Copy
Nieuwsbrief Concreet geeft vorm - november 2017
Concreet-update. We zijn de afgelopen periode lekker in de weer geweest met hele mooie projecten. Onlangs hebben we het rebrandingtraject van Livewords (voorheen Concorde) opgeleverd en zijn we een heel eind op weg met de vormgeving van een fusietraject voor twee zorgorganisaties in Noord-Holland. 

Een grote organisatie in de onderwijsbranche heeft ons ondertussen gekozen tot preferred supplier voor zowel hun on- als offline communicatie, hebben we projectontwikkelaar Heilijgers voorzien van een paar gelikte project presentatieboeken en werden wij benaderd om de branding en de website van Familiedocumentaire vorm te geven en te bouwen. Verder zijn we goed op dreef met de rebranding van Logicalis SMC naar Fruition Partners.

Hier krijgen wij energie van!

Rebranding Concorde Vertalingen naar Livewords
We zijn begin 2017 gestart met de rebranding van Concorde. Tijdens het proces is er gekozen voor een naamswijziging naar Livewords met een mooie pay-off.
De nieuwe naam vertegenwoordigt beter waar ze voor staan: ‘Taal leeft en bruist. Legt geheimen bloot van elke cultuur, gaat voorbij aan grenzen. Want wanneer u dezelfde taal spreekt, leert u elkaar begrijpen. De nieuwe branding is begin oktober 2017 extern gelanceerd. 
Lees meer >>
 

Design fusietraject van twee zorgorganisaties in Noord-Holland
We kunnen de naam van de nieuwe organisatie nog niet noemen, maar een tipje van de sluier mogen we wel alvast oplichten. Op 1 januari gaat het project live en kun je meer hierover op de site verwachten. 

Nieuwe collega
Ze is al even bij ons, maar nu kunnen we officieel vertellen dat we een nieuwe collega hebben! 
Ze heet Kim en is in oktober gestart als Allround (multimedia)Vormgever.

Kim is super zelfstandig, creatief en zit boordevol energie en enthousiasme. Ze is gek op lekker koken en komt op haar skateboard naar kantoor. Lees meer >>  


Copyright © 2017 Concreet geeft vorm, All rights reserved.