SUWO Nieuwsbrief december 2016
View this email in your browser

/ Merwedekanaal / Bestuur zoekt uitbreiding
/ Vergroen je boot / Contributie 2016 / Nieuwjaarsborrel 2017 / Social media


Onder het mom van een goed begin is het halve werk luiden we met deze nieuwsbrief alvast ons goede voornemen van 2017 in, oftewel meer communicatie richting onze leden. Afgelopen weken hebben we onze SUWO-website geïntegreerd met onze social media: Twitter @SUWOutrecht (link) en Facebook (link). Nieuwtjes die onze leden aangaan zullen we daarop actief gaan delen. Dus als je nieuws hebt deel het met ons op Twitter, Facebook of suwo@suwo.nl en we zullen gaan retweeten, posten en/of plaatsen op onze website.

Verder in de nieuwsbrief:
/ Merwedekanaal
/ Bestuur zoekt uitbreiding
/ Vergroen je boot
/ Contributie 2016
/ Nieuwjaarsborrel 2017
 

Gebruikersgroep Merwedekanaal
Op 6 januari 2016 was een pleingesprek georganiseerd door de Gemeente Utrecht waarin met betrokkenen van het Merwedekanaal werd gesproken over de toekomst van het Merwedekanaal.  Het kanaal wordt namelijk steeds meer gebruikt en de conflicterende belangen leveren spanningen op tussen de gebruikers  Een voorbeeld is de motie die de roeivereniging heeft ingediend om het kanaal als sportbaan te bestemmen. Dit viel niet in goede aarde bij het SUWO.  Een belangrijke conclusie voor iedereen was dat er nog veel winst te boeken valt door een betere communicatie tussen de gebruikers van het kanaal. Samen met een afvaardiging van de roeivereniging zijn we als SUWO bezig geweest met het opzetten van een gebruikersoverleg. Dit overleg heeft inmiddels twee keer plaatsgevonden en tot op heden zijn we positief over de samenwerking.
We overleggen op hoofdlijnen over conflicten tussen gebruikers van het kanaal, de activiteitenagenda voor de komende periode en de ontwikkelingen op en rond het kanaal. Voor het laatste punt sluit een afvaardiging van de gemeente ook aan. Denise Goossen en Amerik van Rijn zijn als afvaardiging vanuit het SUWO betrokken. Mochten jullie vragen, klachten over gebruik van het kanaal hebben neem dan contact met ons op via het SUWO emailadres (suwo@suwo.nl).
De activiteitenagenda van het Merwedekanaal is binnenkort te vinden op de Facebookpagina van Merwedekanaal 030 (link) We proberen de activiteiten van alle verenigingen zoveel mogelijk op deze pagina te krijgen, zodat we eenvoudig van elkaars evenementen op de hoogte zijn .

Vacature nieuwe bestuurslid
We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden die het huidige bestuur willen versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste leden die niet vies is van een beetje politiek. Als je interesse hebt, dan kunt u contact opnemen met onze voorzitter Ron Janssen of een mailtje sturen naar suwo@suwo.nl.Een bestuursvergadering bijwonen staat uiteraard een ieder vrij.

Vergroenen van je woonboot? (informatieavond)
Rooftop Revolution is een stichting die het daklandschap van Nederland wil vergroenen. Ze doen dit onder andere door middel van een co-financieringsmodel en crowdfunding bij alle partijen die baat hebben bij de dakvergroening. Tot nu toe werkten ze vooral in Amsterdam maar nu willen ze de revolution graag uitbreiden naar andere steden, zoals Utrecht. (www.rooftoprevolution.nl). In Amsterdam begeleiden ze ook een project van woonbooteigenaren die gezamenlijk hun daken willen vergroenen. Binnenkort is er een bijeenkomst gepland waar een woonbooteigenaar die zijn dak al heeft vergroend zijn ervaringen zal delen. Hoewel de avond deels ook zal gaan over de subsidiemogelijkheden in Amsterdam, is het mogelijk ook interessant voor woonbootbewoners in Utrecht. De bijeenkomst is op 13 december om 18:30. 
 
Mochten jullie interesse hebben in het bijwonen van de bijeenkomst dan kunnen jullie contact opnemen met: Maaike den Besten maaike@rooftoprevolution.nl  

Contributie 2016
De afgelopen weken zijn de contributienota's weer verspreid door onze fanatieke kadeschakels, mocht je ondanks je lidmaatschap nog geen nota hebben ontvangen of heb je andere vragen over de contributie, stuur dan een mail naar suwo@suwo.nl

Nieuwjaarsborrel
Zet vrijdag 20 januari 2017 alvast in je agenda, want dan staat de SUWO Nieuwjaarsborrel gepland op La Boulotte.
Houd de Waterloopplein flyer (vertrouwd op papier) en de e-mail in de gaten voor verdere details!

Social media
Je vindt ons op:


 

Copyright ┬ę 2016 Stedelijk Utrechts Woonschepen Overleg

Our mailing address is:
suwo@suwo.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to shhaitsma@hotmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stedelijk Utrechts Woonschepen Overleg · n/a · Utrecht, Ut 3503RB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp