Copy
Mediterrannee, zo blauw, zo blauw...
View this email in your browser

Zomertijd: het grote genieten gaat beginnen.

De zomertijd gaat weer van start en dat betekent het startsignaal voor een lange, mooie en warme zomer. Wie vaker aan de Cote d’Azur vertoeft, weet natuurlijk dat we hier bijna elke dag wel van de zon kunnen genieten. En dat genieten kunt u ook vaker komen doen. Even weg van alle verplichtingen, en gewoon simpelweg de tijd nemen om meer uit uw leven te halen.

Een tweede huis met zwembad of een zonnig gelegen appartement in Zuid Frankrijk geeft u niet alleen een heerlijk gevoel van ‘joie de vivre’ maar is ook een solide investering voor uw spaargeld. Maar wie in Zuid Frankrijk een nieuw appartement zoekt en in Cannes, Theoule of Antibes zo'n grote gele hijskraan ziet staan, is op die plek vaak al te laat. De verkoop begint namelijk ruim een jaar voordat de bouw echt begint.

Gelukkig informeren wij u op onze site als eerste over actuele nieuwbouw en bijzondere bestaande woningen. Zoekt u iets dat u niet kunt vinden, neem dan contact met op voor onze snelle en professionele zoek service.

Met zonnige groet!

Ab en Jo
www.wonenaandecotedazur.nl

PS Volgt u ons al op Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube en Instagram?

ATOL BEACH - SAINT LAURENT DU VAR - Dit halfronde gebouw maakt nog steeds een imposante indruk en is uniek in zijn soort. Het vijf kamer appartement biedt u zicht op de gezellig boulevard, de blauwe zee en het strand op 15 meter. De perfecte plek voor genieters van zee, strand en restaurants. Tja, wie is dat eigenlijk niet?
CANNES  De hijskraan staat al enkele maanden en 80% van de appartementen is verkocht. Toch kunnen wij u nog de laatste appartementen aanbieden voor een scherpe prijs. Wat dacht u van een 1 slaapkamer appartement, op 200 meter lopen van de stranden en de winkels voor 315.000 euro? Wie het eerst komt, halen we op van de luchthaven voor een bezichtiging.
ANTIBES  De eerste appartementen zijn al verkocht, dus zeg straks niet 'Had ik het maar geweten!'. Modern, licht, goed gelegen en stijlvol ontworpen. Kies uit een studio, een 1 of 2 slaapkamer appartement met tuin of balkon of een heerlijk penthouse met ruim dakterras.  Beperkte beschikbaarheid want er zijn nu nog maar 10 appartementen.
NICE  Niet goedkoop, maar exclusief wonen heeft zijn prijs. Supermoderne villa appartementen, op een letterlijk historische plek in de heuvels van Nice. Hier woonde vroeger de elite en de burgervaders van Nice. Majestueus gelegen op een heuvel met uitzicht van Menton tot aan Cap d'Antibes. Voor de echt happy few die het beste van het beste zoeken.
BIOT  Iedere maand worden er twee villa's verkocht en we hebben er nog een paar voor u. Nou ja, eentje is voldoende natuurlijk. Wilt u volgend jaar de sleutel van uw nieuwe villa, tussen Biot en Valbonne in een idyllische groene vallei? Informeer naar de laatste beschikbaarheid. 
CALLIAN  Nieuwer en completer worden ze niet geleverd. In Callian, op een heuveltop voor maximale privacy. Zeer ruim van opzet en luxe afgewerkt. Ruime salon en living, luxe keuken, twee open haarden, vier slaapkamers, 252 M2 woonoppervlakte, 5.500 M2 tuin, zwembad van 10 x 5 meter, dubbele garage en imponerende entree. Voor deze prijs koopt u in Cannes een appartement. 
JUNA LES PINS Hoe vaak bent u hier niet langsgelopen? Midden in het centrum van Juan les Pins; in het hart van de beroemde pinde staat deze stadsvilla uit de jaren '30. De villa heeft drie slaapkamers en dubbele eigen parking. Op loopafstand van het nieuwe Palais de Congrès. Natuurlijk is ook het strand dichtbij.
FAYENCE Achter deze fraaie entreepoort ligt een Mas met zes slaapkamers. Mocht u van plan zijn om in te springen op het groeiende toerisme, dan is dit een prachtige kans in Fayence. Compleet gerenoveerd, met zwembad, een sauna en jacuzzi; reken maar dat u veel aanvragen via Airbnb krijgt. Zuid Franse ondernemers in spé bellen ons natuurlijk meteen.
ANTIBES  Dichterbij zee wordt in Antibes een nieuw appartementscomplex gebouwd. Grootste verkoopargument is het panoramische uitzicht op zee. Vraag om de brochure en de prijslijst want dit soort appartementen verkoopt zichzelf snel. En we willen u natuurlijk niet teleurstellen.
BEAUSOLEIL  De bouw is al begonnen en we hebben nog een aantal twee slaapkamer appartementen in de verkoop. Met uitzicht op Monaco, de zee en op een top locatie. U kunt zelfs naar de stranden wandelen. Neem contact met ons op voor de laatste beschikbaarheid!
ROQUEBRUNE SUR ARGENS Deze Provençaalse villa is verlaagd in prijs naar 449.000 euro en perfect gelegen tussen Cannes en Saint Tropez. Vier slaapkamers, drie badkamers en een heerlijk zwembad. Voor wie rust en sfeer zoekt in de Var.
NICE - Ontdek de historie van het populaire Nice aan de Côte d’Azur. Wist u dat hier 400.000 jaar voor Christus olifantenjagers waren? Straks weet u ook waar de naam van (Palais) Nikaia vandaan komt.
Wonen Aan de Côte d'Azur is een marketing service van The Creative Tribe BV
Interesse in content marketing voor uw bedrijf? Mail amsterdam@juniorsenior.nl 
Copyright © 2016 The Creative Tribe BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp