Copy
Gezinsuitstap Rijsel/ Info-avond

Gezinsuitstap

Op zaterdag 10 oktober 2015 steken we de grens over naar Rijsel, de meest Vlaamse van de Franse steden, waar we op sleeptouw worden genomen door Eddy Vandewalle, leerkracht Moraal uit het Atheneum op rust die zich op zijn nieuwe passie “gids” heeft toegelegd. Voor de jongsten voorzien we een alternatief programma waaronder een bezoek aan Zoologique.

Je deelname aan deze daguitstap verwachten we uiterlijk op 27 september 2015.

Voor bijkomende informatie en inschrijvingen lees verder [...]
 

Info-avond

In het kader van de onthaalavond van de basisschool De Toekomst op vrijdag 17 september organiseert OVM ook een informatie moment voor de ouders van alle leerlingen uit de basisschool die hun dochter/zoon willen laten deelnemen aan het Lentefeest / Feest Vrijzinnige Jeugd en/of het speelweekend in 2016.
De leerkracht en het OVM-bestuur beantwoorden al je vragen in de klas zedenleer om 18h30, inkom langs Kerkhofstraat. We tonen ook enkele beelden van de voorbije feesten en speelweekends
 
Voor bijkomende informatie kan je met ons of de leerkracht contact opnemen via onderstaande kanalen. 

Activiteit in de steigers

Start vergadering

"Met nieuwe ideeën en vol enthousiasme een nieuw schooljaar tegemoet.":  dit is de insteek van onze eerste bestuursvergadering . Iedereen die wil kennis maken met onze werking en/of het komende jaar de cursus zedenleer  een duwtje in de rug wil geven, nodigen we daarom uit  op 9 september om 20h. 
We komen samen in Zaal DE MEIBLOEM Doorniksesteenweg 66 te Avelgem ( boven het  kantoor socmut.be ). 
Voor meer details neem je contact op met onze voorzitter of raadpleeg onze website
Copyright © 2015 Oudervereniging voor de Moraal - Avelgem, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp