Copy
Nieuwsbrief Concreet geeft vorm - oktober 2018
DUTCH DESIGN WEEK
Omdat we de afgelopen maanden alleen maar oog hadden voor ons eigen designwerk was het op 20 en 21 oktober even tijd om design van een ander te gaan bekijken. Tijdens de Dutch Design Week (DDW18) in Eindhoven was er weer zoveel te zien, dat we slechts een selectie konden meepakken. Afstudeerwerk van de Design Academy, Robot Love, Virtual Reality, de trein van de toekomst en nog veel meer. Er staat ons weer van alles te wachten op gebied van design.

#DDW18 #design #VR #designacademy 

SALONBOOT AMSTERDAM
Voor een luxueuze salonboten rederij in Amsterdam mochten wij een nieuwe huisstijl bedenken. Van een gedateerde look & feel hebben wij het geheel naar een meer exclusieve en eigentijdse stijl vertaald. Momenteel zijn we bezig met de doorvertaling naar de website, nieuwsbrief en andere middelen. Zodra de site online is kun je boeken. 

#salonboot #amsterdam #varen
OLWEN SCHRIJFT..
Onze stagiaire Olwen heeft zich verdiept in Adobe XD. In haar blog beschrijft ze de voor- en nadelen en vertelt ze kort waarom zij graag werkt met Adobe XD. Nieuwsgierig naar haar blog? Lees 'm hier.

#adobeexperience #adobecreativecloud #blog

PROEF19
De eerste vergaderingen zijn alweer achter de rug en dat betekent dat PROEF 2019 een feit is. We gaan aan de slag met het beeldconcept voor 2019 en we zijn samen met het communicatieteam druk bezig om de plannen te concretiseren. Binnenkort vertellen we meer.


#proefamersfoort #communicatie #design

HARD WERKEN LOONT
's Avonds even flink doorpakken als bijna iedereen de deur uit is, is niet altijd even leuk. Maar wist je dat de beste ideeën ontstaan als de zon onder is? En als je dan vervolgens wel een mooie klus binnenhaalt, weet je weer waar je het voor doet. Dan kun je met een voldaan gevoel zeggen dat hard werken echt wel loont. 

#liefdevoorhetvak #evendoorpakken
ROBERT JAN STOKMAN
De soloexpositie met IPhone fotografie van Robert Jan Stokman loopt op z'n einde. Wij hebben er al ruim een half jaar van mogen genieten. Wil je ook nog komen kijken? Je bent welkom. Graag wel even van tevoren laten weten dat je komt. 
Copyright © 2018 Concreet geeft vorm, All rights reserved.