Copy
Nieuwsbrief Concreet geeft vorm - oktober 2015
In deze nieuwsbrief van Concreet geeft vorm kunt u meer lezen over een vers van de digitale-pers-project 'Wonen op De Lichtenberg' en een link naar onze nieuwe blog over branchevervaging.

Veel leesplezier!
Team Concreet geeft vorm
Blog: Branchevervaging
Laatst gehoord in de rij bij de HEMA: “2 rookworsten, 3 onderbroeken en 1 testament. Dat is dan € 135 alstublieft.” Mijn gedachten – en sympathie – gingen uit naar de notarissen hier uit de buurt. Hadden zij ooit kunnen bedenken dat ze concurrentie van de HEMA zouden krijgen? Dat zoiets complex als een testament in het schap zou komen te liggen naast de Jip & Janneke broodtrommeltjes? Ik zou me kapot schrikken als notaris.
Lees verder >

Digitaal inspiratieboek Wonen op De Lichtenberg

Voor de Gemeente Amersfoort hebben wij onlangs een online inspiratieboek gemaakt. Het inspiratieboek bevat 18 ontwerpen van Amersfoortse architecten voor kavels op De Lichtenberg. Het boek dient enerzijds als inspiratie om geïnteresseerde kopers de mogelijkheden te laten zien van de kavels, maar biedt tegelijkertijd de architecten de kans zich te profileren voor een geïnteresseerd publiek. Het boek is volledig digitaal, met een interactieve inhoudsopgave, navigatiemogelijkheden en andere interactieve elementen. 
Bekijk hier het boek >

Copyright © 2015 Concreet geeft vorm, All rights reserved.


Aanmelden nieuwsbrief 
Afmelden nieuwsbrief   
Mijn gegevens  


Email Marketing Powered by Mailchimp