Copy
Nieuwsbrief Concreet geeft vorm - juli 2017
We waren al lekker op stoom, maar nu gaan we op volle snelheid. We zijn trots op alle prachtige projecten die op ons bureau landen en werken hier met veel plezier en voldoening aan. Maar dat betekent niet dat we ons gevoel voor maatschappelijke betrokkenheid uit het oog verliezen. Integendeel.  

Onlangs hebben we een geweldig lustrum van Kinderen voor KiKa De berg Op mogen beleven. De vijfde editie van een prachtig event. Hierover meer verderop in deze nieuwsbrief. En in het kader van goede doelen ten behoeve van het welzijn van kinderen hadden wij ook de eer om voor Stichting Leergeld Amersfoort een nieuwe website te ontwerpen en te bouwen. Veel leesplezier!
Nieuwe website Stichting Leergeld Amersfoort
Stichting Leergeld Amersfoort benaderde Concreet geeft vorm om de nieuwe website te ontwerpen en te bouwen. De stichting bestond 10 jaar, een goed moment om de website onder de loep te nemen. De bestaande website sloot niet meer genoeg aan op de wensen. Lees meer >>
Kinderen voor KiKa
Zoals ieder jaar zijn wij ook nu weer druk geweest met de organisatie en communicatie rondom het kinderfietsevenement De Berg Op voor KiKa op 11 juni jl. Hierbij fietsen kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 13 jaar, uit Amersfoort en omgeving, zoveel mogelijk rondjes op de Amersfoortse Berg (Borneoplein) om geld in te zamelen voor de stichting KiKa. Dit jaar waren er vanwege de lustrumeditie van het evenement een tweetal nieuwe elementen toegevoegd. Ook kinderen van 6 en 7 jaar mochten meefietsen en deelnemers konden ook hardlopend de berg op.

Er is dit jaar een recordbedrag van € 64.185,44 opgehaald!! Lees meer >>

Copyright © 2017 Concreet geeft vorm, All rights reserved.