Copy
Nieuwsbrief Concreet geeft vorm - juni 2018

Jaarverslagentijd

De maanden maart, april en mei stonden bij ons in het teken van jaarverslagen.
Opdrachtgevers Meander Medisch Centrum, SOVEE, de Alliantie en SWV de Eem hadden allen behoefte aan een professionele, maar vooral vriendelijke opmaak van hun jaardocumenten. De grootste uitdaging zat in de vormgeving van het financiële deel passend bij de uitstraling van de verschillende organisaties.

Nieuwe serie muurpoëzie

Tussen de jaarverslagen door hadden we ook de eer om zeven nieuwe muurgedichten op te maken en te laten produceren. Middels een wandeling door de stad werden de gedichten op 1 juni jl. onthuld. Er zijn ook twee prachtige gedichten te lezen op Begraafplaats Rusthof langs de Dodeweg.  

Sinds 2016 worden er onder het motto 'BewonderdeWoorden' op verschillende plekken in de binnenstad van Amersfoort gedichten geplaatst op muren en gevels. Initiatiefnemer is Nynke Geertsma (Amersfoorts stadsdichter 2016) en de stichting Muurpoëzie Amersfoort.
 
Wil je ook langs de gedichten wandelen? Bekijk het kaartje en plan je wandeling. Het is zeker de moeite waard.

Online dyslexieonderzoek aanvragen 
Concreet heeft voor SWV de Eem een tool ontworpen waarmee online dyslexie-aanvragen kunnen worden gedaan. De tool is in samenwerking met Next Buzz gerealiseerd en is momenteel nog een beta-versie.

Ouders en scholen kunnen inloggen om dossiers aan te maken. Orthopedagogen van SWV de Eem screenen het dossier in de functie van poortwachter. In fases worden de functionaliteiten van de tool uitgebreid, denk daarbij aan rapportages voor gemeenten en uitwisseling van dossiers met zorgaanbieders.

Copyright © 2018 Concreet geeft vorm, All rights reserved.