Copy
Nieuwsbrief Concreet geeft vorm - maart 2017
Druk druk druk.... je hebt de laatste tijd misschien niet zoveel van ons gehoord, maar we hebben zeker niet stilgezeten.
Van alle mooie nieuwe projecten die ons bureau zijn binnengekomen lichten we er een paar uit in deze nieuwsbrief. Versa Welzijn, Care Nederland en Youké krijgen de aandacht.

Binnenkort vertellen we graag meer over het cultuurtraject dat we mogen begeleiden bij Syntrus Achmea, een groot fusietraject voor twee ouderenzorgorganisaties in Noord Holland en de rebranding van een wereldwijde vertaalorganisatie in de buurt van Amsterdam. 
Nieuwe website Versa Welzijn
Versa Welzijn benaderde Concreet geeft vorm om mee te denken bij de herpositionering en om de nieuwe website te ontwerpen en te bouwen. Er is voor gekozen om de website prioriteit te geven binnen de planning van het hele project. De bestaande website voldeed niet meer aan de wensen van Versa en sloot niet meer genoeg aan op de doelgroepen. Lees meer >>
Care Nederland
Care strijdt voor menselijke waardigheid en minder armoede. Care pakt de complexe oorzaken van armoede aan en gaat door waar anderen ophouden. Juist bij de allerarmsten. Op de allermoeilijkste plekken. Voor hen die het hardst geraakt worden bij natuurrampen en conflicten. Met slimme en werkende oplossingen die uitgaan van de kracht van mensen.

Concreet mocht voor Care een kwalitatief duurzaam en digitaal jaarverslag maken. Lees meer >>
Youké Koers infographics
Youké staat voor sterke jeugd en biedt specialistische hulp aan kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar. In 2013 verzorgden wij de branding van Youké. Om de koers voor 2020 binnen de organisatie te laden is Concreet gevraagd om deze koers aan de hand van verschillende unieke infographics te verduidelijken. Deze zijn verwerkt in een interactieve presentatie (Prezi). Lees meer >>

Copyright © 2017 Concreet geeft vorm, All rights reserved.