen. Zoals ik al zei, dit jaar draait om het WK. In maart wil ik pieken.


TEDx Ede
In oktober mocht ik op de rode stip van TEDx staan. Daar sprak ik over de risico’s die ik moest nemen op de Paralympische Spelen. Kijk hier mijn talk terug op Youtube.

Randstad Participatie
Een leuke uitdaging heb ik gevonden in het ambassadeur zijn voor Randstad Participatie. Afgelopen seizoen heeft Randstad mijn ondersteund richting Sochi. En gelukkig blijven we samenwerken! In de visie van Randstad staat dat "Randstad gelooft dat werk mensen gelukkig maakt. Werk betekent voor mensen niet alleen een inkomen, maar zorgt ook voor sociale betrokkenheid en eigenwaarde." Een visie die ik volledig onderstreep. Ik help graag mee om werknemers met een arbeidsbeperking en bedrijven bij elkaar te brengen. Binnenkort meer hierover!
 
Paralympische Spelen Sluitingsceremonie


Kalender

2-13 november
Training in Hintertux

20,21 november
IPCAS races in Landgraaf

19 - 21 december
Europacup in Kuhtai,  Oostenrijk

Copyright © 2014 www.AnnaJochemsen.nl
All rights reserved.


Contact:
Anna Jochemsen
anna@annaski.nl
06-46258068
 www.AnnaJochemsen.nl