Copy
De gulle ekster - nieuwsbrief
De gulle ekster nieuwsbrief
Nummer 3, 5 april 2013
www.degulleekster.nl
facebook twitter facebook twitter
We zijn trots op onze nieuwste abonnementen en vertellen je er graag wat meer over. Ook zijn er nog plaatsen beschikbaar voor de eerste kookworkshop bij restaurant Bordewijk. Geef je snel op!

Hartelijke groeten,
Het team van De gulle ekster
De gulle ekster - Mark Nettenbreijers - The remains of time
Van het werk van Mark Nettenbreijers werden wij even stil. In zijn zoektocht naar verstilde, sobere schoonheid legt hij de natuur vast op de meest onverwachte momenten. Zelf noemt hij het een beschouwing van de restanten van de tijd. Indrukwekkende fotografie.
De gulle ekster - Christien Meidertsma - Aan tafel met boer Van Dongen De gulle ekster - Borderwijk - Vier seizoenen Borderwijk
Vlas. Het klinkt oud-Hollands, als iets van lang vervlogen tijden. Christien Meindertsma ging ermee aan de slag en maakte er iets heel eigentijds van. Ze verwerkte de opbrengst van één oogst tot producten als servetten en theedoeken. Niet alleen het verhaal is bijzonder, de producten zijn dat ook.
De gulle ekster biedt de unieke kans om bij chef Wil Demandt van restaurant Bordewijk in Amsterdam in de keuken te kijken. Onder zijn leiding bereid je dit keer zomerse gerechten, waarna maître-sommelier Mark Visbeek helpt met de wijnkeuze. Aan het eind van de workshop worden de gerechten gegeten. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.